Ga naar inhoud

verwonden tijdens het rijden?


Jantine

Aanbevolen berichten

Hoi allemaal,

 

Onze konijnen Fluffy (voedster van bijna 5 jaar) en Binkie (gecastreerde ram van ruim 2 jaar) lopen altijd vrij rond bij ons in de woonkamer, ook als wij niet thuis zijn. Dit gaat heel goed samen. Fluffy is de dominante. Eens in de zoveel maanden zijn er 2/3 dagen dat Fluffy, Binkie een paar keer berijdt. Zo ook de afgelopen dagen. Vanavond zagen we dat Binkie een wondje op zijn rug heeft. Anderhalve centimeter lang ongeveer, er is vacht weg en het heeft een beetje gebloed. We hebben ze nog nooit zien vechten en van de meest voorkomende redenen bij het uit elkaar vallen van een koppeltje is geen sprake. We denken haast dat Fluffy Binkie vandaag weer heeft zitten berijden en hem daarbij heeft zitten krabben of bijten. Is dat herkenbaar? Dat ze elkaar krabben of bijten tijdens het rijden? Of kan er toch een andere reden zijn waar we rekening mee moeten houden? 

 

Groetjes Jantine

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ze graven wel eens een beetje op elkaar als ze het beste ligplekje willen afpakken van de ander hier, maar niet hard of wild, of in een mate dat dat verwondingen zou veroorzaken.

 

Zoals je het omschrijft denk ik toch dat ze vechten. Dat er op bepaalde momenten of in bepaalde situaties toch echt onrust is in dit koppel. Kun je er een camera op zetten als je weg bent om te zien wat er gebeurd? Wat aanleiding is?

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Evee sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .