Spring naar bijdragen

Laartje002

Members
 • Aantal bijdragen

  51
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over Laartje002

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

284 profielweergaven
 1. Hee, kan iemand mijn profiel verwijderen? Kom er net achter, dat ik ook hier nog opzit. X
 2. Oké, zal ik doen! Bedankt!
 3. Laartje002

  Schijnzwanger konijntje?

  Hoihoi! Misschien heeft een van jullie een van mijn vorige topics gelezen. Ik heb 2 voedsters en een ram. Toen ik een voedster en een ram had, heb ik nooit iets van schijnzwangerschappen of dergelijke meegemaakt. Vreemd genoeg lijkt de nieuwe voedster dat wel te doen, dus vandaar. Ze begon eerst stro in haar hok te verplaatsen en vervolgens dacht ik dat ze verhaarde. Echter, trekt ze dit bij haarzelf uit en is ze op sommige plekken zelfs kaal. Nu blijft ze een ruim dagdeel op haar geïmproviseerde nestje te zitten, zonder ook maar op iets te reageren (geen wortelschijfje of iets anders). Nu vroeg ik mij af, of dit normaal is. Die kale plekjes en het trekken zien er soms nogal pijnlijk uit en ik wil natuurlijk niet dat ze ergens mee zit. Zwanger kan ze niet zijn, want de ram is gecastreerd. Groetjes van mij 🤗
 4. Geen last van bij die van mij in ieder geval
 5. Likstenen heb ik (gelukkig) niet. Deze snoepert houdt wèl van een lekker stukje wortel 😉
 6. Mijn ren is een meter ingegraven in de tuin. Als er een schuur naast staat, moet je wel oppassen dat ze er niet onder kunnen gaan graven. Daar kunnen ze misschien geen kant op, maar dan verzakken de planken/tegels in de schuur.
 7. @Evee en hoe zou je tegen die tijd merken, als ze gepest wordt of ongelukkig is?
 8. @Evee de dominante rent momenteel achter de ander aan, terwijl zij de dominante probeert te ontwijken
 9. Laartje002

  Gewicht

  Best grappig. Ik heb ook een snuffie die iets dunner was dan het andere konijn. Het verschil is, dat zij 4 jaartjes oud is, dus ietsje jonger. Bleek dat de 1 het voer van de ander opat, dus heb ze apart gezet 😉 Succes
 10. Wat leuk! Wat voor soort Fantasy schrijft zij? Ik probeer namelijk hetzelfde genre uit, maar het is ontzettend moeilijk om niet voorspelbaar te worden.
 11. Hi! Lijkt me een ontzettend mooi boek! Ik zal inderdaad eens proberen uit te zoeken hoe alles in elkaar steekt m.b.t. uitgeefvormen etc. Bedankt!!
 12. Ik heb heel veel tunnels haha. Ook kartonnen dozen (al gaan die wel snel kapot), wc rolletjes met lekkere dingetjes, krukjes, etc.
 13. Mijn konijnen lijken geen last te hebben van regen. Als het echt hard gaat regenen/storm, verstoppen ze zich in een tunnel of gaan ze onder een doos zitten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .