Ga naar inhoud

Pablo&Lola

Members
 • Items

  4.057
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  100

Alles dat geplaatst werd door Pablo&Lola

 1. Klopt, het is Spaans & Portugees voor licht. Ik ging even googlen en zie dat het is afgeleid van ‘Nuestra Señora de la Luz’ / ‘Nossa Senhora da Luz’, een benaming voor de Heilige Maagd Maria. Maar nu ga ik heeeeel erg off-topic. Anyways, voor alle Nederlanders onder ons is dus gewoon ‘Loes’ (of ‘Maria’ 😛).
 2. Je spreekt het inderdaad gewoon uit als Loes. 🤭
 3. Ik zat eerder bij een andere, duurdere praktijk, maar ik was de overvolle wachtruimte en de gigantische uitloop bij elke afspraak zó zat. Bij deze praktijk ben ik altijd de enige in de wachtruimte en precies op het tijdstip van de afspraak aan de beurt. En nog goedkoper ook. Plus, er zitten drie locaties bij mij in de buurt, dus ik kan altijd ergens snel terecht. De ‘konijnkundigheid’ vind ik, voor zover ik tot nu toe heb kunnen beoordelen, ook prima. En over een flesje pijnstiller om thuis op voorraad te hebben, doen ze ook totaal niet moeilijk. Had ik al gezegd dat ik fan ben? Edit: het enige ‘probleem’ is dat ze Luz maar ‘Lus’ blijven noemen. 😂
 4. Ik, maar volgens mijn dierenarts was het zo aangetast, dat de enige logische optie euthanasie was. Helaas geen positief behandelingsverhaal dus.
 5. Vanochtend met Luz naar de dierenarts geweest voor vaccinatie & nageltjes knippen. Ik was 38 euro kwijt. Had veel meer verwacht met jullie prijzen. 🫢
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .