Spring naar bijdragen

Evee

Administrators
 • Aantal bijdragen

  26075
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  384

Berichten geplaatst door Evee


 1. Citaat

  De konijnen gingen door de smalle tunnel. Ze hadden geknaagd aan het behang, maar hun baasjes stelden hun versiersels op in een ballenbak zonder ballen. Plotseling verscheen de behaarde kerstman en moesten de konijnen in de arrenslee naar Texel. Onderweg begon het te sneeuwen. De behaarde kerstman en de konijnen gingen uit de sneeuwstorm.  "Laten we het gezellig maken" mompelde de kerstman in de emmer. 

   

  De

   

  • Vind ik leuk 1

 2. Voor onze vakantie heb ik toch maar het kobo proefabonnement afgesloten om genoeg te lezen te hebben. Ik heb de app van de bibliotheek ook al op mn telefoon staan  voor wat luisterboeken. Maar daarnaast nu dan dus toch een kobo abonnement om eens te proberen. 

   

  Ik lees graag fantasy, reisverhalen, chicklit. Eigenlijk wel het wat luchtigere leesvoer, niet te zware kost 🙂 

   

  Wie heeft er nog goede / leuke tips voor boeken die ik kan lezen tijdens het reizen?


 3. Omdat we op pagina 2 zijn beland even een samenvatting 😉

   

  Citaat

  De konijnen gingen door de smalle tunnel. Ze hadden geknaagd aan het behang, maar hun baasjes stelden hun versiersels op in een ballenbak zonder ballen. Plotseling


  verscheen


 4. Jep haha, goed geraden hoor 🙂 

   

  Het cadeaupapier met de konijntjes heb ik al een tijdje, hadden ze ooit bij ikea! Het eenhoorn papier heb ik gekocht om cadeautjes voor mijn nichtjes in te pakken, maar ik vond het voor jou ook wel passend haha. 😂🦄 Fijn dat je blij bent met de spulletjes!

  • Vind ik leuk 1

 5. Ik probeer wel eens andere / nieuwe soorten hooi uit uit de webwinkel. Soms ziet het er echt prachtig uit van kleur en structuur, bied ik het aan aan mijn konijnen, halen ze hun neus er voor op 😂 Ze hoeven hier blijkbaar niet het mooiste van het hooi(-ste).

   

  Zowel met hooi als met brokjes wel eens. Met vier konijnen heb je zo heel af en toe toch wel dat er alarmbellen af gaan, maar het toch loos alarm blijkt te zijn: Vorige week kwam Brenda een keer niet ontbijten. Toen ik naar haar toe ging en brokjes aanbood at ze het wel lekker op. Maar ze ging niet naar de voertegel om zelf te eten. Later zag ik haar ook gewoon lekker hooi en kruiden eten. Ze was gewoon actief, zat er niet zielig bij alsof ze echt ergens last van had. Maar brokjes heeft ze die dag bijna niet op (Joris heeft toen voor 2 gegeten, de vreetzak 😂) Hooi at ze wel, groenvoer at ze wel, de volgende ochtend zat ze ook weer enthousiast te wachten op de brokjes en sindsdien eet ze weer gewoon lekker. Ik was wel bijna aan het eind van de zak brokken, dus misschien zat er gewoon wat minder smaak aan? Maar of ze dat van zo'n afstand kon ruiken? Soms weet je het toch niet. Of misschien had ze een beetje last van haar buikje, zonder dat het gelijk gas of andere echte problemen waren. Ik controleer op dat soort dagen maar extra vaak, en wij hebben een bunny-cam hangen, dat scheelt ook. Als er echt wat is, kun je dan snel genoeg naar de dierenarts. Maar vaak valt het inderdaad gewoon mee.


 6. Nou ben ik eigenlijk ook wel benieuwd naar jullie kerstbomen! Wij hebben de konijnen buiten, maar wel een kerstboom binnen in huis (kunstkerstboom ivm hond en katten). Maar bij ons hangen er wel konijntjes in 🙂 Ik zal er binnenkort een foto van plaatsen!


 7. Even een "schopje" om dit topic onder de aandacht te brengen!

   

  Sinterklaas is weer naar Spanje. Voor veel mensen het moment om de kerstboom in huis te halen. Maar kerstbomen en konijnen zijn om verschillende redenen geen goede combinatie. Ook kerststerren zijn giftig. Denk dus wel goed na over een veilige oplossing!

  Tips lees je in dit artikel, het laatste stuk gaat over kerstbomen, het eerste stuk over vuurwerk (ook actueel op dit moment, dus zeker ook even lezen!).

   

  https://www.bunnybunch.nl/informatie/cat/konijnen/post/konijnen-en-vuurwerk/

   


 8. Brr wat een vies weer!

   

  Ik ging met Qila lopend naar de bedrijfsloods en mijn man riep dat het om 9 uur droog zou zijn... nou mooi niet hoor 😂 Echt zo een koude zijwind en dan van die vieze regen, niet keihard maar wel net zo dat je precies nat bent. Qila houd er ook helemaal niet van als het regent, dus die hield ook een enorm tempo aan om maar snel weer droog te zijn 🐕

   

  Nu zit ik dus met een natte spijkerbroek aan in de loods, niet zo heel slim 🙈


 9. Op 1-12-2019 at 20:45 zei JacinthaBrehler:

  Ja, laatste punten op de i aan het zetten hier en dan eind van de week met de postduif mee 😎

  Door complicaties na een zware operatie afgelopen dinsdag loopt het allemaal wat minder vlot met inpakken etc maar lijkt er op dat ik het net ga redden 😇

  Beterschap!

  • Vind ik leuk 1

 10. Ik kreeg van spotify een jaaroverzicht van wat ik dit jaar geluisterd heb, per seizoen, welke artiest je het meest geluisterd hebt, je top 5 meest geluisterde artiesten, de 5 meest geluisterde genres, welke nummers je het meest geluisterd hebt.

   

  Wel leuk om de statistieken te zien haha, toch soms wat verrassende dingen! In totaal heb ik 3431 verschillende nummers geluisterd.
  Ook heb ik dit jaar naar muziek van 465 "nieuwe" artiesten geluisterd. En er staat ook hoeveel minuten je naar spotify hebt geluisterd haha (80300?!)

   

  Mijn meest beluisterde artiest is John Mayer met 76 uur. 😂

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .