Ga naar inhoud

Op zoek naar een bepaalde maat etensbak


Beestenbende

Aanbevolen berichten

ik heb hier het voerbakje met dat konijntje met worteltje

bij goofy vandaan,en heb hem opgemeten.

als je hun een mailtje stuurt meten ze hem zeker weten voor je op.

de verzendkosten zijn volgens mij gewoon de tnt kosten die hun hebben.

succes

.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jammer, dat die verzendkosten ook weer zo hoog zijn. Ik heb al wat goede bakjes gevonden, maar overal zijn die verzendkosten zo hoog, dus daarom hoop ik nu, dat iemand mij kan vertellen, hoe hoog die bakjes van ZooPlus zijn. Als ik daar niet achterkom, ga ik waarschijnlijk bestellen bij Petspassion, want daar zijn de verzendkosten €5,- en dat scheelt weer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Antwoord ontvangen van Zooplus!

De bakjes zijn 2,5cm hoog. Super, dat ik het nu weet, want ik zat er al aan te denken om ze toch maar te bestellen en te hopen, dat ze goed zouden zijn. Ik was bang, dat ze te hoog zouden zijn, maar het tegendeel is waar. Ik vrees, dat ze te laag zijn. De SS en de gedroogde kruiden moeten er wel in blijven zitten natuurlijk. Meest ideaal zou 3 cm hoog zijn.

Ik denk, dat ik morgen maar eens langs het asiel in Vlaardingen rij om weer een lading spullen af te geven en dan meteen even doorrijd naar het tuincentrum. Daar eens even kijken, wat ze hebben. Wat een gedoe zeg!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vrees, dat ze hout aan gort zal knagen. Ik had al zitten aan PVC, maar dat is te licht.

Ik ben er ondertussen ook achter, dat ik verkeerd heb zitten meten. Het hamsterbakje, dat Nala als waterbak gebruikt, had ik opgemeten en op basis daarvan een ongeveer maat bepaald. Alleen heb ik bij dat bakje het eetgat zelf opgemeten en niet de complete doorsnede van de bak. Ik dacht dus, dat ik een bakje van 8 of 8,5 cm kon gebruiken, maar dat is dus net zo'n doorsnede als dat hamsterbakje wat ik heb. Ideaal als waterbakje, maar niet groot genoeg om haar biks en/of kruiden in te doen.

Ik ga dus nog even verder kijken op internet, meer naar maatje cavia of rat misschien. En anders ga ik zaterdag wel bij het tuincentrum kijken (vriend wil graag mee, dus dat wordt het zaterdag i.p.v. morgen).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bij welke dierenwinkel in maassluis ben je wezen kijken. Je hebt namelijk de Jumper, 1 op westeinde en 1 in de koningshoek. Misschien kan je ook nog eens bij die andere kijken, dan heb je geen verzendkosten.

Oh ja en de xenos in vlaardingen zit naast de h&m. Als je de auto in de parkeergarage zet moet je eigenlijk zodra je de parkeergarge uitoop helemaal rechtdoor en dan loop je vanzelf tegen de H&M aan en daarnaast zit xenos.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ lianne

Ziet er wel goed uit, misschien wat breed alleen, maar ik heb geen creditcard.

@ Gijssie

Ik ben inderdaad bij Jumper geweest. Op de Koningshoek heb ik nog wat naar mijn zin gevonden, maar kan ik eventueel nog wel een keer binnenwandelen. En die op het Westeinde, daar kom ik niet, omdat daar familie van mij werkt, waar ik helemaal niks mee te maken wil hebben. Ik ga eerst nog maar eens bij Staelduinse Bos kijken en anders op de Koningshoek.

Tja, het probleem met Xenos in Vlaardingen is, dat wij geen auto hebben. We zijn echt afhankelijk van de snorscooter en verder dan Staelduinse Bos weet ik het allemaal niet. Maar mijn vriend wel, dus misschien plakken we Xenos nog wel achter Staelduinse Bos aan, als we daar tijd voor hebben zaterdag.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ lianne

Joh, ik wist wel, dat het via Paypal kan, maar daar heb ik niet veel vertrouwen in en betaal je ook nog eens meer, omdat zij een percentage rekenen. Via overschrijving zou inderdaad wel makkelijk zijn, want dan kan ik ook eens serieus na gaan denken over BBT.

@ WitjeenSpekkie

Daar liep ik vanochtend ook opeens aan te denken. Zaterdag toch naar het tuincentrum en daar vlakbij zit een hele grote kringlopp, waar ik altijd boeken ga kopen. Daar ga ik dus ook echt even kijken, want je weet inderdaad maar nooit.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gisteren, na het afgeven van een paar kilo konijnenspul in het asiel, doorgereden naar de kringloopwinkel en daar ben ik geheel geslaagd. Het tuincentrum ben ik niet eens meer binnen gegaan, want ik had alles, wat ik moest hebben.

Ik heb 3 verschillende soorten bakjes gevonden en ben uiteindelijk voor €3,70 thuisgekomen met 7 bakjes (plus nog een kunststof opstapje voor mijn oudste poes, zodat zij makkelijker op de tafel met eten kan komen, precies wat ik zocht voor maar €1,50).

Ik heb nu 3 bruine bakjes, die te smal zijn voor eten, maar ideaal kunnen zijn om als waterbakje dienst te doen of om eens wat snoepvoer in te doen. En dan 2 gele schaaltjes met handvaatje (3,8cm hoog en doorsnede van 10cm) en 2 glazen asbakjes (3,5cm hoog en doorsnede van 10cm), die ideaal zijn als voerbakje.

beestenbende-albums-diversen-picture44320-nalas-nieuwe-voerbakjes.jpg

beestenbende-albums-diversen-picture44321-nalas-nieuwe-voerbakjes-dichtbij.jpg

Alles goed schoongeschrobd en gisteravond zo'n asbakje gegeven. Eten gaat nu echt wel iets makkelijker. :yes: Alleen is hij zo glad en licht, dat ze hem ook echt alle kanten op kan schuiven (vanochtend kon ik hem in eerste instantie niet eens terugvinden :mdr:).

Ik ben in ieder geval blij, dat ik naar de kringloop ben gegaan, want waar anders vind je 7 bakjes voor zo weinig geld.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ WitjeenSpekkie

Hier nog zo'n liefhebber van kringloopwinkels! Hier in Maassluis zit maar een kleintje, waar ik af en toe eens ga kijken voor boeken. Maar in Vlaardingen zit een grote en daar heb ik echt al van alles gekocht. Heerlijk om daar rond te snuffelen.

@ Dollie

Ja, daar ga ik eens over nadenken. Het zijn echt die glazen asbakjes, die zo glad zijn, de andere bakjes vallen mee. Op zich vind ik het niet erg, dat ze gaat schuiven met het bakje, maar ik ben bang, dat ze hem een keer voor haar toilet schuift. Zij heeft de ruimte nodig om op het toilet te komen en dan moet er dus geen bakje in de weg staan. Ik kijk het eens even aan en ga eens over anti-slip nadenken (moet natuurlijk wel goed afwasbaar blijven, dat bakje).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh, dat is wel handig en het overwegen waard dan. Zou toch lastig zijn, als ik de bakjes niet meer geheel onder kan dompelen om ze af te wassen. En dat is dan meteen misschien ook wel een goede oplossing voor onder het ene toilet. Speciaal voor Nala heb ik in de ren een kattenbak zonder kap staan, waar ik 2 gaten in gezaagd heb (voorkant en zijkant), zodat ze er makkelijk in kan stappen. Maar deze staat niet stevig op het vinyl. Hij glijdt erg makkelijk. Dan zou dat spul daar sowieso een goede oplossing voor zijn.

Een supertip, WitjeenSpekkie! Binnenkort maar eens naar Action (misschien morgen wel, want mijn vriend is dan vrij en weet de Action te vinden).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .