Spring naar bijdragen

Kim1982

Members
 • Aantal bijdragen

  212
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

14 Goed

Over Kim1982

 • Rang
  BB hulpje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Bedankt voor de tip!
 2. Ok dankjewel, er staat op internet dat je 4x per dag 4 druppels mag geven. Hoe weet je of bv. 2x per dag 4 druppels ook voldoende is? Is voor een autorit van 2 uur, ze hebben al vaker in de auto gezeten en dat gaat prima, maar aangezien 1 van de 2 al wat ouder begint te worden en ik dit product tegen kwam, dacht ik misschien ter ondersteuning wel fijn om te geven.
 3. Kim1982

  Bach Rescue Remedy Pets

  Ben aan het overwegen om Bach Rescue Remedy Pets te bestellen, maar 1 van de ingrediënten is vogelmelk en dat staat op de lijst van giftig (matig) nu twijfel ik om het te kopen?
 4. We gaan het proberen en in de gaten houden, bedankt voor het meedenken 😊
 5. Het konijn van 10 jaar mag wat aankomen, je voelt haar ruggengraat beter dan bij het andere konijn. Ze is altijd gevoeliger voor groenvoer en brokken geweest. Maar het lijkt nu vaker prijs te zijn met zachtere ontlasting dan "vroeger", dat heeft ze dan 1x per dag en de rest van de dag de normale ronde keuteltjes, er zit soms wel 1 langwerpig keuteltje bij. Volgens dierenarts luie darmen en begint toch een beetje een ouder dametje te worden. Vandaar dat ik ander voer wilde proberen om te kijken of ze er dan minder last van heeft. Als jullie andere tips hebben, dan hoor ik het ook graag, bedankt alvast!
 6. Je hebt gelijk, heb ze net opgezocht en hier naar de doos gekeken
 7. Heb net de reviews bij je link gelezen en deze ga ik bestellen als ik de oranje fitafirst heb opgemaakt, bedankt voor de tip
 8. Bedankt voor jullie reacties, dan ga ik de graanvrij bestellen. Van de fitafirst heb ik die oranje, krijgen ze als "snackje" die oranje heb ik toen besteld ivm witte aanslag die 1 van de 2 af en toe uitplast. Je hebt ook nog de groene fitafirst toch? De graanvrij kwam ik tegen op internet en dat die beter voor de darmen zou zijn en dat leek me vooral voor het konijn met de zachtere ontlasting een idee om te proberen of het daardoor minder wordt. Ze heeft verder vooral normale keuteltjes, maar geregeld 1x per dag zachtere ontlasting.
 9. Ben van science selective 4+ langzaam aan het overstappen naar science selective graanvrij (had nog voorraadje van de 4+ liggen, dus die wilde ik eerst opmaken). Ben ze nu beetje bij beetje aan de graanvrij aan het laten wennen en ze zijn enthousiast 🙂 ik wil deze week een nieuwe voorraad bestellen, maar weet nog niet welke van de 2. Mijn konijnen zijn 7 en 10 jaar oud, vandaar de 4+ weet iemand of het dan wat uitmaakt voor welke van de 2 brokken je kiest? Konijn van 10 jaar heeft volgens de dierenarts luie darmen en vaker last van zachtere ontlasting, de ontlasting heb ik ook laten onderzoeken, maar niks verontrustends gevonden. Mij lijkt de graanvrij voor haar een goede keuze (wat ik erover heb gelezen) maar weet niet of beide konijnen dan stoffen gaan missen ofzo die ze met de 4+ wel binnen zouden krijgen. Wat lijkt jullie de beste keuze?
 10. Dankjewel voor jullie reacties, net weer een deel opgeruimd, blijf dat de komende dagen doen
 11. Kim1982

  Taxus haag verwijderd

  We hadden als afscheiding met de buren een taxus haag, deze hebben we tot aan de grond weg gesnoeid. Daarna is er een bedrijfje gekomen om de stammetjes van de haag een stukje uit te graven en te versnipperen, zodat een houten schutting geplaatst kon worden. Nu is mijn vraag of iemand weet of stukjes versnipperd hout/stukjes wortel van een taxus haag ook giftig voor konijnen zijn? Uiteraard hebben we alles zoveel mogelijk opgeruimd, maar we blijven stukjes tegenkomen..
 12. Dat is ook nog een idee om dat back 2 nature door het hele hok te gebruiken. Was ook nog aan het denken om tijdelijk zaagsel als bodembedekking te gebruiken omdat dat zacht en egaal is, weet namelijk niet of back 2 nature lekker ligt..maar zaagsel is eigenlijk niet goed. Heb ook eens iets gezien van matjes die je op maat kunt knippen
 13. Dat artikel had ik inderdaad gelezen 🙂 Ben vorige week bij de dierenarts geweest voor de inenting en hebben we ook de pootjes besproken en toen hebben we afgesproken dat ik een andere mat zou proberen en het in de gaten houd.
 14. Kim1982

  Pododermatitis - zere hakjes

  Heb net op de site de informatie gelezen over Pododermatitis - zere hakjes 1 van m'n huiskonijnen heeft er ook last van. Het volgende ben ik al aan het doen: -Ik smeer sinds vorige week calendula crème van De tuinen op haar achterpootjes 2x per dag, tot nu het geluk dat ze nog genoeg haar op haar pootjes heeft en ik de haartjes erover heen kan leggen zodat de pootjes meer beschermd zijn en ze niet op haar huid zeg maar hoeft te lopen of is sudo crème een beter idee? - we hadden een soort kokosmat in de woonkamer, deze ligt sinds het weekend op zolder en heb ik vervangen door een zachte mat -in de kooien ligt hennepvezel met een laagje hooi erover heen en in hun toilet had ik eerst van die houtkorrels die uit elkaar vallen als ze nat worden, sinds een tijdje heb ik die vervangen door back 2 nature korrels Zou dit goed zijn? En wat vinden jullie van die hennep vezel, zijn eigenlijk ook harde stukjes?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .