Ga naar inhoud

Help konijn dikke ogen


zembla

Aanbevolen berichten

  • Reacties 202
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik heb hem inlaten slapen. Hij ging zo erg achteruit.. Of laat ik zeggen, Heinz zijn lichaam heeft besloten dat het genoeg was. Uit het niets ging Heinz allemaal rondjes rennen, en hij leek wel dronken, hij rende scheef. Als hij stopte viel hij om om vervolgens weer snel op te staan en te gaan rennen.

Mij was het duidelijk, het was over... Heinz probeerde te overleven maar een dier wat er zo aan toe is kan je beter laten inslapen, hij had zijn gevecht toch niet gewonnen..

Toen hij zo deed was voor mij de keuze snel gemaakt.. Hij heeft zelfs 2 prikken moeten krijgen bij de dierenarts. Enkel de spuit in de nieren was niet voldoende (wat een vechter) hij heeft de laatste in zijn hart gekregen en toen was het snel gedaan..

Het is erg, maar beter voor Heinz. Hij wilde al niet meer eten, drinken hij vluchtte voor me als hij me aanzag komen met die spuit. Het is goed zo..

De moeheid komt er ook goed uit nu pfff.. Ik en Heinz hebben gedaan wat we konden, helaas was het niet voldoende..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dankjewel.. Nu nog even duimen dat mijn andere konijn niet ziek wordt....

Het is goed zo, al blijft het moeilijk hoor. Ik had Heinz ook nog maar 3 maanden.. Dan nu al dit.. Konijnenopvang zal ook wel denken..

Wat zou het toch fijn zijn als ik nu wakker zou worden en Heinzje zit daar naast Fluf in het hok.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk dat je de goede beslissing hebt genomen. Natuurlijk wil je vechten voor je diertje, maar soms is het beter om hem los te laten. Je hebt hem veel en lang lijden bespaard. Hoe vaak hoor je niet dat het na weken toch nog misgaat, dan heeft het dier wel al die weken geleden en uiteindelijk voor niets. Vechten voor het leven van je diertje getuigt van liefde voor hem, maar hem laten gaan zeker net zoveel.

Sterkte!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een goed baasje is niet alleen een baasje dat zorgt en liefde geeft. Een goed baasje is ook iemand die durft om moeilijke beslissingen te nemen. Ik vind dat je het heel goed gedaan hebt met Heinz. Je hebt gedaan wat je kon en toen je zag dat het niet meer ging, heb je hem laten gaan. Heel dapper van je.

Dat maakt het verlies natuurlijk niet minder erg. Heel veel sterkte met het verlies van Heinz.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wow... net je hele verhaal omtrent Heinz gelezen en wil je ook heel erg veel sterkte wensen! Wat ben jij een vechter zeg! Heinz heeft echt nog geboft met zo'n lieve baas als jij!

Heel veel sterkte met het verlies, en hopelijk blijft je andere konijn gezond en kan je straks voor haar uitkijken naar een maatje. Eén voordeel, met het nieuwe vaccin zouden je nijnen als het goed is zelfs een jaar ingeënt moeten zijn tegen die rotziekte!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heel veel sterkte Zembla. Jammer dat Heinz het niet heeft gered, maar zo te lezen heb je alles gedaan. Ik ken je machteloze gevoel en de moeheid die na de laatste beslissing valt, alleen dan met een konijn met gebitsproblemen. Ik ben er zelf echt ene paar dagen ziek van geweest toen Finn eenmaal niet meer hoefde te strijden. Dikke knuffel! Je hebt je best gedaan, meer kon je niet doen. Ik duim heel hard dat je andere konijn deze rotziekte bespaard blijft.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .