Ga naar inhoud

Dressed4succes

Members
 • Items

  61
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Berichten die geplaatst zijn door Dressed4succes

 1. Omdat het bij de verzameling hoort. Hier ons afscheid filmpje van Penny. Onze dochter heeft gezonden imo heel passend.. Deze post zal verder gaan met Colnago en de zoektocht naar een nieuw maatje die hopelijk snel toegevoegd wordt. Ik ben al in contact met een aantal opvangen. 

   

   

  • Vind ik leuk 2
 2. Ik heb precies hetzelfde. Ben een man 39 jaar. Mensen zullen nooit begrijpen waarom ik verdrietig ben over een konijn. Het is ook iets wat ik goed snap overigens. als outsider houdt de affectie vaak op bij een hond. Ik vond dit forum omdat ik bv de band die ik had met Penny nergens begrepen werd in mijn sociale kringen. Niet uit onwil maar omdat mensen het zich gewoon moeilijk kunnen voorstellen.

  ik mis Penny ook elke dag. De grote bruine ogen. Het aan komen rennen als je met kruiden of een wortel aankwam. Haar chagarijnige reactie als je de kooi kwam schoonmaken. Het reageren op haar naam en het gezellig binnen komen ontbijten. Opeens weg. Enige vrede die ik had was dat ze in haar relax houding lag in het slaap verblijf. Met de ogen open met een tevreden blik. Ze is na 5,5 jaar eigenlijk ingeslapen. Een mooie dood na een goed leven bij ons maar ik voel het gemis van mijn vrolijke vriend. Gelukkig heb ik de jaren als een volleerd paparazzi fotograaf achter haar aangelopen. Heb ettelijke filmpjes om met plezier naar terug te kijken. Het maakt het gemis niet makkelijk wel dragelijker. Maar dat ik een maatje verloren heb doet pijn. Een pijn die alleen iemand voelt die ook verknocht is aan onze pluizige vrienden. Veel sterkte de komende dagen. 

  • Verdrietig 1
 3. Ja Colnago gaan we voorzien van een nieuw maatje. ik ben al wat opvangen aan het benaderen. We willen wel een reus. Eentje qua leeftijd als hem. Anders krijg je weer een grote discrepantie. En ik ben van mening dat er zoveel afgedankte konijnen zijn we willen een daarvan een tehuis bieden. 

  • Vind ik leuk 3
 4. Dank voor alle lieve reacties!

   

  Penny is net begraven in onze tuin. Gat gegraven van 75 cm. Iedereen heeft afscheid genomen. Het leek wel een halve uitvaart. Door alle konijnenspam had ze een trouwe fanbase haha. We gaan nu Colnago verzorgen en kijken hoe hij zich houdt. 

 5.                                                                           juni 2018 - 11/1/2023

   

  Vandaag is onze dacht echt gitzwart begonnen. Ik heb vandaag Penny dood aangetroffen. Gisteravond vond ik het al raar dat ze de wortel niet opat ze vinden dat altijd lekker. Ik dacht morgen maar eens laten onderzoeken als het zo blijft. alleen vanochtend kwam ze niet en kwam alleen Colnago aanrennen. Ze lag dood in haar nachtverblijf. 

  Met Penny had ik een aparte band. Ze kwam bij me wonen al in 2018. Op dat moment had ik helemaal niks met konijnen. Sindsdien is er veel veranderd. Penny is een maatje geworden. En het verliezen van een maatje doet pijn. Vanavond gaan we haar begraven in onze eigen tuin. Het heeft indruk op me gemaakt. Ze was onderdeel van mijn dagelijkse leven en we hadden ook echt het idee dat ze ons heel graag mocht. Ze zal een waardig afscheid krijgen en ik laat een mooie foto van haar in dibond oid afdrukken. Zo blijft ze in de herinnering van mij. 

   

  Colnago zal ik de komende tijd goed gadeslaan. Hij was al op zoek naar zijn maat. zo zielig. 

   

   

   

   

  67cd37a440d3af94c4f76ff6a2615cf1-rouwband.jpg

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .