Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 01-10-22 in alle zones

 1. Hoera, deze maand, september, met het thema "Neusjes", hebben we maar liefst 2 winnaars! @BaasjevanBrownieen @happy211 Gefeliciteerd!
  1 punt
 2. Gisteravond hebben we Kushi weggebracht naar Huize Pluis. De opvanghoudster liet ons twee potentiële kandidaten zien die rond dezelfde leeftijd zijn. Zogenoemde corona konijntjes dus een jaar ouder als Kushi. Ze heeft de trip goed doorstaan en nam zelfs stukjes aan van een Science Selective snoepje onderweg. Dit is mijn eerste ervaring met een opvang in zo'n 14 jaar. Ik heb stage gelopen en was een tijdje vrijwilliger bij een dierenasiel. Daar heb ik mijn 2e konijn vandaan maar dat was in 2005 en toen kreeg ik haar zo mee zonder vragen over een ander konijn of huisvesting en dergelijke. Andere tijden, bij deze opvang zijn ze erg doortastend. Heel benieuwd met welke van de twee ze mee naar huis komt.
  1 punt
 3. En dan vooral als je kleding aanhebt die er niet op berekend is.......
  1 punt
 4. De hamster van mijn zus is waarschijnlijk een paar dagen geleden overleden maar we zijn er pas gisteren achtergekomen. Mijn zus had tegen mijn moeder gezegd dat haar hamster houterig liep en haar ogen dicht had en veel zat te trillen. Een paar maanden geleden was dit ook gebeurd en daarna is het een tijdje niet meer geweest. Maar nu is het alweer gebeurd en is het hamstertje gaan slapen en helaas niet meer wakker geworden. Het was een Russische dwerghamster dus we weten ook zeker dat ze niet in winterslaap was. Weet iemand wat er mis was met de hamster? Ze was ongeveer 1 jaar en twee/drie maanden oud. Ik weet dat hamsters niet zo oud worden maar ik vond het vreemd dat ze opeens overleed. Ik zag dat de hamster een stukje bedding in haar poten had dus is het mogelijk dat ze daarin is gestikt? Ik denk eerlijk gezegd van niet door de dingen die ze daarvoor deed maar als iemand hier iets over weet hoor ik het graag.
  0 punten
 5. Bedankt! Mars is erg ziek geworden en bleek leverfalen te hebben. Hij is in juli ingeslapen.
  0 punten
Deze erelijst is ingesteld op Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .