Ga naar inhoud

Bambi&Fendi

Members
 • Items

  538
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door Bambi&Fendi

 1. Bambi&Fendi

  Wond op rug

  Omdat ik al een week ziek ben, verzorgt mijn moeder mijn konijnen (heel lief van haar). Maar nu kreeg ik opeens een foto van haar doorgestuurd waarbij ik zag dat een van mijn konijnen, Bambi, een grote wond op haar rug heeft. We hebben geen idee hoe ze daar aan komt. Mijn moeder zei ook dat ze niet weet hoelang ze de wond al heeft, omdat het lange haar van Bambi er overheen lag. Als ze de haren naar achteren aait zie je er namelijk helemaal niks van. Pas toen ze haar na een paar dagen kon aaien (mijn konijnen laten zich niet zo gauw aaien door iemand anders dan mij), ontdekte ze de wond. Nu ziet het er wel naar uit dat het dicht is, maar kan ik dit gewoon zo laten? We houden het natuurlijk goed in de gaten verder.
 2. Dat is fijn. Ik zou alsnog (als het vandaag goed blijft gaan) morgen even de dierenarts bellen voor advies. Want je konijn zou er wel op lange of korte termijn last van kunnen krijgen
 3. Dat is best veel, aangezien het ook redelijk grote bladeren zijn. Hoe doet je konijn nu? Hij kan darm- of ademhalingsproblemen krijgen, dus houd hem goed in de gaten. Ik zou ook direct contact met de dierenarts opnemen. Die kan je vertellen wat je nu moet doen
 4. Hoeveel heeft hij ervan gegeten? Het is namelijk wel een giftige plant.
 5. Vandaag stond er voor mijn konijnen andijvie, taugé, paksoi en witlof op het menu
 6. Groeit het bij jou in de tuin? Ik heb alleen maar stenen achter, dus naast een paar sprietjes gras of een paardebloem die tussen de tegels uitgroeit heb ik geen onkruid. Wel handig als het in je eigen tuin groeit, want dan weet je zeker dat het niet bespoten is.
 7. Aah ik dacht al, naast alle groentes zitten ze ook een stukje van de muur mee te eten 😁 Andijvie, witlof, muur, vloer...
 8. Ik heb er geen verstand van en zou ook niet weten wat het is. Maar vervelend is het wel! Dan zou je zo graag willen dat ze je kunnen vertellen wat er mis is. Veel sterkte in ieder geval en hopelijk knapt ze snel weer wat op!
 9. Dat is een hele lijst! Wel lekker, die variatie. Ze eten ook muur? 😄
 10. Oh mijne zijn juist dol op taugé! Radijs en tomaat hebben ze nog nooit gehad. Als ik niet te veel komkommer tussen de groenten stop eten ze dat ook wel. Misschien hoe vaker je ze het aanbied, dat ze het toch op ten duur proberen? Of ze vinden het gewoon echt niet lekker, hahah, kan ook.
 11. Ja ik las iets over kiemgroenten en bacterieën, dus ik dacht ik spoel het voor de zekerheid wel af met heet water. Maar dan hoeft dat dus niet
 12. Ja, klopt! Die groentes krijgen ze hier ook allemaal. Maar heb jij de taugé met heet water afgespoeld? Of gewoon koud?
 13. Hoe zit dat met taugé? Taugé kan volgens mij bacterieën bevatten. Ik heb taugé in het verleden wel eens aan ze gegeven, maar eerst afgespoeld met heet water. Of was dat ook niet de bedoeling?
 14. Wat leuk! Jullie gaan vast veel plezier aan ze beleven 😊 Hun hebben het blijkbaar ook al naar hun zin, als ze zoveel binky's aan het maken zijn 😄
 15. Mijn konijnen wegen elk ongeveer 2,5 kilo. En ze krijgen samen 60 gram per dag. Ik ben niet zo'n rekenwonder... Maar klopt het als ik 60 (gram) : 5 (2,5 + 2,5 kilo) doe? 60:5= 12 Dan krijgen ze dus 12 gram per kilo als mijn berekening klopt 😁
 16. Ja Ben ik de enige met de lievelingskleur paars?
 17. Aan het begin van dit jaar, toen ik samen met een vriendin in een deuk lag om een grappige video. Wanneer heb je voor het laatst een boek gelezen die je maar niet weg kon leggen?
 18. Bambi&Fendi

  Dilemma's

  Ik bedoelde inderdaad praten met dieren zoals je met een mens een gesprek zou voeren 😁 "Verkeerde" hand kunnen gebruiken. Dat leer ik denk ik sneller dan altijd op één been moeten staan. Zou je liever de tijd op pauze kunnen zetten, of de tijd kunnen terugspoelen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .