Ga naar inhoud

Entdag bij konijnenopvang de Snuffelaar in Vianen (utrecht)


Evee

Aanbevolen berichten

Ik zag deze aankondiging voorbij komen, wie weet zijn er mensen in die omgeving die nog moeten. De prijzen zijn erg laag, maar houd er dus wel rekening mee dat het exclusief gezondheidcheck is!!!

 

Ik deel hem toch, maar wil dat laatste wel even benadrukken. Het is dus wel een risico, en wel iets waar je even goed over moet nadenken. Een ziek konijn vaccineren is geen goed idee, daardoor kan het juist erger ziek worden of zelfs sterven. Een gezondheidscheck bij eigen dierenarts is dan aan te raden, en tja, als je daar dan toch bent, waarom dan niet gelijk daar vaccineren? Dan scheelt het waarschijnlijk toch niet veel meer in de kosten.

 

De hele tekst:

 

Citaat

 

*** Entdag ***

Zaterdag 26 oktober hebben wij weer een entdag. De entdag vind plaats tussen 10:00 en 11:00 in de opvang te Vianen (prov Utrecht).

De kosten dit keer zijn iets duurder, namelijk;
* RHD1 en myxomathose (Nobivac): € 7,50 per enting.
* RHD1 en RHD2 (Filavac): € 7,50 per enting.
Beide entingen zijn 1 jaar geldig.

Indien u nog geen entingsboekje hebt voor uw konijn(en) zijn deze ook aanwezig voor € 6,- per boekje. Een entingsboekje is verplicht, anders word uw konijn die dag niet geënt!

Er word geen gezondheidscheck gedaan. Aangeraden word dat als u twijfelt over de gezondheid van uw konijn deze nog te laten controleren bij uw eigen dierenarts voordat u voor de enting komt.

Op deze dag zal er een verkoophoekje zijn met de opbrengst voor de konijnenopvang. Ook kunt u gelijk de nageltjes laten knippen voor € 0,50 per pootje (u hoeft zich daar niet voor op te geven).

 

AANMELDINGS INFO;
Wilt u uw konijnen aamelden voor de entdag? Mail dan naar: opvang.de.snuffelaar@hotmail.com met als onderwerp ENTDAG of stuur een PB naar de opvangpagina dmv de blauwe knop bovenaan de pagina.
De informatie die wij nodig hebben voor uw aanmelding is;
* Hoeveelheid konijnen
* Welke entingen
* Of u boekjes nodig hebt, en zo ja hoeveel.
* Naam (eigenaar)
* Telefoonnummer
* Mailadres
Zodra u van ons de bevestiging van uw aanmelding heeft gehad dient u een aanbetaling te doen van € 7,50 per konijn. Zodra de betaling binnen is bent u welkom op de entdag, waar de rest van de kosten betaald dient te worden.

NB; jonge konijnen dienen minimaal 10 weken oud te zijn.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .