Ga naar inhoud

Dressed4succes

Members
 • Items

  74
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Dressed4succes won de laatste dag op 6 januari

Dressed4succes had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Dressed4succes's prestaties

Lamprei

Lamprei (2/6)

111

Reputatie

 1. Tis dat we dol op hem zijn. Maar lijkt me geen verstandige plek…..😂😂
 2. Prins Colnago heeft ze plek weer gevonden.
 3. En alweer betrapt. Gaat in lekker tempo zo😂😂😂
 4. Hij heeft het al snel naar zijn zin.
 5. De grote verbouwing is begonnen van de tuin. Om ervoor te zorgen dat de tuinman ongestoord zijn werk kan doen zonder dat ie aansprakelijk gesteld wordt voor een weggelopen konijn hebben we Colnago naar binnen gedaan. Dat ging niet zomaar. Meneer had door dat er iets ging gebeuren en liet zich niet vangen. Uiteindelijk was een banaan waar ie toch geen nee tegen kon zeggen. Maar zodra ik hem oppakte had ie door hier heb ik helemaal geen zin in haha. Wat een joekel is het toch als je hem vastpakt. Hij vertrouwt me de komende dagen niet meer vrees ik. Zijn blik zegt genoeg haha.
 6. Het gaat goed met onze vriend. Vandaag een hele mooie ervaring gehad. In de ochtend zit hij altijd te wachten voor onze buitendeuren. Hij weet dat hij dan altijd verse kruiden krijgt. Nu lag hij al tevreden te wachten. Ik ging ernaast liggen en opeens komt hij maar me toe en begint mijn wang te wassen. Echt zo ontzettend lief. Het is raar maar het lijkt alsof onze vriendschap een nieuw level bereikt heeft. Echt fantastisch. we gaan wel 9 mei de tuin volledig aanpakken. Meneer heeft op diverse plekken zijn graafkunsten aan ons willen laten zien met wisselende optische resultaten😂😂. we gaan het grasveld verplaatsen naar bij zijn hok en het midden van de tuin wordt opgevuld met kiezels.
 7. Het leuke is dat hij zoals op de laatste foto echt stil gaat zitten als ie de camera ziet. Merkten wel dat hij heel even wat schuchter was. Bedacht me later dat zijn maat opeens weg was en dan ie misschien zou denken dat wij dat hadden gedaan. Maar inmiddels is ie dat weer kwijt. Zal wellicht ook stukje rouw zijn. Inmiddels binkt ie weer volop op het gras gelukkig.
 8. Al 3 stuks gedaan, kijken allemaal uit naar een 2 jarige vlaamse voedster, hebben meerdere lijntjes uitgeworpen. Willen eigenlijk voorkomen dat we een nieuwe halen bv en die dan ook weer single moet doorleven na een aantal jaar. We willen na dit koppel stoppen met konijnen namelijk.
 9. Het gaat goed met Colnago. Hij speelt en wordt heel tam. We doen het rustig aan. Een vlaamse reus voedster vinden die matched gaat langzaam. Vandaag bij nibbles en co wezen kijken. Geen vlamingen daar.
 10. Sterkte. Een konijn met een mooi leven heengegaan. Rust zacht.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .