Ga naar inhoud

DA zegt nooit te dwangvoeren : FOUT!!!


Aanbevolen berichten

Tja, ik weet de reden niet waarom je hem niet zou mogen dwangvoeren, maar hij móet snel gaan eten, anders droogt de brij in zijn darmen uit en kan het gauw afgelopen zijn. Probeer hem in ieder geval aan het eten te krijgen door hem wat te plagen met sprietjes hooi of peterselie. En bel naar je DA om te vragen waarom hij niet gedwangvoerd mag worden. Want als hij geen goede reden kan geven, kun je toch maar beter dit (rare?) advies van je DA in de wind slaan...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je het spuitje (zonder naald natuurlijk) in de strot van je konijn duwt en hem dan als een hogedrukspuit volpompt met voer: Ja, hartstikke fout natuurlijk.

Gelukkig zijn er al heel wat konijntjes gered door dwangvoeding, dus misschien is het slim om even contact op te nemen met de professionals hier.

Link naar reactie
Delen op andere sites

heej allemaal ik ben bij de dierenkliniek geweest en die zijden dat er nooit gedwangvoed mag worden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Veel dierenartsen weten helemaal niets van konijnen, de raad die je nu hier gegeven is is velen malen beter (wat niet wil zeggen dat je niet naar de dierenarts moet)

In dit geval is dwangvoeren wel aan te raden

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja denk dat je toch een nieuwe da moet zoeken. Maar als je nijn neit eet en drinkt moet je hem in de tussentijd echt wel dwangvoeren hoor! Als zijn het kleine beetjes, want anders gaan de darmen stil liggen en dan gaat je konijntje dood...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .