Spring naar bijdragen

IreneM

Members
 • Aantal bijdragen

  1393
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  6

Alles door IreneM geplaatst

 1. Patat! Dat eet ik ook vanavond, met vegaburger πŸ˜‹
 2. Dat kan niet, dat is echt een veel te groot temperatuurverschil. Dus ofwel altijd binnen, ofwel altijd buiten. Je kan hem buiten laten als hij een wintervacht heeft en die 11 weken van zijn leven al buiten heeft gewoond. Als hij tot nu toe altijd binnen heeft gewoond moet je hem binnen laten tot ongeveer ijsheiligen.
 3. Mijn instructeur zei ook altijd dat het niet erg is om fouten te maken, als je het maar goed oplost. Blijkbaar ging dat in dit geval op 😁 Bij mij ging het afrijden echt supergoed. De instructeur was mee en zat gewoon met de examinator te kletsen, dus ik had niet het gevoel dat er op mijn vingers gekeken werd. Ik had het idee dat de examinator ook niet zo op zat te letten, want op een gegeven moment hield hij zelfs op met zeggen waar ik heen moest rijden. Toen heb ik hem maar even herinnerd πŸ˜‚ Mijn tussentijdse toets ging wat minder goed, maar alsnog had ik die gehaald ondanks dat ik een va
 4. Huh, ik had helemaal geen hulpmiddelen bij fileparkeren, nooit van gehoord ook πŸ˜‚ Heb al 15 jaar mijn rijbewijs, maar sinds het halen nooit meer gefileparkeerd haha.
 5. Misschien Facebook groepen waar veel mannen zitten?
 6. Ja vind ik ook! Hoewel het niet op mijn droger staat πŸ˜‚
 7. Lijkt mij niet dat dwangvoer nodig is als ze zoveel brokjes eet.
 8. Ah *krulspinazie* zeg, dat lijkt mij echt zwaar πŸ€—
 9. Gelukkig mag ze weer mee! Maar lekker verwennen straks πŸ₯°
 10. IreneM

  De sportschool

  Misschien eens kijken naar 'trail runners'? (sorry ik weet eigenlijk niet wat de Nederlandse benaming is πŸ€” ) Ik weet dat veel lange afstandswandelaars dit soort schoenen dragen, maar ik heb er zelf geen ervaring mee.
 11. Wat mooi foto's in de sneeuw! Ik ben echt fan van de stinkerds, prachtige konijnen. Maan ook trouwens.
 12. Ah wat balen dat ze nog niet mee mag πŸ˜”
 13. IreneM

  Corona virus

  Kan je dat niet aan de veiligheidsregio vragen? Wel weer onhandig dat de dit soort dingen niet meteen duidelijk maken. Ik snap ook niet dat in de persconferentie al de avondklok genoemd werd terwijl er nog over gestemd moet worden. Zo wordt de tweede kamer wel een beetje voor het blok gezet. Zelf vind ik 20:30 wel acceptabel, kan ik in ieder geval nog af en toe savonds hardlopen.
 14. IreneM

  Rijden op elkaar

  Haha ja ik ook, bij het ophalen van de opvang! Nog maar even nagevraagd of ze zeker wisten dat het een ram was πŸ˜‚
 15. Fijn dat er in ieder geval een beetje vooruitgang in zit 😊
 16. IreneM

  Durf te vragen!

  Die laatste heeft alleen 1 streepje op de muts, dat schiet toch ook niet op πŸ˜‚
 17. Dat is inderdaad lief om te zeggen. Beterschap voor Vlekje!
 18. IreneM

  Durf te vragen!

  Die jas is wel gruwelijk lelijk ja πŸ˜‚
 19. IreneM

  Durf te vragen!

  Maar met alleen een hoofdband ben je van achteren nog niet goed te zien. Ik snap verder wat je zoekt, maar heb het zelf nooit gezien. Gat in de markt gevonden? 😁
 20. IreneM

  Durf te vragen!

  Heb zelf geen idee waar je die kan kopen. Misschien een hardloopjas over je gewone jas aandoen? Ik zou zelf een reflecterende band kopen met verlichting erin. Alleen reflectie valt niet genoeg op.
 21. IreneM

  Klaagtopic 2021

  Oh irritant zeg. Mag je een oude trui van jezelf aan doen? Of moet je per se bedrijfskleding aan?
 22. Ja super goed van hem! Hopelijk vind het konijn snel een goed huis.
 23. Oooh geweldig 😍
 24. Het kan sowieso geen kwaad lijkt mij, maar of het nut heeft? Na een paar uur is het wel afgekoeld dus het grootste deel van de nacht heeft ze er niks aan. Of je moet er 's nachts al uit gaan om het opnieuw op te warmen. Maar als ze nergens last van heeft zou ik dat zelf niet doen πŸ˜…
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .