Ga naar inhoud

Hulp: Poot amputatie konijn


Freaky

Aanbevolen berichten

  • Reacties 72
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Bedankt iedereen voor de lieve berichtjes.

Hoe en Waarom geen idee, ze was al heel moe toen ik bezig was met het verband en alles. Heb er toen nog even lekker geknuffeld. Dus denk dat ze op was. Ik stond er zelf heel positief in en ik niet alleen mijn dierenarts ook. Ik kan in ieder geval zeggen dat ik alles gedaan heb. Ze is niet alleen overleden gelukkig, Ik had haar nog even vast. Ben nog steeds trots op mijn grote kleine meid!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heel veel sterkte met het verlies,je hebt inderdaad alles gedaan wat je maar voor haar kon doen,veel meer dan menig baasje zou doen..fijn dat ze niet alleen is geweest tijdens haar sterven....ze heeft echt gevoeld dat je bij haar was en ooit zal ze op jou wachten achter de regenboog...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nogmaals veel dank voor al de lieve berichtjes.

Mijn dierenarts belde me vandaag (hij was net terug van vakantie), dat hij het vreselijk vind en hij dit ook niet aan heeft zien komen. Juist omdat het zo goed ging. Hij heeft toen gebelt met Univeristeit Utrecht, daar vonden ze het ook heel vreemd. Maar ze hebben aan gegeven dat er twee verschijnlijke optie zijn voor haar doodsoorzaak zijn een hartaanval of dat de infectie die in der poot zat al verder verspreid was.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .