Ga naar inhoud

Cassie


Ainariel

Aanbevolen berichten

Net even een foto gemaakt van het weegmomentje van Stamper. Zit alweer goed op zijn gewicht. Hij zit rond de 1750 gram, met een uitschieter naar de 1795 gram ooit. Dus ik ben tevreden. Cassie weegt nog steeds 1500 gram. Maar ze valt niet meer zo af 's nachts en daar ben ik blij om.


 


Stampie%20wegen_zps6a6rtron.jpg


  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Even een update: ze beginnen alweer flink ondeugend te worden, goed teken. ;) Baasje werd gister knetter van het corrigeren en klaagde erover bij mij. Ik pakte een schaaltje, gedroogde mais erin, happerdehap roepen en het was afgelopen met donderen. ;)

Cassie begint inmiddels richting 1550 gram te gaan, ze komt langzaam aan. Stamper zit alweer op ruim 1750 gram en is een behoorlijk propje. Dus die mag niet verder aankomen, is prima op gewicht. :)

Morgen heb ik geen revalidatie, dus dan lever ik hun keutels in. Ik ben nog steeds aan het bijkomen van maandag, echt doodop. Ik hoop dat het dan goed nieuws is, zou wel fijn zijn. :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Joehoe, ze zijn zojuist gezond verklaard!!!! :D :D :D

Er zat niks meer in hun keutels. Zo de hooiruif schoonmaken en die weer lekker vullen. En ik ben ook heel blij dat ik niet meer dagelijks met ammoniak in de weer hoef. :) Mijn handen en longen gaan ook blij worden denk ik. :P

Om het te vieren heb ik ze net een paar rozijntjes gegeven, want dat is wel taart waard, toch?

Cassie moet nog wel wat aankomen, ze weegt nu 1650 gram en dat was echt nog wat te dun. Stamper is prima op gewicht (1750) , die mag van mij ook niet meer aankomen, dan gaat ie tegen plofkonijn aanzitten. De dierenarts zag ook dat er toch echt wel pit in Cassie zit. Ze beet me nl weer in mijn hand. Die kreeg toen wel ff moppers. Ik snap dat je van al dat gezeur niet blij wordt, maar je vrouwtje bijten mag niet. ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .