Ga naar inhoud

Versele Laga...?


BenjaminErica

Aanbevolen berichten

Bedankt iedereen, jammer genoeg verkopen ze die merken die jullie allemaal voorstellen niet bij mij... ik zie iedereen het zeggen dat die het beste zijn maar ik vind ze nergens... :(

Verkopen Hope Farms (SuperTrio) en Science Selective allebei niet?

Vertel even welke merken ze wel verkopen dan kunnen we je helpen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voordelig SS kopen kan hier. Even een emailtje sturen of ze willen verzenden naar NL... alles bij elkaar kostte het mij zo'n 48 euro om 20kg SS in NL te krijgen... daar doen mijn nijnsels 1 jaar mee en scheelt je zo'n 70 euro met de prijzen van hier.

zo dan 20 kg voor 48.....zo goedkoop nog niet eerder gezien.....geen nare ervaringen met verschepen???

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Omdat SS hier in België enorm duur is (toch voor 5 nijnen :P) ben ik enkele jaren geleden overgeschakeld op Cuni Complete van Versele Laga. Ik koop die aan in zakken van 8 kg en betaal daar ongeveer 26 à 27 Euro voor.

Alle nijntjes zijn er verlekkerd op. Als we hier een nieuwe konijntje hebben en ik meng Cuni Complete tussen hun vertrouwde biks halen ze er snel CC tussenuit en laten ze hun vertrouwde biksjes liggen...:mdr:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik gebruik Hope Farm Super Trio. Ik ben er erg tevreden over. De prijs is lekker laag en toch een goede kwaliteit.

Ik bestel het op konino.nl en bij dewelpenhoeve.nl. Ik weet niet of konino ook in belgie levert, maar dewelpenhoeve wel.

Vaak wordt er gezegd dat ze van Hope Farm heel veel moeten hebben, maar mijn konijnen hebben ruim voldoende aan 70 gram per dag voor 4,4 kilo konijn in totaal (inmiddels zelfs 5,4 kilo konijn)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zelf heb ik versele laga nog nooit gekocht. Vroeger kregen mijn konijntjes SS, maar ben daar mee gestopt omdat ik het niet meer kon betalen. Moest je het toch willen kopen, kan je idd beter bestellen via internet (nederlandse sites of engelse), want zeker hier in België is het vrij duur. Als je het wil bestellen via internet, moet je wel ineens veel bestellen omdat het anders niet opweegt tegen de verzendkosten. Dus voor je dat doet, kan je best eens een klein zakje kopen in de dierenwinkel om het uit te proberen. Als je naar de site van Science Selective gaat, kan je een mailtje sturen en ze laten je dan weten welke winkels in de buurt SS verkopen. Ze antwoorden zeer snel. En ook handig om te weten: je kan ook altijd een proefpakketje aanvragen.

Ik geef mijn konijnen nu Hope Farms Super Trio, maar dat is idd nergens te verkrijgen in België. Ik ga er nu om net over de grens in Nederland (in Hulst). Nu ik weet dat ze het lusten, ga ik het wrsl bestellen via internet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn (grote) konijntjes krijgen Cuni Complete van versele-laga!

Vroeger wist ik niks af van wat konijnen nodig hebben en kregen ze van dat gekleurd gemengd voer...

Dan ben ik vanalles gaan uitproberen van 'kwaltieits'voer: SS, New generation, Cuni complete... Dit laatste vonden mijn konijntjes het lekkerst dus dit krijgen ze nog steeds :) Qua prijs vind ik dit ook nog haalbaar!

Ik weet niet van waar jij bent topicstarter, maar woon in Antwerpen en hier is inderdaad ook niet veel 'kwaliteits'voer te verkrijgen hoor.... Cuni complete verkopen ze het dichtst in een tuincentrum, SS daar moet ik al snel minimaal 10 km voor gaan afleggen naar een gespecialiseerde dierenwinkel!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .