Ga naar inhoud

29 oktober castratie Sophie


bikkel

Aanbevolen berichten

  • Reacties 338
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Sophie heeft weer een mindere dag, wil weer niet zelf eten en moet gedwangvoerd worden en vanmorgen spuugde ze het zelfs uit terwijl ze het hard nodig heeft....vanavond gaan ze met een nieuw iets starten, volgens mij een pre-biotica die getest is op muisen en konijnen en die doen he tdaar blijkbaar goed op. Verdr heeft ze de ontlasting van Bikkel gehad (bdk) en vandaag krijgt ze de gewone keuteltjes. De stoelgang was wel beter.....maar de dokter wil toch nu wel wat vooruitgang zien en dat baart haar wel zorgen.....het is nu erop of eronder, bij achteruitgang heeft de dokter aangegeven dat haar kansen niet groot meer zijn, het zou lang duren maar bij haar duurt het heel lang nu voordat er weer een goed stapje verder zijn, ze neemt echt de tijd en hoe lang ga je dan nog door? Ik heb gevraagd of ze eerlijk wil zijn en als blijkt dat het geen kans van slagen meer heeft zullen we een hele moeilijke beslissing moeten nemen.....maar zover is het nog niet!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jeetje Bikkel...

Liggen haar darmen ook stil of werken ze trager of hebben ze daar niks over gezegd?

Bedoel je toevallig Rodikolan met dat ene dat getest is op muizen en konijnen?

Ik heb hier zelf nog iets liggen van bij Inge. Een supplement en Eufrasie heeft er toen wel goed op gereageerd. Inge heeft het meegenomen uit de VS. Het was oorspronkelijk voor vogels, maar heeft sinds kort ook zijn registratie voor konijnen en andere dieren binnen.

Het is een booster van Healx (Immune System Dietary Supplement).

Anders moet je dat ook eens aan de DA voorstellen.

Het is nog niet zo makkelijk te krijgen, maar desnoods kan ik wel een half flesje naar Hasselt brengen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

nee, niet dat ik weet.

Alle sop de foto en echo zie ter goed uit, geen vocht, geen verstoppingen maar op de een of andere manier wil de boel niet op gang komen....haar ontlasting begon wat meer vorm te krijgen maar als ze daartegenover weer niet wil eten...ze blijft in een cirkeltje hangen, eet ze goed, keutelt ze niet en andersom!

Ik ben zelf in behandeling bij een energetisch therapeut en ik heb een foto van Sophie gegeven, hij geeft aan dat het goed komt en dat ze pre-biotica nodig heeft!

Laten we hopen dat hij het goed aanvoelt want ze laat ons in spanning!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Anders moet je zelf nog even naar Inge bellen. Vind ze geen probleem hoor en wie weet heeft ze nog een ideetje.

Kaart mss dat supplement dat ik noemde aan...

Prebiotica krijgt ze sowieso al, dit zit namelijk in SS. Het is alleen niet iets waar je wonderen van mag verwachten. Of bedoelde hij probiotica?

Ik zou persoonlijk haar bloed toch laten testen op EC. Desnoods om het met zekerheid uit te sluiten. Maar dat is wat ik persoonlijk zou doen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik zal morgen vragen of de da nog eens met Inge wilt overleggen, ze praten toch soms over medische termen waar ik weer niks van weet.

Haar bloed is onderzocht en de da heeft aangeven dat het geen EC is, ik heb daar toen naar gevraagd.

Sophietje is een complex meisje, ze ziet er allert uit, kijkt je met grote kijkers aan maar ondertussen.....en dat maakt het alleen maar lastiger om dadelijk een keuze te maken...gaan we door of niet! Dat we thuis nog weken zorg moeten besteden wat wisten we maar ze krijgen haar niet eens stabiel genoeg om naar huis te laten gaan...tja en de kennismaking met Bikkel maakt het dadelijk niet makkelijker want ze is al een dikke week weg!

Link naar reactie
Delen op andere sites

oke, ik kan het morgen weer vragen....ik bel normaal 2 keer per dag maar ik laat het nu even....ze gaan vanavond met dat spul beginnen en wie weet....ik hoop dat ze in ieder geval stabiel word dat ze naar huis kan, wie weet of haar eigen vertrouwde omgeving ook meehelpt in herstel! en gezelschap van Bikkel.....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat snap ik wel hoor. Je wilt ze ook niet continue 'lastigvallen' (want zo voelt het af en toe wel een beetje na zo'n tijd), maar langs de andere kant wil je wel continue weten hoe het met je lieverdje is.

Is het geen optie dat Bikkel bij Sophie kan zijn daar? Of zien jullie dat zelf niet zitten. Langs de andere kant zijn ze nu wel al weer een week uitelkaar natuurlijk...

Link naar reactie
Delen op andere sites

haha bikkel naar hasselt....die wordt al gek na een autoritje van 10 minuten....dat is z'on scheiterd..nee op dat gebied doet Sophie hem echt wat voor!

Ik hoop dat ze van het weekend naar huis mag....Bikkel is heel makkelijk met koppelen dus ik ga ervanuit dat het geen problemen geeft...ik neem dan sowieso een handdoek van Bikkel mee voor in het reismandje dan kan Sophie 40 minuutjes al weer wennen aan de geur van haar vent!

Ze zijn altijd vriendelijk aan de telefoon maar soms voelt het wel als een last, weer dat baasje van Sophie aan de telefoon haha...

Link naar reactie
Delen op andere sites

jeetje , ik krijg het er koud van ...

Ik heb net pas het hele toppic van voor tot het eid zitten lezen.

Wat heb jij veel voor je bunny gedaan , er was niets wat je nog meer had kunnen doen

behalve haar de rust en vrede schenken zoals jullie hebben moeten doen.

Heel veel sterkte...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .