Ga naar inhoud

konijnkundige dierenarts gezocht


bunnyandme
 Delen

Aanbevolen berichten

Hoi allemaal, 

 

Mijn konijntje heeft behoorlijk wat gezondsheidsproblemen en de afgelopen maanden is hij een aantal keer erg ziek geweest. Ik ben vaak met hem naar een "lokale dierenarts" gegaan, maar het enige wat de dierenartsen konden doen was het bestrijden van al zijn symptomen. Ik kreeg veel verschillende diagnoses te horen (ze dachten zelfs dat hij een tumor had, maar dit bleek helemaal niet zo te zijn) uiteindelijk is hij na een antibiotica kuur opgeknapt. Ik heb wel het gevoel dat mijn dierenarts alles heeft gedaan wat ze konden, ondanks het feit dat ze geen specialisten zijn als het gaat om konijnen. 

Ik vond het allemaal behoorlijk verwarrend en wil natuurlijk graag de oorzaak van zijn ziekte achterhalen.  

 

Ik woon op een van de waddeneilanden, dit is ook de voornaamste waarom ik toen dus naar de dichtstbijzijnde dierenarts ben gegaan. (omdat ik niet ver wou reizen met een ziek konijn, ik heb overigens ook geen auto) 

Maar ik vroeg me af of iemand ervaring heeft met een "konijnkundige" dierenarts in Noord-Holland? en zo ja welke? 

Ik heb ook de lijst van "konijnkundige" dierenartsen bekeken, maar ik ben benieuwd of iemand zijn/haar persoonlijke ervaring wil delen? 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .