Ga naar inhoud

Elke keer weer


MCpaasei

Aanbevolen berichten

Ja, dat weet ik. Maar mijn dierenarts vond dat dus onzin. Toen had ik verandering gehad in hooi en toen heb ik ander hooi gehaald en toen hadden ze geen BDK meer.. dus dacht ik dat het daar aan lag. Het is niet dat ik dacht: lekker puh, dat doe ik niet.

Ik probeer echt het beste te doen voor mn beestje. Ik zal iig 14 dagen Panacur afmaken en tot dinsdag geef ik sowieso die middelen die de nieuwe dierenarts heeft aangeraden en dinsdag zouden we overleggen. Als het niet beter werd, gingen we dus een echo maken.

Die injecties zijn ook allemaal in overleg met de DA en alleen als hij zn brokken niet at enzo.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 140
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Hmmm.. die heb ik niet gezien (maar ik zie nu dat het niet nodig is ook), maar ik weet ook niet hoe goed ik gekeken heb... Ik heb wel de indruk dat ze dikker wordt en ik had haar gewogen en toen was ze zwaarder dan bij de DA, maar ik weet niet hoe groot de verschillen met de weegschaal daar zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Net de nieuwe dierenarts gebeld voor overleg. Vandaag ga ik stoppen met de Ciseral en dan over 5 dagen met de Primperan en onderwijl maak ik de Panacurkuur af.

Ze is wel dikker geworden, dus dat lijkt mij in ieder geval een goed teken. Verder heeft ze wel nog enorme kettingkeutels... is dit raar?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Die haren kunnen moordend zijn..

Hooi is essentieel, kan ik je uit ervaring melden!

Daarnaast water, maar ander voer pas dan als de bak hooi een eind is opgegeten.

Ik heb er "gevechten" voor geleverd door het hooi te mengen met een theelepel appelmoes, siroop etc.

Hij moest wel want ander voer gaf ik gewoon niet.

Dan gaat hij een uur zitten bedelen en uiteindelijk toch hooi eten.

Tijdens het verharen (wat nu over is) geef ik zeker veel hooi en meng het op met lactulose, dat doe ik ook een beetje door zijn drinkwater.

Lactulose is een laxeermiddel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi,

Vandaag vond ik dat ze raar deed bij het avondeten. Ze at wel, maar ging onderwijl lopen en ergens anders brokjes opeten. Maar nu eet ze wel gewoon hooi, dus ik weet niet of er wat was.

Ik heb net echt een ENORME keutel gevonden, maar ik weet niet van wie hij is. Het andere konijn heeft als laatste op de wc gezeten, dus misschien is hij wel van hem. Wat betekent het als het konijn zulke keutels produceert?! Het zijn geen blindedarmkeutels, want ik heb m open gemaakt en het stonk wel. Het gaat uiteraard om de linkerkeutel. De rechter is een normale. mcpaasei-960-albums-mr-white-picture23277-reuzekeutel.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Helaas, ik heb haar laten inslapen vanmorgen. Het kon niet meer. Ik hoop niet dat nu mensen gaan zeggen dat ik het allemaal verkeerd heb gedaan. Ik heb echt mn best gedaan en het zat er blijkbaar gewoon niet in. Ze was vannacht weer heel ziek en vanmorgen nog steeds.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .