Spring naar bijdragen

Pablo&Lola

Members
 • Aantal bijdragen

  2088
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  41

Alles door Pablo&Lola geplaatst

 1. In ieder geval heel veel sterkte en ik hoop dat er snel verbetering is! ๐Ÿ€
 2. Bah, dat schiet niet op.. Kom op, Vlekje! Ik vind het fijn dat die opnameoptie er is bij mijn (en jouw) dierenartspraktijk, maar ik heb er toch altijd een beetje mijn twijfels bij. Lewis was vorig jaar een lang weekend opgenomen geweest, maar na dag drie werd er nog steeds niet zelfstandig gegeten en amper gekeuteld, dus toen heb ik hem weer opgehaald. Eenmaal thuis begon hij direct hooi te eten en floepten de keutels eruit alsof het nooit anders was geweest. Ik kan daar natuurlijk geluk mee hebben gehad, maar ik denk dat stress en een andere omgeving ook wel hebben bijgedragen aan h
 3. Als dit ook niks is, geef ik het op..
 4. Ach nee, arme Vlekje en arme jij. โ˜น๏ธ Wanneer is haar gebit voor het laatst gedaan? Twee maanden geleden? Flink balen zeg dat het nu alweer niet goed gaat..
 5. Zoiets dan voor over je jas? Heeft reflectie รฉn verlichting aan voor- en achterkant.
 6. Je hebt ook van die LED-armbanden. Die zie ik veel bij hardlopers โ€˜s avonds.
 7. World of Warcraft (ik ken het hele spel niet, maar er zitten trollen in toch?)
 8. Spruitjes zijn toch niet ongezond? ๐Ÿ˜… Een paar weken geleden heb ik enkellaarsjes gekocht, maar ze zaten helaas veel te groot, dus ik heb ze teruggestuurd. Wanneer heb je voor het laatst een nacht doorgehaald?
 9. Wat vervelend, @Evee. Hoop dat het meevalt en dat jullie het snel kunnen oplossen (hier staat voor de hele dag regen gepland ๐Ÿ˜ฌ). Onze oven heeft het soort van begeven en ik geloof dat we net twee weken door de garantie heen zijn. ๐Ÿ˜ญ De onderkant wordt niet meer warm, dus pizzabodems etc. worden niet meer gaar.. (tenzij je eerst de bovenkant doet en alles daarna omdraait met de onderkant naar boven, maar dat is bij bijv. lasagne niet echt te doen).
 10. Bikse.. wat? Daar heb ik nog nooit van gehoord.
 11. Vandaag wel zin? Ik moet nog even bedenken wat ik ga eten vanavond.
 12. Nog twee dingetjes die mij opvielen: 1. De tekst boven onderstaande gegevens (aantal bijdrages, laatste keer online, etc.) in het profieloverzicht is verdwenen (of heeft dezelfde rode kleur als de achtergrond). 2. Meldingen zijn nu groen (waren eerder rood). Ik vind groen prima en lekker opvallend hoor, maar vroeg me af of je dit bewust had gedaan of dat het nog niet aangepast is.
 13. Luz heeft een dubbele nationaliteit en is een Japanner Hollander. ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
 14. Hier vinden ze het vooral heel erg leuk (meer filmpjes in Luz & Lewis spam in het Fotohoekje). โ„๏ธ
 15. Sneeuw = leuk! โ„๏ธ
 16. @BunnieHop Ik heb je sneeuwpakket ontvangen, dank je wel! ๐Ÿ˜ Ik had de ren net even open gezet om te kijken hoe Luz & Lew er op zouden reageren. Wat een plezier hadden ze in de sneeuw! Racen, binkies, ze vonden het geweldig, haha!
 17. Stuur alle sneeuw maar deze kant op. Hier ligt niks. โ˜น๏ธ
 18. Gefeliciteerd! ๐ŸŽ‰
 19. Oioioi, wat een spierpijn.. Duidelijk signaal dat ik te lang niks heb gedaan. ๐Ÿ˜†
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .