Ga naar inhoud

Dressed4succes

Members
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door Dressed4succes

 1. Tis ook zon lieverd. Hij vind alles goed. Dat hoef ik bij Penny niet te proberen haha.
 2. Na het eten even samen een slaapje.
 3. Ook wel leuk s avond na het eten krijgen ze vaak nog iets. Colnago die gaat ook vaak liggen dan ga ik naast hem liggen. Paar minuten over ze neus aaien en hij slaapt. Zo schattig. Vind vooral ze grote achterpoten grappig.
 4. Het leuke is dat ze bij ons echt een heel hondachtig karakter krijgen. In de ochtend komen ze gezellig naar binnen dan krijgen ze peterselie een aardbei druiven of munt. Ze springen dan wat over de bank en na een half uur vertrekken ze weer. avondeten idem. Als je in de tuin ligt te zonnen komen ze naast het bed liggen. Penny is rustig Colnago zeer speels.
 5. Het ochtendritueel. Verse mint uit de kruidentuin.
 6. Ze zijn echt hilarisch. Ze komen ook goed voor elkaar op. Colnago lag te slapen en als je in de buurt komt meteen even opstaan en bewaken. Ik vind vooral die harige poten echt zo grappig.
 7. Gisteren regende het. Dan is het samen op de “hooizolder” je ziet wel duidelijk de verschillen. Vooral aan de ogen.
 8. Vind dat wassen van elkaar zo schattig. Je ziet echt dat ze zo blij Zijn samen. Ben blij dat ik door heel dat maatjes gedate process heen ben gegaan. Ik vond het vantevoren best omslachtig en misschien wel onzin. Inmiddels weet ik wel beter.
 9. Ze zijn best fotogeniek. Wat me na de castr/ster is opgevallen dat ze echt vriendjes zijn. Samen eten wassen rennen. Het is echt zo schattig om te zien.
 10. Penny kijkt heel gemoedelijk. Colnago kijkt elke keer net alsof hij betrapt is met koekjes stelen uit de koektrommel. klimop blijven ze vanaf. En ontsnappen ja ze houden van graven. De buurt is al 2 x opgetrommeld voor de jacht op Colnago. Heb nu door wen hovenier doorlopende stukjes draad aan laten leggen tot onder tegelniveau. De ontsnappingen zijn hiermee klaar. 🤗
 11. Vandaag en morgen een binnenspeelplaats opgetuigd. Heb het idee dat ze 40 graden achter niet gaan overleven. Ze zijn niet echt enthousiast 🤗
 12. Colnago is vernoemd naar mijn voorliefde voor Italie. Handgemaakte racefietsen 😃
 13. Zo even voorstellen. Vanuit Brabant 2x Vlaamse reus. Na een succesvolle koppel en castratie en sterilisatie twee zwaar tevreden vlamen. Penny en Colnago ze wonen in onze tuin waar ze vrij rondlopen en king en queen of the garden zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .