Ga naar inhoud

hopefarms


Lonnekeponneke

Aanbevolen berichten

  • 2 weken later...
zijn deze winkels wel betrouwbaar?

en wat is beter SS of hopefarms?

Ik ken zelfs genoeg konijnen die 15 jaar zijn geworden op de meest goedkoopste biks die er is (vraag me toch altijd af hoe dat kan) en Hope Farms is gewoon erg goed. Ik denk dat ze zouden winnen als ze werden getest door de Consumentenbond op prijs/kwaliteit verhouding. Maar er zijn nog wel meer merken die ook goed zijn, maar Hope Farms is erg makkelijk te verkrijgen in alle winkels.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Iemand uit de buurt van limburg (sittard) die ik blij kan maken met een paar kilo hope farms super trio??

Sinds ze hier ziek zijn geweest eten ze eigenlijk alleen de SS. (wel wat hope farms erdoor heen maar ik krijg het niet op voor oktober en dan is ie over datum) .. (ik hoef er niks voor te hebben)

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb sinds vandaag wat supertrio door het gewone gemend maar madam vindt het veel lekkerder dus blijf bij dit voer maar.

en gewone worden ze ook oud tak heeft nooit wat anders gehad en ook oud geworden.

Dat vind ik toch zo'n onderbouwing van niets.. Mijn beide konijnen hebben altijd exact hetzelfde voer gehad en de één heeft daar verschrikkelijk veel problemen van gekregen en is vlak voor hij zeven werd overleden, de ander zit kerngezond met z'n vriendinnetje in z'n hokkie nu.

Als jij dat voer goed vindt, prima hoor verder.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .