Ga naar inhoud

Kim1982

Members
 • Aantal items

  242
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

18 Goed

Over Kim1982

 • Titel
  BB hulpje

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Wij hebben vorige week ons vrouwtje van 6 jaar laten steriliseren/castreren, ze kwam ook uit de opvang. Dit is helemaal goed gegaan! (Ze hebben wel knobbels gevonden maar dat is allemaal verwijderd, is afwachten of het verwijderen voldoende is of dat het toch foute boel is, maar we gaan van het positieve uit)
 2. Dat klopt inderdaad dat het dan niet uitgezaaid hoeft te zijn, dat maakt de keuze nu ook moeilijk waar ik goed aan doe, van de ene kant wil ik het wel weten en van de andere kant hoeft het niets te betekenen als het niet uitgezaaid is. Zou wel zeker willen weten dat als het foute boel is en wel uitgezaaid of ze dan toch te helpen is. Niet dat ik tzt erachter kom dat ze bij een andere dierenarts/kliniek wel te helpen zou zijn geweest als ik eerder erbij zou zijn geweest, dan zet ik liever nu iets in gang dan dat ik te laat zou zijn.
 3. Sinds 2 maanden hebben we een vrouwtje uit de opvang van 6 jaar, zij was nog niet gesteriliseerd. Ons mannetje is gecastreerd, dus daar hoefden we het niet voor te doen. Maar hebben haar laten steriliseren omdat dat wordt geadviseerd ivm grotere kans op baarmoederkanker, ontstekingen etc. Zij had geen klachten. Vorige week donderdag is zij gesteriliseerd. Op de linker en rechter uterushoorn zat een knobbel, wat op een gesteelde vleesboom leek en er zaten endometrale cysten op beide uterushoornen (ik heb het verslag want anders zou ik die termen niet weten). Alles is weg genomen en hebben ze vo
 4. Kim1982

  Geen vooruitgang

  Hij heeft net groen van de wortel gegeten 🙂 dus er zit weer iets in. Voorheen wel eens, maar dan had hij aan het vloerkleed in de woonkamer geknaagd, sinds we het vloerkleed hebben vervangen doet hij dat niet meer. En na het overlijden van z'n maatje had hij ook last en zijn we nog met hem naar de dierenarts geweest.
 5. Kim1982

  Geen vooruitgang

  Ja denk ook dat hij beetje van slag is en paar maanden geleden is zijn vriendinnetje onverwacht overleden, toen heeft hij heel slecht gegeten. Hij heeft gisteravond beetje hooi en weegbree gegeten, is sowieso geen grote hooieter, heb al allerlei soorten hooi geprobeerd Biks heeft hij gisteren maar een paar stukjes van gegeten en wortel net wilde hij niet...ik zag net kleinere keuteltjes in de mand liggen, dus ik vind dit wel echt een aandachtspunt aangezien konijnen een gevoelig darmstelsel hebben Ik zou ook de opening tussen de woonkamer en keuken een stukje open kunnen zette
 6. Kim1982

  Geen vooruitgang

  Sinds hier eerder een bericht over geplaatst te hebben, zitten het mannetje en vrouwtje nu een week in de keuken, dag en nacht. In het begin was er vooruitgang en lagen ze zelfs 1x een kwartiertje in een mand samen. Maar verder is er eigenlijk geen vooruitgang. Het mannetje (hem heb ik al 8 jaar en is de dominante) eet ook een stuk minder dan eerst, dus denk ondanks zijn dominante gedrag dat hij er toch last van heeft dat hij nu "opgesloten" in de keuken zit, normaal mag hij in de woonkamer. Het vrouwtje eet wel normaal. Gisteren zat hij in de mand en ging zij naast de m
 7. Kim1982

  Hoe nu verder?

  Ze zitten sinds gisteren in de keuken, heb vannacht op de bank geslapen haha, gelukkig heb ik vakantie 🙂 Het gaat er weer rustiger aan toe en gisteravond zaten ze allebei groen van de wortel te eten, bijna naast elkaar.
 8. Kim1982

  Hoe nu verder?

  Als ik ze bv de hele dag in de keuken zet, kan ik ze dan wel voor alleen de nacht uit de keuken halen en in de kooien doen en dan de kooien tegen elkaar? Want als ik in bed lig, krijg ik niet mee wat er beneden gebeurd. De konijnen mogen hier normaal de hele dag vrij in de woonkamer lopen, de kooien zijn alleen voor de nacht.
 9. Kim1982

  Hoe nu verder?

  Na een mislukte koppeling begin december, hebben we sinds 2 weken een voedster uit een opvang in huis voor ons mannetje (zijn maatje was eind augustus overleden). Hij is 8 en gecastreerd en de voedster wordt in januari 6 en is niet gesteriliseerd. Bij de opvang hebben ze 1,5 uur samen gezeten en ging het ongeveer gelijk op met rangorde bepalen en gingen ze zichzelf wassen waar de andere bij zat. Doordat dit positief verliep hebben we haar mee naar huis genomen en heb ik een paar uur met ze op de badkamer gezeten. Dat ging goed en toen ben ik met ze naar de keuken verhuisd (het zijn beide
 10. We wonen in Maastricht, dus Eindhoven zou ook wel kunnen
 11. Dankjewel, ja we wonen in Limburg en daar staat alleen de Dierenbescherming en daar zijn we vandaag geweest
 12. Dankjewel, ja we wonen in Limburg en daar staat alleen de Dierenbescherming en daar zijn we vandaag geweest
 13. Zou het ook nog door het ras kunnen komen? Heb een haasdwerg, die is wel wat pittiger
 14. We zijn bij de Dierenbescherming geweest, ze hadden op dit moment verder geen beschikbare dames, dus even afwachten.. Dankjewel voor de link!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .