Ga naar inhoud

Chance heeft een probleem met zijn gebit, zijn voortanden gaan eruit.


Claire

Aanbevolen berichten

mag hier aub een slotje op, maar niet omdat ik jullie mag, maar omdat ik altijd kritiek op me af krijg, zal ik jullie eens wat zeggen ??, wij hebben het hier heel moeilijk ja, het enigste wat wij hebben zijn onze konijnen ! jahh ??!!! is dat duidelijk, jullie weten niet eens wat er hier allemaal is gebeurd !

Wat had je dan verwacht Britt? Dat we stonden te juichen dat je je konijn hebt laten inslapen, vervolgens zegt dat je er open voor staat om de andere konijnen weg te doen en als wij ze per slot van rekening bij je op willen halen, wil je ze ineens niet meer weg doen?!

Dat je het moeilijk hebt, ontken ik niet. Dat vind ik heel vervelend voor je.

Jij hebt misschien alleen de konijnen, maar je kunt ze niet verzorgen als ze ziek zijn. Daarom zul je de (volwassen) beslissing moeten maken om ze weg te doen. Want nú heb je alleen nog je konijnen, maar je bent er inmiddels al 2 verloren door gebrek aan geld... In de toekomst heb je dus ook geen konijnen meer.

Denk eens meer aan de konijnen en minder aan jezelf..

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 203
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

ik snap niet waarom jullie zo reageren

JULLIE ZIJN MIJ & CLAIRE gwn als dierenbeul aan !

Waarom wij zo reageren? Omdat mensen nu voor de tweede keer hetzelfde meemaken; dat jullie een konijn wat nog vele gelukkige jaren voor de boeg had, hebben laten inslapen omdat jullie geen geld hebben voor de dierenarts. Dat je niet zoveel geld hebt daar zegt niemand iets over, daar kunnen jullie ook niets aan doen. Dat je het belangrijker vind dat jullie de konijnen die jullie wegdoen nog kan bezoeken dan dat die beestjes een gelukkig leven krijgen met soortgenoten en een mooi ruim hok, goede verzorging en bezoekjes aan de dierenarts als die nodig zijn, dáár zijn jullie wel verantwoordelijk voor! Als je echt om je dieren zou geven zou je ze een fijn nieuw thuis gunnen, en ze naar Muffins laten brengen. Muffins kan dan vertellen waar ze terecht gekomen zijn. Als jullie nu eisen dat het bij jullie in de buurt is omdat jullie ze anders niet kunnen bezoeken is dat puur egoïsme. Zodra die konijnen een nieuw thuis hebben gevonden zitten ze niet meer op jullie te wachten. Klinkt misschien hard, maar het is wel zo. Ik kan er echt met mijn pet niet bij waarom je vijf konijnen zou willen overhouden als je er geen geld voor hebt, of niet aan mag uitgeven, en waarom jullie zo egoïstisch blijven denken. Gun die dieren toch een beter leven!

Pff, ik word een beetje heel erg pissig geloof ik. :grrrrrr:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oww wij zijn zo slecht hé voor dieren, net weer zo'n reactie van : jullie laten je diern eerder dood gaan dan naar een opvang , ik heb altijd alles gedaan voor ze, !!! ALTIJD @@!!!! jahh >>!!!!

maar ik heb toen dat ene konijntj'e met dat pootje hé wie was voor dat beestje?? ik als dierenbeul !!!, dan ben ik maar egoistiesch want ik kan volgens jullie helemaal niks, voor mij komt dat zo over !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je vindt jezelf niet egoïstisch? Hoe verklaar je dan dat je het belangrijker vindt dat ze bij jullie in de buurt komen te zitten, dan dat ze snel een goed nieuw thuis vinden bij iemand die ze wèl alles kan geven waar ze behoefte aan hebben? Denk je dan vooral aan jezelf, of vooral aan je dieren?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Britt, ik snap ook wel dat het moeilijk voor je is om konijnen af te staan. Kun je ook precies uitleggen waarom je ze niet naar een opvang wilt brengen? Heb je iets tegen een opvang op zich? Dat kan natuurlijk ook nog. Je weet natuurlijk ook niet hoe het er hier uit ziet, en of ze het hier goed hebben.

Er zijn hier wel grote hokken, veel van 2.40 of 2.00, ik haal nooit koppeltjes uit elkaar, en plaats alleen konijnen met zijn tweeen, met voldoende ruimte, dus dat ze ook los mogen lopen.

Ik begrijp best dat je ze graag nog wilt bezoeken, maar wat is voor jou het allerbelangrijkste. Dat je konijntjes het fijn hebben, of dat je eigen wensen voor gaan?

Ook krijg ik vaak nog foto's van de nieuwe baasjes, die kan ik dan ook naar je doorsturen.

Als je ze echt niet naar een opvang wilt brengen, dan hoop ik dat je zelf een heel goed adresje voor ze vind.;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jimmy & Nijn

ik geef je gelijk,

ik vertel het liever niet, wat er hier allemaal is gebeurd,

ik sluit af, ik moet er van af, moet naar bed toe !

sorry voor mijn excuus,

maar wij gaan ons best doen oke ?

ik reageer nu niet meer, anders krijg ik problemen !

Muffins : erg lief van je, ik zal er over denken, maar hoe komen de konijnen bij u ?, ik zou dan wel graag de foto's willen zien !ik spreek jullie morgen weer !

En als ik het zo hoor van u, dan doe ik het graag, mogen wij het hok wel houden !

moeten wij iets betalen ?

en ik heb helemaal niks tegen een opvang want ik vertrouwe alle opvangs !!!

aangepast door Britt
Link naar reactie
Delen op andere sites

Britt, je hoeft niks te betalen, het hok is van jullie, dus die kun je uiteraard houden. En er zijn hier mensen op bunnybunch die voor vervoer willen zorgen. Dus in principe is alles geregeld. Foto's van de opvang kan ik je morgen sturen, die moet ik dan even maken. Op mijn weblog kun je ook foot's vinden van de konijnen die geplaatst zijn en dan kun je ook zien hoe de andere konijnen die ik geplaatst heb terechtgekomen zijn. Weblog is www.muffinskonijnenopvang.web-log.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als iemand je konijnen naar steenbergen kan brengen ,kan ik ze ook meenemen naar Den Haag;ik werk in scheveningen en kom er 4 tot 5 dagen in de week van 7 uur s'ochtend tot 6 uur s'avonds en als iemand ze dan van scheveningen naar de opvang kan brengen is het probleem dus opgelost!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je zegt dat het niet leuk is als je de konijnen niet meer kan zien, is het dan wel leuk om steeds maar bang te moeten dat er niet eentje ziek wordt omdat je ze dan niet de zorg kan geven die nodig is omdat je geen geld hebt?

Juist als je echt van een dier houdt moet je soms moeilijke besluiten nemen, dat je dier een beter leven ergens ander zal hebben.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Claire en britt dit word jullie aangeboden ik zou dit in over leg met jullie ouders met beiden handen aanpakken. De dieren krijgen de juiste verzorging en zonodig da verzorging. Iets waar jullie in overleg met jullie ouders geen geld voor hebben.

Er zijn nu al 2 dieren ingeslapen ivm de kosten die jullie niet konden betalen.

ook iets waar wij bb leden onderlijden.Wij leven en lezen met jullie mee .......

Dus doe alstublieft afstand van de bewuste konijnen die weg moeten.

En spaar dan voor de over gebleven konijnen voor het geval dat.

Daar naast handen op de rug en geen konijnen meer mee naar huis brengen om wat voor reden dan ook.

cindy

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nogmaals: Efrat en ik willen de nijnen wel bij jullie ophalen. We hebben reishokjes genoeg dus dat is ook geen probleem.

Het kost jullie dus niets, je kunt de hokken houden en je krijgt foto's en de garantie dat ze een goed huisje krijgen.

Wat wil je nog meer voor die beestjes, beter kan het niet toch?

Ik vind dit een hele verstandige beslissing als jullie er op in gaan.

Juist dan laat je zien dat jullie alles voor je beestjes over hebben!

aangepast door YvonneH
Link naar reactie
Delen op andere sites

wij gaan ook in de maand Augustus bij een super markt werken dan verdienen we wat bij, omdat ze mensen nodig hadden,

ik wil het zo met jullie afspreken :

ik hou nog 2 weken de konijnen, en als er dan nog niemand heeft gereageerd, dan mogen jullie de konijnen ophalen oke ?

Muffins : Keii bedankt !!!!!!!!, ik vind het echt SUPER van jullie allemaal !!!,

sorry da ik zo reageerde, maar ik vind het moeilijk dat ik de konijnen weg moet doen, en ik zie zo ieso al als een dieren beul aan, omdat ik nou al 3 konijnen heb moeten laten inslapen ( Dribbel , Chance & Champ )

is dat dan goed ??

maar dat bespreken we dan nog wel oke ??

Maar ik zou het wel heeel fijn vinden als ik foto's blijf zien, om te kijken hoe het met ze gaat.

Degene die de konijnen komen halen : Jullie ook bedankt !

maar Muffins : zouden jullie aub wel willen vragen aan mensen ( waar ze terecht komen ) als wij er in de buurt zijn, ze mogen zien ??, want ons pap komt wel heel vaak ergens :)

En Muffins : als ze bij jullie zitten zou je mij dan wel foto's willen sturen en laten weten hoe het met ze gaat ?

aangepast door Britt
Link naar reactie
Delen op andere sites

volledig mee eens!

misschien te overwegen Britt? je kan ook kijken bijv. schoonmaak enzo af en toe dat verdient ook aardig! :)

Schoonmaak kan idd ook op je 15de, en als je dat elke doordeweekse avond 2/3 uur doet heb je in de maand toch aardig wat geld (spreek uit ervaring :P)

Link naar reactie
Delen op andere sites

sorry da ik zo reageerde, maar ik vind het moeilijk dat ik de konijnen weg moet doen, en ik zie zo ieso al als een dieren beul aan, omdat ik nou al 3 konijnen heb moeten laten inslapen ( Dribbel , Chance & Champ )

is dat dan goed ??

Nee, natuurlijk is dat niet goed! Maar juist om dat soort situaties te voorkomen dringt iedereen er op aan dat jullie afstand doen van een paar konijnen. Echt niemand denkt dat je een dierenbeul bent als je konijnen moet afstaan omdat je er zelf niet meer zo voor kan zorgen als zou moeten. Maar iedereen zou het jullie wel kwalijk nemen als jullie nu zelf niet inzien dat er iets moet veranderen en dat jullie daarom niets met alle aangeboden oplossingen zouden doen (met alle mogelijke gevolgen van dien).

En we snappen ook allemaal wel dat het hartstikke moeilijk is om konijnen waar je zoveel om geeft weg te moeten doen. Maar juist door ze een kans te geven bij een nieuwe baas die wel de financiële middelen heeft om naar de dierenarts te gaan als dat nodig zou zijn laten jullie zien hoe belangrijk hun welzijn is voor jullie. :yes:

Hoe wil je dat trouwens doen als er nu mensen reageren op de briefjes in de supermarkt en die willen maar 1 konijntje in plaats van twee? Of die willen niet dat jullie de konijnen af en toe nog eens bezoeken? Krijgen ze dan geen konijnen mee?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .