Ga naar inhoud

Klaver flinke diarree: Coccidiose


Lonja

Aanbevolen berichten

  • Reacties 135
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Jawel, heb net gebeld en de andere Da is terug. Had Klaver wat groen gegeven wat ze nu eet. Ga zo nieuw groen brengen en dan kan ze het weekend daar blijven. Ze heeft geen diarree meer maar ook sinds gistermorgen geen ontlasting meer gehad. Verder had de Da nog geen tijd gehad er naar te kijken.

Ik kan straks iig gewoon weg en zij blijft daar, vind ik wel fijn want ik kan geen injecties geven en anders moest ik met haar gaan slepen naar een onbekende DA morgen. Bovendien kunnen ze daar veel meer mocht ze verstopt zitten of haar temp weer niet goed gaan en zij hebben alle medicijnen in huis.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou we zijn net even langs geweest en ze had een half uur daarvoor gekeuteld!!! Yes! En ze was levendig, ben zo blij! Keutels zagen er niet uit, klein en gekke vormen maar dat vind ik geen probleem in deze fase. Temperatuur ook bijna goed, 38.7 dus ik ga er nu vanuit dat het goed komt. Morgen kunnen we haar niet ophalen, komt de DA niet goed uit maar maandag wel dus dan zal ze nog wel verder opgeknapt zijn, daar heb ik nu wel vertrouwen in!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja dat was zo afgesproken, ik mag al blij zijn dat de DA in z'n vrije tijd zich toch over Klaver heeft willen ontfermen anders had ze van het weekend naar een DA met weekenddienst gemoeten omdat wij haar zelf geen injecties of zo kunnen geven en die moest ze sowieso gisteren nog, dus dan hadden we met haar moeten gaan slepen en naar een onbekende DA gemoeten e.d. dus daarom wilde mijn DA het nu wel doen.

Dat vind ik al heel erg meehelpend. Ik kon haar alleen daardoor vandaag nog niet ophalen want dat kwam hem niet uit want hij moest vandaag nog meer doen thuis en dus kan ik ook niet bellen, en maandag pas ophalen als de kliniek weer open is. Maar dat neem ik voor lief hoor, het was gewoon voor Klaver het beste zo om niet van hot naar her te moeten. Dat ik haar zsm thuis wil hebben en wil weten hoe het met haar is komt dan even op de laatste plaats.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .