Spring naar bijdragen

Teddybeer

Members
 • Aantal bijdragen

  194
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

Berichten geplaatst door Teddybeer


 1. Alpenweide hooi van Vitakraft. 

  Is populair bij al mijn konijnen en ook goedkoop. Vind het een goede kwaliteit en het ruikt lekker :) . En af en toe geef ik een mixje met kruidenhooi wat ze echt geweldig vinden

  • Vind ik leuk 1

 2. 14 uur geleden zei RyansPets:

  Vos, die gaan direct voor het nekgebied, roofvogels grijpen doorgaans in de rug en gaan daarna eerst voor de weke delen (buik)

   

  Je hebt ook roofvogels die een beest doden door gelijk een slag in de nek te geven. Wat zelfs kan lijden tot onthoofding. Dit tafereel zien wij vaak in de tuin gebeuren


 3. Sterkte met het verlies van je hond!

   

  Wat fijn dat het zo goed gaat met ze :D en leuk dat Flip ook weer aangestoken is met het graafvirus :p

  Dat keutelen gaat misschien nog wel over! In de eerste periode dat ze samen zitten willen ze nog wel eens territorium afbakenen met keutels. Maar t kan ook zo zijn dat dit blijft haha. Nouja hopen maar voor het eerste :) 

  • Vind ik leuk 1

 4. Het kan zijn dat je voedster rijdt omdat ze onder invloed van hormonen is (hier kan castratie tegen helpen). Als ze erg last heeft van hormonen, betekent dat niet gelijk dat ze schijnzwanger is.

  Doordat ze dat doet, wil je ram waarschijnlijk weer de strijd aangaan om te bepalen wie het dominantste is. 

   

  Mijn voedster doet dit de laatste tijd ook, en daarom ga ik haar laten castreren. Mn ram heeft het al zo warm met dit weer :lol:


 5. Als ze lekker levendig zijn, zou ik ze gewoon buiten houden.

   

  Als ze lekker in de schaduw zitten, met coolpods/ bevroren flessen, genoeg water en misschien een beetje groenvoer zou ik me niet druk maken en ze lekker laten zitten :) 

   

  Het is natuurlijk een ander verhaal als ze in de brandende zon zouden zitten, dan zou ik ze wel naar binnen halen.


 6. 15 minuten geleden zei Evee:

  Haha misschien heb je mazzel en stopt het netjes rond de leeftijd van een jaar ;) Maar sommige konijnen blijven toch iets langer boevig haha.

   

  En je hebt natuurlijk ook konijnen die altijd boevig blijven :lol:

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .