Ga naar inhoud

Kimie

Members
 • Items

  251
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Alles dat geplaatst werd door Kimie

 1. Mijn ouders hadden twee konijnen, ze hadden een heerlijk ruim hok, helaas vanaf een jaar of 4 hebben ze het hok moeten splitsen ivm vechten. Ze zijn 10 en 12 geworden, ik heb ze ongeveer 6 en 8 jaar meegemaakt. Maar ik vond ze maar eng... Eten geven vond ik wel altijd leuk, aldus de fotos want ik weet het niet meer. Deze heb ik dan ook niet meegeteld, het waren echt mijn vaders huisdieren. Nu heb ik 3 jaar konijnen, waar ik heel blij mee ben!
 2. Kimie

  Sneeuw

  Hier waren er alleen hoopjes hagel en helaas geen sneeuw.
 3. Kimie

  Joris

  Heel veel sterkte!
 4. Ik zeg op mijn werk nog met regelmaat "heb ik dan echt alles uitgelegd voor Jan met de korte achternaam" Leerlingen snapten dit eerst niet, maar ondertussen weten ze wat ik bedoel. Of " hedde stopverf in oewe oren?" Leerlingen zijn regelmatig pannenkoeken en soms sukkels, maar dat zeg ik altijd met een lach en meestal doen ze ook iets grappigs. (Hout aan elkaar lijmen met iets teveel lijm, goed vasthouden en dan de vingers vasthebben zitten)
 5. Wat een lieve snoetjes! Hopelijk vinden ze snel een goed huisje 😊
 6. Brammetje en miffy waren rond vijf uur rustig en erg blij dat ik eten kwam brengen. Ook meteen het hok verschoond en hooi gegeven. Vanaf zes uur begon het hier met groter vuurwerk, maar alles gaat om beurten en met regelmaat een paar minuten niets. Brammetje schrok wel van een ratelband, maar zat direct daarna weer hooi te eten. De grasmaaier vindt hij enger 🤣
 7. Kimie

  Secret Santa 2022

  Nee, ik had vooral even tijd nodig. Ik kan je zeggen dat deze laatste weken voor de kerstvakantie erg chaotisch zijn op de middelbare school waar ik werk. Heel erg dankjewel voor het mooie gedicht en de leuke cadeautjes To!
 8. Kimie

  Secret Santa 2022

  In mijn woordzoeker moest ik Evee afstrepen, de oplossing was: Ot van de zee? Met honden die vernoemd worden naar walvissen en het vlakbij zee wonen zou het @Eveekunnen zijn. maar een denkkronkel in mijn hoofd vind Ot van de Zee een mooie cryptische omschrijving van @To van de Veluwe. Dus bij deze To ben jij mijn Secret Santa?
 9. Kimie

  Secret Santa 2022

  @Linke Fijn dat je het zo leuk vindt! Ik heb heel veel plezier gehad met het maken ervan. De konijntjes heb ik inderdaad zelf op mijn werk onder de lasersnijder gemaakt. Hint 4: Je hebt 5 konijntjes gevonden, twee dezelfde ( 2x de letter i in mijn naam) en 3 verschillende (Kme). Maar jouw oplossing vind ik ook heel creatief! De kaart is een replica van een schilderij dat ik gemaakt heb, maar ik kwam erachter dat ik die nog niet in hobbyhoekje had gezet dus dat doe ik nu nog even 😉
 10. Kimie

  Secret Santa 2022

  Ik heb vandaag een super schattig brievenbus pakje gekregen van mijn Secret Santa. Daarin zaten twee cadeautjes, een gedicht en een puzzel. Het gedicht is echt super mooi gemaakt en geeft aan dat ik een deel van de hint naar mijn Secret Santa in de puzzel kan vinden. De uitkomst van de puzzel is: Ot van de zee? Dus dat deed mij denken aan @To van de Veluwe Maar misschien moet ik het in de categorie zeeotters gaan zoeken of bij Ot&Sien of Otje... Ik ga nog even puzzelen. Daarna heb ik de cadeautjes uitgepakt, erg leuk 🙂 beverbende ken ik nog niet dus die ga ik in het weekend zeker spelen! Een en chocolade letter is altijd goed 😊
 11. Kimie

  Brammetje en Miffy

  Het is inderdaad de sleep versie, met de rasterkant op de grond. Met de dichte kant naar boven leek mij warmer. Ik wist niet dat die eruit kan, leuk om te weten!
 12. Kimie

  Brammetje en Miffy

  Wat is dat blauwe ding hier? En wat moeten we ermee? Nog geen 3 minuten later: De catcube is goed gekeurd! Erop is nog wel heel glad, maar het is een fijn huisje 🙂
 13. Heel veel sterkte! Knuffel haar nu nog maar goed.
 14. Onze tuin hoort bij het territorium van 2 tijgertjes, lieve katten die vooral slapen onder onze struiken en het kattenkruid knuffelen. Drie jaar terug was de voortuin een zandvlakte en kattenbak, nu volledig aangeplant en geen poep meer te vinden. In overleg met de eigenaar hebben we ook een tijdje hun koffieprut in onze voortuin gestrooid om de aanplant te beschermen (wij drinken geen koffie). We weten niet precies waarom de katten zo veranderd zijn qua gedrag, maar het is erg prettig. Ze kijken niet om naar de konijnen en sinds de konijnen aan de andere schutting wonen lopen ze zelfs niet meer over dat stuk schutting heen. Oftewel deze geholpen kat en poes zijn prima buurtgenootjes en de baasjes checken ook een paar keer per jaar of we nog akkoord zijn met de katten. Ik heb vooral een hekel aan katten met vlooien... Er is een krolse kat die een keer in de panelenren van de konijnen is gaan zitten poepen, bah... En die had een week lang ons terras uitgekozen als beste plek om de straat te knuffelen. Toen ik daar onkruid weg ging halen sprongen de vlooien alle kanten op. Echt jakkes... Die kat heeft wel een emmertje water in zn richting gekregen (wel mis want ik kan niet gooien). Daarna gelukkig nooit meer gezien. als dat niet had geholpen had ik wel andere maatregelen genomen, al was het maar een vlooien iets voor de kat.
 15. Wat een lief boefje 🥰 Hoe groot gaat Ollie uiteindelijk worden?
 16. Hihi dat is wel heel erg toegepast speurwerk! Fijn dat het met Namu zoveel beter gaat nu jullie samen rennen 🙂
 17. Wat een lieverdje is ie toch en zo'n lief koppie! 🥰 Kun je ze nu minder goed zien van binnenuit?
 18. Kimie

  Secret Santa 2022

  Ik ben nog in twijfelmodus, het lijkt mij namelijk super leuk. Echter ken ik jullie nog niet zo goed en ik wil niemand teleurstellen met een matig pakketje. Daarom even twee vragen: - Zijn de aanwijzingen voldoende om een leuk pakket te maken? - Is er een manier om makkelijk te zoeken op berichten die iemand op het forum heeft geplaatst?
 19. Brammetje was twee dagen verzwakt. Hij at meteen na het bezoek aan de DA weer hooi en een dag later weer volop brokken. We hebben hem bewust binnen gehouden met alle regen en hij haalde hier behoorlijk veel boevenstreken uit. Voor mij als baasje lijkt hij nu een dag of 4 helemaal fit. Ik heb ze op relatief neutraal terrein bij elkaar gezet. Wel hun eigen panelenren, maar op een ander stuk stoep dan waar ze normaal komen. Er is voldoende rust voor wasjes en hooi eten dus ik maak me niet echt zorgen, het verbaasde me vooral. Dankjewel voor je snelle geruststellende reactie!
 20. Is het normaal (of oke) dat Miffy en Brammetje na 8 dagen gescheiden geweest te zijn weer volop jagen op elkaar? (Brammetje zat binnen omdat ie niet meer at en medicatie nodig had)
 21. Kimie

  Brammetje en Miffy

  Wil je echt een foto van hoe ik eet?! Nou vooruit dan ik zal eens naar jou kijken met een hooispriet in mn mond. De lieve boef ☺️
 22. Kimie

  Konijnenrelaties

  Brammetje en Miffy wonen nu 15 maanden samen, het lijkt net een stel studenten. Overdag te druk met andere dingen dan elkaar en s avonds samen eten, knuffelen, wassen en dutjes doen. Miffy was met Floor veeeeeeel kleffer, maar puberende Brammetje heeft daar het geduld niet voor. Ze zijn wel een team samen en verzorgen elkaar goed. Zo zet Brammetje altijd de oren van Miffy overeind om ze goed te kunnen poetsen en duwt Miffy de oren van Brammetje juist naar beneden om de andere kant goed te kunnen wassen. Samen eten gaat altijd goed, mits Miffy de eerste hap mag nemen. Als Brammetje net iets eerder een brokje te pakken heeft dan wordt ie het hele hok doorgejaagd en eten ze na een rondje rennen gemoedelijk samen verder 😅
 23. Zou het kunnen dat konijnen vleermuizen horen? Er was hier een vleermuis aan het fladderen, wat lager dan normaal en Brammetje was opeens vrij angstig en richtte zijn oren in de richting van de vleermuis. Verder hoorde of zag ik niets.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .