Ga naar inhoud

Problemen met kleine teddy widder Panda


DrieMusketiers

Aanbevolen berichten

Dit is mijn 8e konijn, Panda! Een meisjes teddy widder en zo lief als ik weet niet wat:love:! Maar bang...

-Kleine Panda mag elke middag rond lopen en als je naar haar toe kruipt, heel rustig rent ze bang weg, en springt ze haar hok in. :(

-Ook is het zo dat ze heeeeel energiek is, terwijl teddy widders meestal.. rustig zijn..

-Ze bijt heet veel

Mijn grootste probleem is dat ze helemaal alleen zit, kan dit wel? Of hebben we nog een kleintje nodig? En wat dan? Moeten we dan het er gewoon bij zetten, en kijken wat ze doet? En wat als ze gaan bijten? Dan hebben we een konijn voor niks!

Lois

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lees maar even heel goed rond op het forum, dan kun je al veel over konijntjes leren! Elk konijn is anders, het ras zegt wat dat betreft niet zoveel over het karakter van je konijntje.

Konijnen zijn groepsdieren en horen dus samen te leven met een soortgenootje. De beste combinatie is een gecastreerde ram met een voedster. Je kunt het beste met je konijntje naar een opvang gaan, daar zijn de rammen al gecastreerd en kunnen ze helpen met koppelen, ze leggen je dan precies uit hoe het moet. Je kunt niet zomaar een konijn erbij zetten, dat is vragen om problemen. Je konijntje moet waarschijnlijk nog even aan alles wennen, je kunt haar het beste naar jou toe laten komen, misschien kun je haar lokken met wat lekkers. Pak je konijn niet op en als ze niet naar je toe wil komen laat haar maar met rust, dan weet ze dat jij niet eng bent en zal ze ook niet gaan bijten.

Je weet dat een teddy heel erg veel vachtverzorging nodig heeft?

Lees even rustig rond op het forum, hier heb je wat links waar je misschien wat aan hebt.

http://www.bunnybunch.nl/konijnen/tips-en-uitleg-voor-een-nieuw-konijn.html

http://www.bunnybunch.nl/konijnen/verzorging-van-een-konijn.html

http://www.bunnybunch.nl/konijnen/koppelen/

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .