Ga naar inhoud

Ernstig ?


Junior

Aanbevolen berichten

Sorry maar konijnen zullen, omdat het prooidieren zijn, pas laten zien dat er wat mis is als er wat heel erg mis is. In de natuur is dat een manier om te overleven, zodat roofdieren niet zien dat het konijn ziek en dus een makkelijke prooi is.

Als je het dus 'een dagje' gaat aankijken wanneer er duidelijk wat mis is met je konijn, kan het flink mis gaan. Beter een keer te vaak de dierenarts bellen (dat is gratis!) of bezoeken dus.

Gelukkig is het deze keer goed gegaan....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Helemaal eens met Asti. Het een dagje aankijken is al veel konijnen fataal geworden. Vooral als je konijn niet eet moet je echt meteen naar de dierenarts! Gelukkig gaat het nu goed met je konijn, maar bij twijfel moet je gewoon altijd een dierenarts raadplegen, het kan heel snel gaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doen we ook, Ik ben er al achtergekomen, t was een beetje overdreven..

het was een snoepje die niet verteerd was.. het is gelukkig al over.

Leg uit. Dit gaat mijn verstand even te boven. Je konijn heeft diarree en je ziet bloed, maar nu is het "een snoepje dat niet verteerd was" maar je moeder heeft er verstand van?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat was PUKenQUINTY maar het verhaal lijkt er inderdaad veel op: bloed, vragen om advies, niet naar DA willen gaan, het afwimpelen achteraf etc...

http://www.bunnybunch.nl/community/showthread.php?66510-Snel-hulp-gezocht!!Konijn-doet-raar/page2&highlight=Bloed

Ja ik heb hem al gezien! Indd, We hebben percies het zelfde. Ik ben erachter gekomen, ZE IS GESLACHTS RIJP! ZE DEKT ME KNUFFELS EN ME VOETEN EN ME VOET EN BUIK ENZO, Dus ze is gwn geslachtsrijp

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat heeft Bloed en diarree met geslachtsrijp te maken? :s

Daar heeft het niks te maken, ik bedoel, dat bloed, het was niet goed verteerd, Diaree is gelukkig over, en maagpijn ook! Me ''Moeder'' Heeft tog weer gelijk, Tja, me moeder is de enige die vroeger 19 konijnen had, Maar ze heeft ze nog nooit opgepakt, en is er bang voor. Lol:$

aangepast door Junior
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maar je zegt dat ze nog steeds bloed heeft?

Dat is al over, Maar ik zeg dat ze geslachts rijp is, En dat ook mespeeld, Dat ze zo raar doen.. Ze wil zo graag een maatje, Dat zorg ik een maatje, Me moeder overhalen

aangepast door Junior
Foutje
Link naar reactie
Delen op andere sites

Junior, dit wordt echt een heel raar verhaal. Je zaait elke keer paniek met dat je konijn bloed zou hebben en dan weer niet, dan weer wel en in de tussentijd is het beestje nog steeds niet naar de dierenarts geweest. Wat is het nou? Als je zo zeker bent dat het geen bloed is, wil je dat dan niet elke keer weer hier neerzetten? En als je je er zorgen om maakt, zorg dan alsjeblieft dat je met je konijn naar de dierenarts gaat, desnoods van je eigen zakgeld.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .