Ga naar inhoud

Sla slecht?


Deetjuhh

Aanbevolen berichten

Sla kan je wel gewoon geven, maar je moet het wel op gaan bouwen.

Ik zal wel weer de uitzondering zijn, maar hier krijgen ze echt álle soorten sla (Ijsbergsla, ijsbergsla met tuinkruiden, gemengde sla, rucola) en dat blijft niet bij een beetje. Last hebben ze er nog nooit van gehad:yes:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bij mij krijgen ze regelmatig sla en ook diverse kolen soorten.

Uiteraard netjes volgens het boekje opgebouwd maar heb hier nog nooit diarree gezien. Ze krijgen het wel altijd in combinatie met andere groente.

Ze zijn hier gek op bloemkool, ijsbergsla, banaan, witlof, spinazi, sinasappel (wat ik echt nooit had verwacht)

Link naar reactie
Delen op andere sites

banaan?

werkelijk de eerste x dat ik dat hoor!

eten ze dat echt:O?:)

Ik wist het ook niet hoor. Maar eet het zelf best vaak en heb soms bananen over. Weggooien is zonde en las hier op de site dat ze het mogen hebben.

Heb gemerkt dat ik echte zoetekauwtjes heb.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Banaan, als ik dat hier aan mijn heer Kaj geef moet ik echt uitkijken voor mijn vingers, wat ook geld bij appel. Kaj heeft zelfs een keer mijn vader per ongeluk gebeten toen die klein stukje appel wou geven, nagel eraf... (Stiekem kan ik er ook wel om lachen die kaj...)

Sla is niks mis mee, maar er zijn mensen die hun konijn gewoon zomaar een keer een baaldje sla geven, en dan kan het wel slecht zijn. Maarja, dat geldt voor de meeste groentes als je er ineens heel veel van gaat geven als ze dat niet gewend zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .