Ga naar inhoud

Neuroloog


Kim1982

Aanbevolen berichten

Nou ik ben al een tijdje bezig (2 jaar) om EC bij Bo onder controle te krijgen en hij heeft 2 jaar geleden ook een bloedtest hiervoor gehad en deze was positief...maar als ik de foto's op internet bekijk van andere konijnen die EC hebben en hoe erg die eraan toe waren en hoe ze er nu uitzien vraag ik me af of de klachten die Bo heeft wel door EC komen...zie ook mijn topic over "een oppepper nodig bij EC"

Heb mijn verhaal ook voorgelegd aan Inge Thas en zei had het over een neurologisch consult, vandaar mijn vraag :-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je uitleg is duidelijk, maar blijkbaar is er nog niemand in idt forum geweest die daar ervaring mee heeft..

Ik heb zelf wel gehoord van veterinair radiologen waar DA's aan kunnen vragen een r-foto eens nader te bekijken of die langskomen op een praktijk om een echo te doen bij een huisdier, maar ik wist niet dat er ook veterinaire neurologen waren...

En misschien dat dat wel anders werkt in België dan in Nederland. Ik weet dat ik hier naar een 'Specialist Vogels en Bijzondere Dieren' moest met mijn konijn toen mijn DA er niet meer uitkwam, want dat is het specialisme waar in Nederland konijnen onder vallen...

Ik hoop dat er alsnog iemand op het forum komt die je kan helpen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik kan je helaas ook niet helpen aan ervaringen met een Neuroloog, ben wel een keer bij een radioloog geweest voor een echo van m'n konijn, dat was tegelijkertijd ook bere-interessant om te zien.

@bianca, hoe kwam je erachter dat je konijn een kaakabces had? Ik heb hier ook een konijn wat naar mijn mening niet goed genoeg eet. Ik weet ook niet wat ie mankeert..

Link naar reactie
Delen op andere sites

De specialist voelde aan de kaak en merkte een bobbel op. Die hadden ik en mijn DA ook wel gevoeld, maar mijn DA ging ervanuit dat het botgroei was omdat ze daar haar kaak ooit had gebroken. De specialist heeft toen onder gasnarcose in de bek gekeken en ontdekt dat het toch wel een abces was.

Kim, kun je niet aan Inge zelf vragen wat ze bedoeld, wat dat precies inhoudt en waar je die kan vinden?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het advies van Inge was om naar een neuroloog te gaan voor een consult, heb gevraagd of ze iemand weet en het liefste in Limburg zodat Bo niet te lang in de auto hoeft te zitten, maar ik heb nog geen reactie van haar...Het contact met Inge gaat altijd via de telefoon of via de mail vanwege de afstand...ben toen wel met een ander konijntje van me bij haar geweest ivm een kaaktumor...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .