Spring naar bijdragen

Binkie-Lover

Members
 • Aantal bijdragen

  367
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Binkie-Lover last won the day on 24 December 2015

Binkie-Lover had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

24 Uitstekend

2 Volgers

Over Binkie-Lover

 • Rang
  Keutelaar

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

886 profielweergaven
 1. Oh fijn om te horen dat het normaal is. Nog even een vraagje. Hoe weet je wanneer je een gelukkig/goed koppel hebt. Want ik twijfel nog steeds of ze wel wat aan elkaar hebben. Ze zitten best wel vaak beide aan de andere kant van de ren. Ze hebben momentjes dat ze wel bij elkaar zitten. Dit is mijn eerste koppeling, dus vandaar de vragen😅
 2. Binkie-Lover

  Opnieuw rangorde bepalen?

  Hoi allemaal, Sinds vanmiddag jagen de konijnen steeds achter elkaar en de ram bijt dan van zich af als de voedster te dichtbij komt. De konijnen zijn sinds september bij elkaar en het ging altijd wel prima. Ik heb nog niet echt het gevoel dat ze echt "verliefd" zijn, maar ik hoop dat ze gewoon steeds closer worden met elkaar. Nu kwam ik vanochtend bij ze aan en ze reageerden gewoon zoals normaal, maar ik zag overal haren liggen van de voedster. Ik weet niet of dit nu komt omdat zij zich gewoon even een stevige poetsbeurt heeft gegeven of omdat ze echt achter elkaar aan hebben gejaagd. Toen ik vanmiddag thuis kwam zaten ze nog bij elkaar, maar toen ik beneden kwam waren ze achter elkaar aan het jagen en rennen. En ik zie ook dat ze allebei wat plukjes haar zijn verloren. Op het moment is het rustig en zitten ze ieder aan de andere kant van de ren. Ze kunnen ook gewoon langs elkaar heen lopen, maar zodra er contact is beginnen ze weer te jagen. Ik zelf vind het erop lijken alsof ze de rangorde (opnieuw) bepalen, want zo ging het ook met het koppelen. Is dit normaal? En moet ik ze, als ze zo blijven jagen voor vanavond uit elkaar halen? Groetjes!!!
 3. Hoi allemaal, ik heb sinds kort een wit konijn erbij en nu snap ik dat ze zich nooit helemaal wit kan laten. Alleen op het moment is het wel wat viezer dan alleen gelige pootjes. Als allereerste zitten er klitten in haar vacht tussen haar kin en wam en ook is het daar een beetje gelig. Dit heeft ze ook bij haar kont, alleen is dat nog iets donkerde geel/bruin en is het bij de pootjes aan de zijkant geklit. Ik zelf denkt dat het deels te maken heeft dat ze nog niet helemaal zindelijk is en dus in haar plas op de tegels blijft zitten. Heeft iemand anders nog een idee hoe het komt dat ze zoveel klitten is en dat het zo geel wordt? Mij lijkt het wel verstandig om het schoon te maken, maar ik weet niet zo goed hoe. Ik heb haar nog niet zolang en ze houd absoluut niet van vasthouden. Ook als ik probeer aan haar achterpootjes te zitten, rent ze weg. Wie weet hoe ik dit het beste schoon kan maken?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .