Ga naar inhoud

Pablo&Lola

Members
 • Aantal items

  3867
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  82

Alles dat geplaatst werd door Pablo&Lola

 1. Tussen de 80 en 100 en voor nu ook wel even genoeg. 😛
 2. Luz in haar element. 💛
 3. Wanneer je even één tel de andere kant op kijkt … Baas, ik ben er ook hoor!
 4. Ik moet zeggen dat het poseertalent van Lewis ook wel uitzonderlijk is. 💛
 5. Ik heb twee héle leuke konijntjes. 😁
 6. MOET. DIE. SPRIET.
 7. Ik erfde een koppel konijnen van de ex van mijn vriend die ze wel had aangeschaft maar niet had meegenomen toen het uitging. En omdat konijnen nooit tegelijk doodgaan en altijd een maatje nodig hebben, heb ik nu nog steeds konijnen. 😜 Nee hoor, ik vind konijnen nu ook hartstikke leuk en ben heel blij met ze, maar ik denk niet dat het houden van konijnen als huisdieren ooit in mij opgekomen was als ze niet toevallig op mijn pad gekomen waren. Wat had ik dan een boel gemist hè? 😄
 8. Ja, hier ook! Maar goed, zulke bakken mogen dan niet om te gooien zijn, je kan er wel van alles in flikkeren, zo blijkt. Van speeltjes tot hele wilgen bruggen, kan allemaal.
 9. Nu leg je de lat wel hoog hè. Straks krijgen de konijnen nog faalangst. 😂
 10. Met een beetje geduld kweek je konijnen die geduld moeten kweken om op de weegschaal te mogen.
 11. Hee, eindelijk een Lewis look-a-like (wit konijn, blauwe oogjes). Welkom!
 12. Beste hiphopduo uit de Emmer hood.
 13. Zo’n blauwe zandbakschelp misstaat opeens ook niet meer. 😜
 14. Tsja, vooral heel heel heel erg veel geduld hebben. 😅 En oefenen. Het was in feite een herkoppeling van katten, maar dan eentje waarbij je ze steeds vaker en langer moet laten wennen aan elkaar en het met elkaar zijn in een ruimte zonder dat het escaleert door ze af te leiden, moe te maken, etc. En verder ervoor zorgen dat elke kat zijn eigen dingen heeft (eigen plekje, kussen, voerbak, kattenbak) en dat ze elkaar goed kunnen ontlopen. De linkerkat (Bob) transformeert in een alles vernielend terrormonster als hij buurtkatten ziet of ruikt of als er veel visite over de vloer is, dus dat voorkomen of hem tijdig ergens anders zetten scheelt ook een hoop.
 15. Herinneren jullie je nog de ellende die ik met mijn katten had, waar zelfs een kattengedragsdeskundige aan te pas moest komen, omdat ze gewoon niet met z’n tweeën in één ruimte (of überhaupt in elkaars zicht) konden zijn? Dit zijn ze nu een jaar later. 🥰
 16. Alles naar @Eefje. 😂
 17. Mijn kamerplantenverslaving heeft zich ook naar buiten uitgebreid. We hebben inmiddels een minimoestuin met oa sla, spinazie, peterselie, pepers, rucola, knoflook, aardbei en framboos en ik heb bakken vol met bloemzaden voor de bijen en vlinders (ik had een pakje voor 15 m2…) 😅 Ik mis alleen nog wat grote planten in de tuin en wellicht wat hangbakken aan de schutting.
 18. Lieve Luz En Gekke Gerrit
 19. In Emmen toevallig? Of zijn er meer plaatsen die een naaktstrand bij een Van der Valkhotel hebben? 😅
 20. Ah, dan hebben de konijnen vast een nationale ‘verontrust je baas’-dag in het leven geroepen, want hier lag vanmiddag ook eentje midden in de ren op z’n zij met de kop op de grond.
 21. Haha ja! Dan kan je niet eens de producten bekijken toch? Heel bijzonder vind ik dat.
 22. Haha nee, stenen is een groot woord, maar hij gooit wel degelijk met (kiezel)steentjes.😜 (Geluid aan)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .