Ga naar inhoud

Castratie voor Stampertje


Ainariel

Aanbevolen berichten

Stampertje is weer thuis, hij voelt zich wel ellendig. Hij ligt nu in z'n nachthok en wil er niet uitkomen. Moet hem in de gaten houden, hij at wel bij de dierenarts, maar moest het toch even in de gaten houden. Nou ja, er ligt nu basilicum in z'n nachthokje en ik kijk met een uurtje wel of hij het heeft opgegeten. Voor de rest heeft hij zich keurig gedragen. :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat hoop ik ook, weet wel dat dat nog een week of 4-6 duurt voor de hormonen eruit zijn, maar goed die komen we toch wel door. In juni gaan we voor een nieuwe bank en dan ga ik kijken of ik m uberhaupt wel op de bank wil hebben, want ik wil niet dat hij die dan gaat lopen vernaggelen. Hij knaagt nl ook aan deze bank. ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oei ja dat zou ik ook niet willen. Onze konijnen komen niet op de bank, dat willen ze ook (nog) niet, het zijn ook echt geen knuffelbeesten hier, dus het is niet zo dat ze gezellig bij ons willen komen liggen ;)

Banken zijn te duur om vernield te worden door konijntjes, misschien wel een idee om de nieuwe bank meteen verboden terrein te maken inderdaad!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hij blijft in z'n hok zitten en wil ook geen brokjes. Maar wel basilicum en munt. Shadow is heel bezorgd en kijkt steeds naar z'n hok en wil ook met z'n snuit de hele tijd het nachthok in, maar dat mag niet. Heb hem en Dazzle maar een oor gegeven om ze zoet te houden. ;)

Ach, Stamper eet en dat is al heel wat. :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

Stampertje is nog erg slaperig (of ellendig, kan ook). Ik heb net wat groenvoer bovenop wat brokjes gedaan en alles is nu weg. Hooi is dus een no go voor nu, maar ach als ik net geopereerd zou zijn, moesten ze ook oprotten met eten, dus ik ben al heel blij dat ie wat eet. ;) En hij heeft ook al bij zijn drinkfles gezeten. :)

Ik heb vergeten te vragen of hij ook lekker door de kamer mag sjezen of is het beter om hem hok arrest te geven tot en met morgen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn rammetje (van maart 2012) is vrijdag geholpen , bracht hem om half 9 en om 5 uur was ik pas thuis met hem ivm werk etc. Hij was goed bij , ook zo uit de narcose zeiden ze daar haha. Eerste dag was hij suf en ellendig en miste hij zijn ballen toch wel :P , maar zaterdag was hij lekker aan het rondlopen in het rennetje dat hij kreeg dit weekend. En nu heeft hij wat binkies gemaakt en is weer in zijn hok , wondje ziet er mooi uit.

Veel sterkte met je mannetje!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik was pas om 10 uur wakker. :$ Maar het gaat helemaal goed, hij hupst alweer als vanouds. :D

Maar ik moet nu dringend weg, mijn oma heeft een hartinfarct gehad en ik hoop dat mijn buren thuis zijn zodat ze me naar het werk van mijn man kunnen brengen. We hebben op het moment 1 auto, omdat de mijne stuk is. :(

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zo, ik ben weer terug en Stampertje loopt te rennen door de kamer, had mijn man vergeten te zeggen dat hij hok arrest heeft. Maar de hummel heeft blijkbaar nergens last van.

Mijn oma is een ander verhaal, we hebben te horen gekregen dat haar hart gewoon op is, de kans is groot dat ze het ziekenhuis niet meer verlaat. Ze zat vanmiddag al spullen weg te geven, dat zorgde niet echt voor een prettig gevoel. Vanavond ga ik weer met man en 2 zussen en morgenavond gaat zus nr 3. Vandaag ging ik voornamelijk om mijn moeder en een van mijn ooms (waar mijn oma bij inwoont) op te vangen, die waren nl best overstuur. Maar oma ziet er echt slecht uit. Maar goed, we zien wel hoe dat loopt, ga er nog niet teveel over nadenken. ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heftig zeg, hoe oud is je oma? Dat is echt onwerkelijk nieuws als ze nog zo voor je zit he..

Wel erg fijn dat iedereen zo de kans krijgt om afscheid te nemen, helaas kunnen we ze niet altijd bij ons houden.

Veel sterkte de komende tijd, gelukkig hoef je je geen zorgen te maken om Stamper.

Zorg dat je alles tegen je oma zegt wat je haar nog wilt zeggen, dan kun je haar rustig laten gaan.

Sterkte!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Fijn dat het zo goed gaat met Stamper. Eigenlijk heb ik het met alle konijnen die ik gecastreerd had hetzelfde gehad alsof er neits gebeurd is.

Jammer dat je jaar al weer zo slecht begint. Heel veel sterkte en je weet me te vinden als je steun nodig hebt.

Knuffels Belleke

Link naar reactie
Delen op andere sites

gelukkig dat Stamper er weer een heel eind bovenop is. Hazel heb ik ook niet in zijn hok gedaan, eigenlijk wilde ik dat zelf wel, ik zette hem bij thuiskomst in zijn hok, ik dacht dat konijn is zo suf als wat, lette een halve seconde niet op en meneer lag in de slaapkamer onder de kast. Ik heb hem daar maar met rust gelaten want het ging nog niet zo goed met hem. Alleen ´s nachts dus wel in zijn hok gehouden maar hij liep gewoon los, wel wat hoog op de poten en springen deed hij niet de eerste week.

De wond is er niet van open gegaan terwijl daar niets aan gebeurd was, niet gelijmd of gehecht of niks. Dus dat zal ook wel loslopen.

Je oma, dat is natuurlijk een heel ander verhaal. Wat moeilijk. Sterkte.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tja, het is niet anders. Mijn oma is een heel taaie, dus ik zie het zelf nog niet zo somber in. Ze heeft het alleen zelf erg gehad (iets wat ik me trouwens wel kan voorstellen hoor, ze is al heel erg lang vaak erg ziek en kan steeds minder). Ze is nu 78, dus al op een redelijke leeftijd, al is het nog niet stokoud zeg maar. ;)

Ben net terug van het ziekenhuis, ze was erg moe en ik vond haar behoorlijk geel... Ik ga deze week overdag nog een keertje buurten en dan hoop ik dat ze weer wat is opgeknapt. En anders zien we het wel. Kan me er wel heel druk om gaan maken, maar je moet op een bepaald punt ook gaan relativeren en het gaat toch zoals het gaat. Ik hoop natuurlijk wel dat ze weer beter wordt, maar ik zie ook heel goed in dat alles een keertje voorbij gaat en dat ze zelf behoorlijk pessimistisch is. Maar goed, we zien wel hoe het loopt deze week.

Stampertje is nu lekker hooi aan het eten en aan het drinken, ik merk niks aan m. Lekker knuffelig en net zo ondeugend als anders, heeft vanavond toen ik nog niet thuis was, stiekem een plasje op de bank gedaan. Dus er is nog weinig veranderd. :P Hopen dat het over 6 weken wel over is. ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .