Ga naar inhoud

Dressed4succes

Members
 • Items

  32
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Dressed4succes won de laatste dag op 25 juli

Dressed4succes had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Dressed4succes's prestaties

Lamprei

Lamprei (2/6)

39

Reputatie

 1. Nee dat niet. Katten zijn ze niet bang voor. Soms is er een buizerd maar ook nog geen last van gehad. Ze gaan in de nacht zelf naar het hok. Tuinhek is 2 mtr hoog.
 2. Ik heb een youtube filmpje gemaakt van het lunch ritueel
 3. We hebben achter in de tuin de terrastafel met zeil overdekt en er grote bak stro ingezet zo hebben ze ook een extra verstopplek. Ze komen s ochtends al aanrennen zodra ze de tuindeur horen. Dan konen ze binnen en ontbijten ze mee hebben we ze geleerd. Met een druif of appel. Daarna rennen ze weer naar buiten. Echt zo ontzettend grappig. Ik ga deze week met onze drone timelaps opnames maken. Ben weleens benieuwd wat ze s nachts allemaal doen.
 4. Beetje wennen nog. Maar ze zijn er al in gaan liggen.
 5. De all time favorite. De knabbelstick
 6. De dagen worden kouder. Tijd voor een nieuw nacht verblijf dat wind en waterdicht is. gevonden uiteindelijk in een groot hondenhok. 110x 91 x 98. Morgen een heerlijk strobed maken. Daarnaast even een fraaie naamplaat maken om het hok wat te personaliseren.
 7. Onze beroemdheid op de Wall of Fame van Mantel Den Bosch
 8. Nu het winter wordt ruil ik de racer om voor de mtb. Ik polijst hem met aardbeijenwax dus de konijnen zijn niet weg te slaan bij de fietsen. 🤗
 9. Tis ook zon lieverd. Hij vind alles goed. Dat hoef ik bij Penny niet te proberen haha.
 10. Na het eten even samen een slaapje.
 11. Ook wel leuk s avond na het eten krijgen ze vaak nog iets. Colnago die gaat ook vaak liggen dan ga ik naast hem liggen. Paar minuten over ze neus aaien en hij slaapt. Zo schattig. Vind vooral ze grote achterpoten grappig.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .