Ga naar inhoud

Dressed4succes

Members
 • Items

  32
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door Dressed4succes

 1. Nee dat niet. Katten zijn ze niet bang voor. Soms is er een buizerd maar ook nog geen last van gehad. Ze gaan in de nacht zelf naar het hok. Tuinhek is 2 mtr hoog.
 2. Ik heb een youtube filmpje gemaakt van het lunch ritueel
 3. We hebben achter in de tuin de terrastafel met zeil overdekt en er grote bak stro ingezet zo hebben ze ook een extra verstopplek. Ze komen s ochtends al aanrennen zodra ze de tuindeur horen. Dan konen ze binnen en ontbijten ze mee hebben we ze geleerd. Met een druif of appel. Daarna rennen ze weer naar buiten. Echt zo ontzettend grappig. Ik ga deze week met onze drone timelaps opnames maken. Ben weleens benieuwd wat ze s nachts allemaal doen.
 4. Beetje wennen nog. Maar ze zijn er al in gaan liggen.
 5. De all time favorite. De knabbelstick
 6. De dagen worden kouder. Tijd voor een nieuw nacht verblijf dat wind en waterdicht is. gevonden uiteindelijk in een groot hondenhok. 110x 91 x 98. Morgen een heerlijk strobed maken. Daarnaast even een fraaie naamplaat maken om het hok wat te personaliseren.
 7. Onze beroemdheid op de Wall of Fame van Mantel Den Bosch
 8. Nu het winter wordt ruil ik de racer om voor de mtb. Ik polijst hem met aardbeijenwax dus de konijnen zijn niet weg te slaan bij de fietsen. 🤗
 9. Tis ook zon lieverd. Hij vind alles goed. Dat hoef ik bij Penny niet te proberen haha.
 10. Na het eten even samen een slaapje.
 11. Ook wel leuk s avond na het eten krijgen ze vaak nog iets. Colnago die gaat ook vaak liggen dan ga ik naast hem liggen. Paar minuten over ze neus aaien en hij slaapt. Zo schattig. Vind vooral ze grote achterpoten grappig.
 12. Het leuke is dat ze bij ons echt een heel hondachtig karakter krijgen. In de ochtend komen ze gezellig naar binnen dan krijgen ze peterselie een aardbei druiven of munt. Ze springen dan wat over de bank en na een half uur vertrekken ze weer. avondeten idem. Als je in de tuin ligt te zonnen komen ze naast het bed liggen. Penny is rustig Colnago zeer speels.
 13. Het ochtendritueel. Verse mint uit de kruidentuin.
 14. Ze zijn echt hilarisch. Ze komen ook goed voor elkaar op. Colnago lag te slapen en als je in de buurt komt meteen even opstaan en bewaken. Ik vind vooral die harige poten echt zo grappig.
 15. Gisteren regende het. Dan is het samen op de “hooizolder” je ziet wel duidelijk de verschillen. Vooral aan de ogen.
 16. Vind dat wassen van elkaar zo schattig. Je ziet echt dat ze zo blij Zijn samen. Ben blij dat ik door heel dat maatjes gedate process heen ben gegaan. Ik vond het vantevoren best omslachtig en misschien wel onzin. Inmiddels weet ik wel beter.
 17. Ze zijn best fotogeniek. Wat me na de castr/ster is opgevallen dat ze echt vriendjes zijn. Samen eten wassen rennen. Het is echt zo schattig om te zien.
 18. Penny kijkt heel gemoedelijk. Colnago kijkt elke keer net alsof hij betrapt is met koekjes stelen uit de koektrommel. klimop blijven ze vanaf. En ontsnappen ja ze houden van graven. De buurt is al 2 x opgetrommeld voor de jacht op Colnago. Heb nu door wen hovenier doorlopende stukjes draad aan laten leggen tot onder tegelniveau. De ontsnappingen zijn hiermee klaar. 🤗
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .