Ga naar inhoud

Dressed4succes

Members
 • Items

  89
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Alles dat geplaatst werd door Dressed4succes

 1. Welkom op deze aandeelhoudershoudersvergadering. De voorzitter is inmiddels gearriveerd.
 2. Vind het echt uber schattig met 2 pootjes zijn snoet poetsen
 3. Met de poly storm eindelijk zijn hok in haha. Konijnennood breekt wet😂😂
 4. een en al vrolijkheid gefeliciteerd!
 5. Hij blijft toch altijd nieuwsgierig naar wat er binnen te ontdekken valt😂
 6. Wat een fantastisch vaderdag cadeau. De kinderen hebben fotos van de konijnen naar een tekenaar gestuurd die heeft er een tekening van gemaakt. Ze lijken echt net echt.
 7. Als ie de bloemen aanvalt denken we grrrrr😂 als ik hem mijn fiets zie bewaken denk ik aaawwww🥰🥰
 8. Tis dat we dol op hem zijn. Maar lijkt me geen verstandige plek…..😂😂
 9. Prins Colnago heeft ze plek weer gevonden.
 10. En alweer betrapt. Gaat in lekker tempo zo😂😂😂
 11. Hij heeft het al snel naar zijn zin.
 12. De grote verbouwing is begonnen van de tuin. Om ervoor te zorgen dat de tuinman ongestoord zijn werk kan doen zonder dat ie aansprakelijk gesteld wordt voor een weggelopen konijn hebben we Colnago naar binnen gedaan. Dat ging niet zomaar. Meneer had door dat er iets ging gebeuren en liet zich niet vangen. Uiteindelijk was een banaan waar ie toch geen nee tegen kon zeggen. Maar zodra ik hem oppakte had ie door hier heb ik helemaal geen zin in haha. Wat een joekel is het toch als je hem vastpakt. Hij vertrouwt me de komende dagen niet meer vrees ik. Zijn blik zegt genoeg haha.
 13. Het gaat goed met onze vriend. Vandaag een hele mooie ervaring gehad. In de ochtend zit hij altijd te wachten voor onze buitendeuren. Hij weet dat hij dan altijd verse kruiden krijgt. Nu lag hij al tevreden te wachten. Ik ging ernaast liggen en opeens komt hij maar me toe en begint mijn wang te wassen. Echt zo ontzettend lief. Het is raar maar het lijkt alsof onze vriendschap een nieuw level bereikt heeft. Echt fantastisch. we gaan wel 9 mei de tuin volledig aanpakken. Meneer heeft op diverse plekken zijn graafkunsten aan ons willen laten zien met wisselende optische resultaten😂😂. we gaan het grasveld verplaatsen naar bij zijn hok en het midden van de tuin wordt opgevuld met kiezels.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .