Ga naar inhoud

Plek onder kin duitsehangoor


jack en olivia

Aanbevolen berichten

Hmm het lijkt wel op wat mijn konijn had. Die leek een fistel te hebben onder z'n kin die in contact stond met z'n speekselklier. De specialist in Utrecht (Universiteit) stond ook met grote vraagtekens boven z'n hoofd omdat hij zoiets nog nooit heeft gezien. Maar die schilfers en dat loslaten van het haar lijkt er best wel op. Ik zeg niet dat het dat ook daadwerkelijk is he, maar lijkt erop.

Ik kon het laten opereren zodat die opening dicht was. Maar toen ik eigenlijk net had besloten dat ik dat binnenkort wilde laten doen is m'n konijn overleden. Dus helaas heb ik het niet verder uit kunnen laten pluizen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Max heeft het hier ook gehad. (ook DH, maar dat zal toeval zijn haha) Hij dronk ook zo ongeveer met zijn hele borst. Hij had het niet zo erg omdat ik snel die bak weer weg gehaald en weer flessen gaan gebruiken. Het ziet er in iedergeval flink ontstoken en pijnlijk uit.

Ik zou even naar de DA gaan voor de zekerheid. Het is toch lastig beoordelen op een foto.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oef dat zag er niet best uit, fijn dat het beter is nu! Mijn DH drinkt gelukkig gewoon uit een fles, ik vrees dat hij hetzelfde zou doen als jouw konijn als hij uit een bakje moet drinken, hij is een beetje onbenullig. Als ik in de zomer ter afkoeling een bak water neerzet gaat hij daar altijd met z'n kont in zitten zonder dat hij het doorheeft volgens mij haha.

Waarom wil je eigenlijk geen fles met balletje? Vanwege het geluid?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zo iets heb ik hier ook eens gehad bij mijn Franse dame. Het leek inderdaad op wat men een hotspot noemt bij honden.

Zij is ook een slordige drinker. Ik heb het haar ruim weggeknipt rond de plek en het een paar keer schoongemaakt met een watje met Calendulan wondspray (niet te nat laten). Na een dag was de wond al mooi "rustig" en licht rose. Is goed genezen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .