Ga naar inhoud

Bammyflurry

Members
  • Items

    2.652
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    40

Alles dat geplaatst werd door Bammyflurry

  1. Vanmiddag was het hier tegen het huis aan 37 graden. En inderdaad, er staat geen wind. Voel me haast schuldig als ik, samen met de hond, lekker binnen zit bij 25 graden. Maar de bikkels doen het weer zo goed! Elke keer als ik stiekem controleer hoe het gaat ben ik echt trots op ze. Ze liggen of zitten met een rustige blik op het koele beton of in het zand in de schaduw. Soms niet eens echt languit, en ook regelmatig lekker naast elkaar. Toppertjes! Hoe is het bij jullie gegaan?
  2. Luchtvochtigheid is ook een ding. Kun je met je hand voelen hoe koel het in het hol is? Ik vind rust, naast schaduw, water en een icepod het allerbelangrijkste. Vanmorgen vroeg de konijnenverblijven schoongemaakt en dan merk je toch dat ze de hele tijd om je heen scharrelen. Dat wil je niet met 25, 30 graden. Ook nog wat stro uit de hokken gehaald zodat er lekker veel kaal beton/stenen beschikbaar is. De verblijven zijn ruim 2 meter hoog, dus op de vloer, op de stenen/beton is het het koelst. Rond 16.00 uur komt de zon op de ren, dus dan staan er parasols en leg ik de icepads neer. Morgen al vroeg voeren, zodat ze voldoende hebben gegeten voordat het echt warm wordt. En ze dan vooral de hele dag met rust laten. Regelmatig checken hoe het gaat. Stiekem, want anders komen ze naar mij toe. Pas als de zon 's avonds niet meer op de ren staat voer ik ze weer. Morgenvroeg ook op tijd een eind met de hond lopen en rond de middag alleen even een rondje door het bos waar ik 50 meter vandaan woon. Onder de bomen is het merkbaar koeler dan op straat. En verder ligt ze lekker op de koele plavuizen. O ja, en ik heb nog vakantie-logeetjes. De cavia's staan in de redelijk koele woonkamer. Even in de gaten houden. Eventueel heb ik voor hun ook nog een icepod...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .