Ga naar inhoud

Annasbeestenbende

Members
 • Items

  2.186
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  18

Berichten die geplaatst zijn door Annasbeestenbende

 1. Weet iemand of ik zo’n deksel misschien los kan kopen?
  Waarschijnlijk heeft de vakantie oppas hem perongeluk weggegooid in de groen container.

   

  De het deksel is heel fijn om het hooi droog te houden. Ik kan alleen nergens een losse deksel vinden. Voordat ik een nieuwe hooiruif koop vraag ik nog even hier of iemand weet of ik ergens een deksel kan vinden voor deze hooiruif:

   

   

  alvast bedankt!

   

  Anna

 2. Bij de plaatselijke dierenwinkel kon je cadeautjes zoeken voor dierendag. Ik heb een knaagsteen gekregen 🙃 ik durf dit absoluut niet te geven, zeker niet aangezien Hazel snel last heeft van blaasgruis. Al zou ik het sowieso niet geven. Ik ben aan de ene kant wel blij dat ik het heb gevonden en niet iemand die niet weet dat het gevaarlijk is, maar wat moet ik er nu mee doen? Heeft iemand een idee? Misschien kan ik het weggeven aan een dier waarvoor het wel geschikt is? Of gewoon de prullenbak in?

   

  ik ga voor Molly (kat) een lekker maaltje maken met wat lekkere snacks die ik nog heb liggen, voor de konijntjes en cavia’s heb ik hooisnoepjes en wortel(loof), voor de kippen heb ik meelwormen en een kippensnack. 
   

   

  Fijne dierendag!

 3. Ik heb nog wel een tip voor als je medicijnen stress-vrij wilt geven.

   

  ik heb zelf wekenlang Meranox moeten geven en vanalles geprobeerd, maar het enige wat echt stress-vrij werkte voor ons was een papje maken van brokjes en (heet) water en daar de medicatie doorheen prakken. Wel laten afkoelen natuurlijk 😉. Soms eten ze niet alles op, maar dan schraap ik het restje uit het bakje met mijn vinger en laat het konijn dat aflikken. 
   

  Beterschap met Teun ❤️

 4. Op 10-9-2023 om 09:43, Annasbeestenbende zei:

  ik heb weer drie blije, gezonde konijntjes!

  Zei ik voordat ik die ochtend in de ren aankwam 🤪 overal plukken haar en Hazel viel de andere konijnen weer aan. Dat deed ze eerder ook al, dus we hebben besloten om haar hetzelfde te behandelen. Ze zit nu 6 dagen in de schuur en krijgt metacam en Meranox. Ze is al erg opgeknapt en in het weekend wil ik haar terugzetten bij de andere konijnen. 
   

  Ik blijf wel bezig zo 🤣

  • Verdrietig 1
 5. De metacam heeft geholpen en ik heb weer drie blije, gezonde konijntjes! Heel fijn na al die zorgen.

   

  ze zijn echt heel klef met elkaar, eerst was ik bang dat Hazel buiten de boot zou vallen maar dat is absoluut niet gebeurd. Ze liggen vaak in setjes of met zijn drieën. Soms alledrie apart. Maar ik merk helemaal geen onenigheid, alleen een beetje achter elkaar aan rennen als ik de ren in kom met eten. Maar dan ook geen plukken haar lostrekken of zoiets. 
   

  Kijk wat een lieve foto 🥰

   

  IMG_9519.jpeg

  • Vind ik leuk 6
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .