Ga naar inhoud

Linke

Members
 • Aantal items

  52
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Linke

 1. Wie houdt niet van een 'kleurijk' speelgoed 😛
 2. Linke

  Eucalyptus blad

  @Miekmoek Ja dat klopt. Maar het gaat niet om geld, want zo veel is het ook weer niet.. Ik vind het idee gewoon gek dat er giftige dingen verkocht worden.
 3. Linke

  Eucalyptus blad

  Inderdaad.. zeer onbegrijpelijk is het
 4. Linke

  Eucalyptus blad

  Ik heb contact gehad met de winkel. Ze beweren dat het niet kwaad kan als de hoeveelheid niet groot is. Ik zelf zal de risico niet nemen. Dus bij deze weten jullie ook wat je kan verwachten in zo'n mix.
 5. Linke

  Eucalyptus blad

  Hoihoi ik heb bladmix besteld bij D-tails (vrij bekend denk ik?) onder kruiden voor konijnen. Ik kom er achter dat er ook eucalyptus blad in zit(dit staat niet in de beschrijving zelf maar wel op de verpakking die ik heb ontvangen). Ik kan behalve de lijst op het forum weinig informatie hierover vinden. En de lijst zegt dat de bladeren matig giftig zijn... Weet iemand misschien wat meer hierover? Of waar kan je nog meer betrouwbare informatie winnen? Als het echt giftig is voor konijnen, dan is het zeker niet goed om zo'n mix te verkopen...
 6. Ik kan het toch niet laten om deze foto van Pepper met jullie te delen. "Hé? Roep je mij?"
 7. "Nadat ik hier en daar heb gepoept, geplast en gespeeld, is het tijd om te relaxen. En dat doe ik met een doos op mij kop." aldus Chili.
 8. Ha Evee, bedankt voor de link. Ze drinken niet heel veel, vind ik, maar dat is altijd al zo geweest. Ik geef ze daarom ook elke dag nat gemaakte groenten, zodat ze op deze manier toch wat meer vocht binnen kunnen krijgen. Ik heb vanochtend de DA gebeld en foto's gestuurd. Wacht nu op hun telefoontje. Hopelijk kunnen ze me straks meer vertellen. :)
 9. Hoi allemaal, De titel zegt het al.. Bij mijn konijnen zie ik de laatste tijd vaak ineens een paar kleine keutels (geen blindedarmkeutels) tussen de normale keutels. Die zijn ook hard en droog. Ze zijn nog steeds in de rui... Een er van is onlangs behandeld door de DA omdat ze ineens niets wilde eten of drinken. Maar ze is inmiddels al weer opgeknapt. Ze zijn allebei actief en eten prima hooi. Toch is het zo raar. Ik heb eens goed opgelet: er komen een paar zeer kleine keutels uit, en dan weer keutels van normaal formaat. Ongeveer eens in een dag. Ik vraag me af of ik me zorg moet maken hierom, aangezien er weer normaal formaat keutels komen. Maar toch gek dat er ineens een paar kleine zijn. Ik geef momenteel prozyme 1 keer per dag en 2 lijnzaadbrokjes per konijn. En het blijft terugkomen. Iemand ervaring hiermee of advies?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .