Ga naar inhoud

ALARM NU DA gezocht bij Gent !!!!


ZaZa

Aanbevolen berichten

  • Reacties 57
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Allereerst bedankt allemaal voor het meedenken en meeleven.

We zijn dus uiteindelijk met Jelle naar Inge gegaan. Zij kon eigenlijk niets bijzonders bij hem vinden en houdt hem nu een nachtje daar ter observatie. Ze heeft hem wel wat primperan gegeven en een pijnstiller. Als hij morgen gewoon gegeten en gekeuteld heeft dan kunnen we hem weer ophalen. Toen we weggingen mocht hij even in de praktijk rondhuppelen en hij begon gelijk nieuwsgierig rond te lopen dus wij hebben er zelf wel een goed gevoel bij dat het wel goed gaat met hem. We twijfelde zelfs of we hem daar wel zouden laten maar hebben toch maar het zekere voor het onzekere genomen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik lees nu pas dit topic, maar ik was al wel op de hoogte, want iets voor deze eerste post (rond 20.50u) met Joke en Tania gebeld hierover. Had hen gezegd van met Inge contact op te nemen.

Raar dat Inge zei dat ze geen tijd had en dat ze er toch terecht zijn gekund... Is ook wel zo dat ze een vreselijk drukke en hectische praktijk heeft... Ik zou niet in haar schoenen willen staan...

Ik duim uiteraard ook dat met Jelle alles in orde blijkt!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Even voor de duidelijkheid...Inge had geen tijd om Jelle te behandelen..Ik denk (achteraf) dat daarmee bedoeld werd dat er geen tijd was voor Inge om Jelle op dát moment te behandelen en Jelle daarom zou moeten blijven..Geen idee hoor, de situatie was vast nogal stressig in huize Joke..Ze hadden zelfs geen tijd om het op BB te zetten..

Het heeft in ieder geval een paar goede (hopelijk) dierenarts adressen opgeleverd in de buurt voor de volgende keer !!! :baby:

Merelbeke en Gent..

Nu hopen dat het voor Jelle en zijn baasjes indedaaad met een sisser afloopt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .