Ga naar inhoud

Pablo&Lola

Members
 • Aantal items

  3733
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  71

Alles dat geplaatst werd door Pablo&Lola

 1. Ballen of andere speeltjes met een belletje erin. Wat een herriedingen. Die hoeven ze echt niet.
 2. Oeh, ik heb een syngonium marcophyllum frosted heart besteld. Wordt mijn eerste syngonium. 😄
 3. Eens met Eefje. Ik houd ook heel erg van planten met grote bladeren (calatheas, strelitzias, bananenplant) en ik heb een prachtige xanthosoma lindenii. Da’s op dit moment mijn favoriet. Edit: dieffenbachias vind ik ook tof. De dieffenbachia reflector is een pronkstuk in huis. 💚
 4. Niet geheel onbelangrijk, waar moet ie komen? 😄
 5. Ze kunnen bloeien ja, maar de bloemen zijn wel anders dan bij gewone orchideeën. Het gaat mij vooral om het blad, haha.
 6. Ik heb een nieuwe liefde: jewel orchids. Vanwege hun voorkeur voor hoge luchtvochtigheid wonen ze bij mij in een glazen pot. Er komt nog een derde bij. 🙂
 7. Inmiddels toch maar aan de mosstok. Hopelijk is ie snel uit het zicht verdwenen. 😄
 8. Biotex wellicht? Of gebruik je dat al? Mijn pleegkonijnen lieten op het begin ook bdks liggen, maar ik kreeg de vlekken met schoonmaakazijn en biotex aardig goed weg. De echte ‘schade’ moet ik nog eens bekijken als ze vertrekken, maar volgens mij valt het mee.
 9. Ik vind een webcam heel prettig om even snel te checken hoe het gaat, bijv. als ik op werk ben of in bed lig. Maar persoonlijk zou ik mij niet fijn voelen bij 24 uur afwezigheid zonder real life controle (door een vriend, familielid of buurvrouw). En je kan er ook lichtelijk paranoia van worden: ‘Hmm, op die plek ligt dat konijn nooit, zou het wel goed gaan?’ Hoe vaak ik wel niet uit bed ben gegaan om toch maar even ‘in het echt’ te checken.. 😂
 10. Welkom thuis, Namu!😍
 11. Pablo&Lola

  Konijnenkarakters

  Lewis: vrolijk, intelligent ventje en theatrale clown, held op sokken, gooit met stenen om aandacht te trekken, vakkundige sloper, stiekem best wel mensgericht, laat duidelijk weten wat hij wel en niet leuk vindt. Levensmotto: Leef en laat leven. Luz: lief en zorgzaam konijnenmeisje, altijd vrolijk en enthousiast, avontuurlijk, levensgenieter, dol op eten, lijkt nooit te slapen. Levensmotto: Pluk de dag.
 12. Pablo&Lola

  Corona virus

  Lekker warm. 😊 Nee, het heeft op mij niet zo’n invloed, dus ik, persoonlijk, vind het allemaal niet zo erg.
 13. Ik doe even een varen appreciation post, want ik ben best wel trots op mijne. Mei 2021: November 2021:
 14. Ooo, het ging over bowlingballen.. Ik was even de weg kwijt.
 15. Oh, wat leuk zeg! Twee vliegen in één klap. 😁
 16. Lewis is vooral heel fanatiek met de dopjes. Hij vindt het bloedirritant als die dopjes op dat zwarte ding blijven liggen. Na twee rondes had ik het spel opgeborgen (of nou ja, op het dak van het nachthok gelegd om weer mee naar binnen te nemen) en nog geen twee minuten later zat meneer op het nachthok weer met dopjes te gooien. “Tja, ik kan het altijd proberen hè, baas”.
 17. Haha, alleen vandaag hoor. De vorige keer deed Lewis de dopjes en Luz de brokjes. 😛
 18. Is het erg als ik dat wil zien? 😂
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .