Ga naar inhoud

Schudden met hoofd.


Jsmn

Aanbevolen berichten

  • Reacties 108
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Katrien is gewoon Katrien :) heb Loes idd ook al een paar dagen niet gesproken..

Overigens betwijfel ik of ze écht zo konijnkundig is, een konijnkundige DA weet wel dat EC besmettelijk is. Leeftijd staat daar los van. Het wordt inderdaad ook van moeder op kind overgedragen, maar niet alleen zo. Dat ze op de lijst staat, betekend dat er leden zijn met goede ervaringen en die haar konijnkundig achten. Dat wil verder niet zeggen dat ze ook daadwerkelijk konijnkundig ís, dat is niet getest of bewezen ofzo.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Misschien klinkt dit raar, maar waarom bel ik eigenlijk niet naar de Wilhelmina park? Die zijn toch erg bekend met EC of niet

Dat zou inderdaad ook een goed idee zijn, maar, de DA van Tuinkabouter is 'bereikbaar', toch? Vlak bij jou in de buurt en Tuinkabouter wil je brengen. De Wilhelminakliniek kan weliswaar goed advies geven maar verder niet.. Een consult gaat niet mogelijk zijn tenminste. Je zou eventueel ook beide kunnen doen, of eerst Wilhelminapark en kijken wat daar uit komt.. Met de dosering kunnen ze je vast in elk geval wel helpen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oke dan ga ik alsnog Katrien even Pb'en ;)

Voel me wel een beetje een zielepietje hoor. Zit hier maar alleen zonder mn ouders, echt heel irritant als die er niet zijn, (geen idee waarom, wou vorige week nog al te graag dat ze op vakantie gingen maar dat terzijde:p) en ondertussen probeer je het beste voor je beessies te doen en hoor je overal weer andere dingen die je beter kunt doen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ha, vertel mij wat.. Twee weken geleden waren mijn ouders op vakantie en toen zijn mijn oppas konijnen (twee mannen) gaan vechten. Is wel na te lezen, moet je even 'Evert' intypen bij Gezondheid denk ik, maar doet er ook niet toe. De meeste mensen in mijn omgeving zijn op vakantie, mijn ene buurman was nét weg, de andere zijn net nieuw en had ik alleen in geval van (nodigere) nood 'durven' vragen.. Dus ik op mijn moeders fiets (met mandje voorop), mandje dichtgemaakt samen met buurman senior (zonder rijbewijs) en konijn er in.. De dag daarna naar de dierenarts net zo. Leuk is anders.. Daarnaast, Evert en dat andere konijn worden zo slecht verzorgt.. De praktische dingen waren nog wel te doen, maar toen hij daar net in die bench zat, tot rust te komen, helemaal al blij dat hij niet meer aangevallen kon worden.. M'n hart brak, echt heb daar zitten janken.. Dan is het wel fijn als er iemand thuis is.. Nou ja, jij zit nu ook behoorlijk in de stress geloof ik.. Pff, nou ja, je doet het in elk geval super. :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .