Ga naar inhoud

Heftige verstopping


Gast

Aanbevolen berichten

  • Reacties 118
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik heb het rond half 6 gegeven, op de verpakking staat idd max. 4x per dag. Zal ik het dan vanavond voor ik ga slapen nog eens geven?

Zit nu lekker met een opgewarmde pittenzak en mijn badjas aan op de bank, konijntje tegen de zak aan, en lekker in mijn badjas. En ze viel zowaar in slaap! Ze lag daarnet volledig uitgestrekt op haar buikje, dat heb ik haar nog niet zien doen sinds ze hier is:) Vind het opzich wel een goed teken dat ze zich kan ontspannen. Ik heb haar net ook nog wat pijnstiller gegeven. Ga er zometeen weer wat water inspuiten. Ze heeft net geplast en dat zag er goed uit, geen slijmerig spul er meer door.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jippie, haar temperatuur was zojuist 38,4! Bijna ideaal, maar wel al een stuk beter dan 36,3:) Het enige wat ik nu nog wil is íéts wat lijkt op keuteltjes...

Link naar reactie
Delen op andere sites

En ze heeft weer wat rucola op:) Ben haar nu aan het klaarmaken voor de nacht. Hok weer naar mijn kamer verhuist, warmtekussentjes erin, spuitje water. En dan hopen op een paar keuteltjes morgenochtend:)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Is het niet erg, dat het zo lang kan duren eigenlijk?

Het was een doorzichtig, gel-achtig goedje wat vanuit een tube aan de achterkant naar binnen werd gespoten. Wordt vooral gebruikt bij honden en katten, maar omdat de ontlasting zo hard was, wilde ze dit proberen. Bij honden en katten is het zo dat de ontlasting binnen 5 minuten zacht genoeg is om zonder moeite uit te kunnen poepen zeg maar. Alleen liep het er bij de kleine direct weer uit, en heeft het dus geen effect gehad.

Zijn er nog dingen die ik beter niet kan doen, of die ik nog vergeten ben Cindy?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nog geen keutels helaas, wel een ontspannen buikje. Ik gok dat de olie de darmen heeft bereikt en dat het allemaal wat zachter is geworden. Ik heb haar vannacht op een fleecedeken gezet met de kruikjes. Vanmorgen was haar temperatuur toch wat gezakt, naar 37,3. Heb opnieuw een kruikje gemaakt en haar in bed genomen. Viel ze weer in slaap:love: Ik heb haar weer pijnstiller gegeven, ciseral en 3 ml ananassap. Nu zit ze in een doos tegen de koelkast aan(die geeft veel warmte af aan de buitenkant) met een warmezakje. Haar temperatuur is nu 38,4.

Ik heb net wat foto's gemaakt, zal ze even uploaden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

O, jee, wat een snoes!!!!! :love:

Ik geloof dat, als het even stil gelegen heeft, het wel een dag of drie kan duren voor er keutels komen? Meen dat wel gelezen te hebben. Misschien dat je haar ook wat kunt laten bewegen? Door veel te bewegen zetten de longen uit, dat stimuleerd de darmen ook.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind haar er dus helemaal niet ziek uitzien, wat vind jij?

Ze slaapt nu, maar ze heeft net even gelopen. Ik ga zo de kooi weer naar beneden halen en haar daar in doen met het deurtje open:)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee, inderdaad, helemaal niet! Ze lijkt heel alert.

Haha ik dacht al dat het de doos van de kat was, er staat Indy op :P

Haha, ja dat heeft mijn zusje gedaan;)

Mijn vader gaf haar net een halve aardbei, ik kijk een tel de andere kant op en de aardbei is weg!:bounce: Aardbei is misschien niet ideaal, maar het is weer iets:)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh, ik ben helemaal een gesmolten hoopje geworden :love: Wat een heerlijk poepie.

Eva, kun jij haar niet allergie-proef maken? Dan kom ik haar zo halen hoor. Hebben, hebben, hebben. :he:

Hahaha, als je me verteld hoe ik dat moet doen, zal ik haar allergie-proof maken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .