Spring naar bijdragen

Kim1982

Members
 • Aantal bijdragen

  239
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

17 Goed

Over Kim1982

 • Rang
  BB hulpje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hij heeft net groen van de wortel gegeten 🙂 dus er zit weer iets in. Voorheen wel eens, maar dan had hij aan het vloerkleed in de woonkamer geknaagd, sinds we het vloerkleed hebben vervangen doet hij dat niet meer. En na het overlijden van z'n maatje had hij ook last en zijn we nog met hem naar de dierenarts geweest.
 2. Ja denk ook dat hij beetje van slag is en paar maanden geleden is zijn vriendinnetje onverwacht overleden, toen heeft hij heel slecht gegeten. Hij heeft gisteravond beetje hooi en weegbree gegeten, is sowieso geen grote hooieter, heb al allerlei soorten hooi geprobeerd Biks heeft hij gisteren maar een paar stukjes van gegeten en wortel net wilde hij niet...ik zag net kleinere keuteltjes in de mand liggen, dus ik vind dit wel echt een aandachtspunt aangezien konijnen een gevoelig darmstelsel hebben Ik zou ook de opening tussen de woonkamer en keuken een stukje open kunnen zette
 3. Kim1982

  Geen vooruitgang

  Sinds hier eerder een bericht over geplaatst te hebben, zitten het mannetje en vrouwtje nu een week in de keuken, dag en nacht. In het begin was er vooruitgang en lagen ze zelfs 1x een kwartiertje in een mand samen. Maar verder is er eigenlijk geen vooruitgang. Het mannetje (hem heb ik al 8 jaar en is de dominante) eet ook een stuk minder dan eerst, dus denk ondanks zijn dominante gedrag dat hij er toch last van heeft dat hij nu "opgesloten" in de keuken zit, normaal mag hij in de woonkamer. Het vrouwtje eet wel normaal. Gisteren zat hij in de mand en ging zij naast de m
 4. Ze zitten sinds gisteren in de keuken, heb vannacht op de bank geslapen haha, gelukkig heb ik vakantie 🙂 Het gaat er weer rustiger aan toe en gisteravond zaten ze allebei groen van de wortel te eten, bijna naast elkaar.
 5. Als ik ze bv de hele dag in de keuken zet, kan ik ze dan wel voor alleen de nacht uit de keuken halen en in de kooien doen en dan de kooien tegen elkaar? Want als ik in bed lig, krijg ik niet mee wat er beneden gebeurd. De konijnen mogen hier normaal de hele dag vrij in de woonkamer lopen, de kooien zijn alleen voor de nacht.
 6. Kim1982

  Hoe nu verder?

  Na een mislukte koppeling begin december, hebben we sinds 2 weken een voedster uit een opvang in huis voor ons mannetje (zijn maatje was eind augustus overleden). Hij is 8 en gecastreerd en de voedster wordt in januari 6 en is niet gesteriliseerd. Bij de opvang hebben ze 1,5 uur samen gezeten en ging het ongeveer gelijk op met rangorde bepalen en gingen ze zichzelf wassen waar de andere bij zat. Doordat dit positief verliep hebben we haar mee naar huis genomen en heb ik een paar uur met ze op de badkamer gezeten. Dat ging goed en toen ben ik met ze naar de keuken verhuisd (het zijn beide
 7. We wonen in Maastricht, dus Eindhoven zou ook wel kunnen
 8. Dankjewel, ja we wonen in Limburg en daar staat alleen de Dierenbescherming en daar zijn we vandaag geweest
 9. Dankjewel, ja we wonen in Limburg en daar staat alleen de Dierenbescherming en daar zijn we vandaag geweest
 10. Zou het ook nog door het ras kunnen komen? Heb een haasdwerg, die is wel wat pittiger
 11. We zijn bij de Dierenbescherming geweest, ze hadden op dit moment verder geen beschikbare dames, dus even afwachten.. Dankjewel voor de link!
 12. Kim1982

  Mislukte koppeling

  Ons mannetje is vandaag op date geweest om gekoppeld te worden. Maar helaas niet gelukt, het eerste half uur ging goed daarna gingen ze vechten en hij zou begonnen zijn (ben er niet bij geweest). Zijn maatje is eind augustus overleden en dacht dat hij een ander maatje wel fijn zou vinden. Komt dit vaker voor of zou hij het prima zo vinden? Is een binnenkonijn.
 13. Maar hoe weten ze dat daar dan? Neem aan dat ze niet zomaar het diertje gaan opereren om te kijken of ze nog gesteriliseerd moet worden?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .