Ga naar inhoud

onbeperkt groenten?


happyflappy

Aanbevolen berichten

Nee ik hoef het niet echt bij te vullen maar hier vinden ze het leuk om rotzooi in hun water te doen. Ze brengen het er ook met opzet naar toe. Dan vind ik het water niet lekker meer voor hun om te drinken dus ver vers ik het maar weer. Ik heb het geprobeerd met waterflesjes maar die vinden ze niet prettig.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 54
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik weet dat hooi het belangrijkste is... Ik vul hem nu 1x per dag voor mijn 8 Weken oude konijn. Is dit voldoende? Dit is zon ronde hangbal. Geen idee of dit dan voldoende is, dat lees ik ook niet echt terug. Is ook lastig te meten misschien...

Mijn da eeft gezege dat een bakje water natuurlijker is en ze van een flesje ook last kunnen hebben (dit was wel toen minn vorige konijn haken op zijn tanden had). Op internet lees ik en het is ook logish dat een fles hygieniser is. Ook denk ikdat dit(met zon hoes) minder snel bevriesd als een bakje. Wat is wijsheid? Want nu drinkt hij uit een bakje

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat betreft hooi, een maatstaf die je kan aanhouden is dat de pluk hooi die ze op een dag opeten even groot moet zijn als je konijn zelf.

Een flesje met een hoes zal nog steeds even vlug bevriezen, het is immers het tuitje wat als eerste bevriest en daar gaat het hoesje niet overheen. Wat je wel hebt, in de zomer, is dat er met hoes minder vlug algen in het flesje komen. Nu mijn konijnen buiten zitten, geef ik de voorkeur aan een bakje. Nu drinken de mijne sowieso niet veel, maar ik vind inderdaad dat een bakje natuurlijker is, net als een plas, in tegenstelling tot een flesje. Toen ze nog binnen zaten, vond ik een flesje beter, ivm omversmijten van de drinkbak op de vloer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind een flesje best makkelijk, ik denk dat het water in een bakje zo snel vies wordt. Of valt dit mee?

In de zomer als het erg warm is, geef ik mijn konijnen wel een bakje water. De flesjes ook hoor, maar dan drinken ze sneller en hebben ze iets meer mogelijkheden. Ze kunnen er ook nog tegenaan liggen! ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .