Ga naar inhoud

Help - Nijn apathisch


Karina

Aanbevolen berichten

  • Reacties 86
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Zo'n eetprobleem moet niet te lang duren hoor, want zou het wel eens een symptoom van iets anders kunnen zijn. Doorgaans duurt een verstopping of gasaanval geen dagen achtereen. Als het aan de gang is eten ze niks en als het over is eten ze vrijwel meteen zelf weer goed. Dat is tenminste mijn ervaring. Als je nijn slecht blijft eten is er wat anders aan de hand. Dan kan het bijvoorbeeld wijzen op pijn die ergens anders door veroorzaakt wordt.

Diarree kan inderdaad een bijwerking zijn van de Ciseral.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb net met de assistente gebeld. Ze gaat weer overleggen met de dierenarts en belt me terug hoe en wat. Wat ik zeg: ze eet eigenlijk alles behalve biks... Verder reageert ze normaal. Ze stormt weer op me af, ze speelt en knuffelt en alles.

De diarree is over gelukkig.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zo... Ik heb telefoon terug gekregen. Ik mag stoppen met recovery, cisaral en carprofen, aangezien ze goed hooi eet en keutelt. Als ik zie dat de keutels weer kleiner worden moet ik weer beginnen met cisaral en recovery, maar vooralsnog mag ik ermee ophouden. Dat ze geen brokjes eet is geen probleem, want ja die zijn maar voor "erbij". Als ze maar goed hooi blijft eten, dat is het belangrijkste. Ik heb nu meteen de test, want ze heeft vanmorgen alles nog gehad en ik moet nu werken. Ik ben om half 6 uiterlijk thuis en als ik zie dat ze ook dan nog levendig is en het tot morgenvroeg goed blijft gaan zoals nu, dan komt het allemaal in orde :).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Brokjes eten doen ze ook niet altijd gelijk weer als ze ziek zijn (geweest) dus zou ik me nog even geen zorgen om maken. Moet me wel bij Bianca aansluiten, als zoiets maar blijft voortslepen kan het op andere problemen duiden. Zo bleef het bij Fred ook aldoor hetzelfde (niet slechter, maar ook niet beter) en bij hem bleek het uiteindelijk ook bij zjin kiezen weg te komen, ondanks dat daar maar één klein haakje leek te zitten. (Eenmaal onder narcose was het toch meer dan dat.)

Maar hopelijk is dat allemaal niet aan de orde en eet ze gauw weer helemaal goed!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb gisteravond de computer even fijn uit laten staan, vandaar mijn late reactie.

Toen ik thuis kwam zat ze trots te kijken van "kijk, ik ben er nog, ook zonder al die poespas". Beide konijnen fijn uit het hok gehaald om los te kunnen lopen. Ik heb nog wat witlof gegeven en dat ging goed. Daarna begon ze te vragen naar eten, dus ik rammelde met de voerbak waar nog wat brokjes in zaten. Ze keek erin, meer niet. Later op de avond kwam ik bij haar zitten. Ze keek me aan, keek toen in de voerbak, pakte een brokje en at het op! Vervolgens keek ze me weer aan en ik kon alleen maar blij zijn :). Het is een goed begin.

Vanmorgen weer alles gecontroleerd. Ze heeft namelijk sinds gistermorgen dus geen recovery, cisaral of carprofen gehad. Ze vloog op de voerbak af, geweldig. Ook de keutels gecontroleerd en ook die waren goed.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .