Spring naar bijdragen

Sara Timmer

Members
 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Sara Timmer

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Sara Timmer

  Papagaai informatie

  Hoi iedereen, Weten jullie goede websites/ boeken om mijzelf in te lezen over het houden van een papagaai? Groetjes!
 2. Onze konijnen (3) hebben dag en nacht beschikking over een hele (slaap)kamer!
 3. Aj dat is inderdaad niet fijn. Bij ons staat nu voor de tweede de dag de ren in de gang, die spiltst de ruimte tussen de konijnen in de kamer en de kat in de woonkamer en onze kat gaat er gelukkig niet overheen. Wij hebben een ren van 1.20 meter hoog, hoop dat de kat er niet over gaat.. De konijnen vinden het nog spannend om zich te laten zien
 4. Ah gedsie, wat jammer zeg! Op wat voor manier vallen je katten de konijnen lastig?
 5. Nee ze hebben elkaar nog niet gezien, wil graag eerst wat meer informatie over hoe we de kennismaking het beste kunnen doen!
 6. Ik heb zelf ook 2 IKEA hol's naast elkaar staan met doorloop. Die van mij vinden het juist heerlijk om er boven op te zitten, daarom heb ik er 2 kleinere vloerkleden opgelegd zodat ze er niet achter blijven haken.
 7. @Newby1981 OkƩ bedankt voor het delen van je ervaring. Het is hier ook niet de bedoeling dat ze zonder toezicht samen zijn.
 8. Fijn om te horen, indd een goede tip om eerst de konijnen in de ren te plaaten om te kijken hoe het gaat! Bedankt šŸ™‚
 9. Hoi iedereen, Hebben jullie ervaring met het los in huis laten lopen van de konijnen bij een kat? Wij hebben 3 konijnen waardoor 1 vlaamse reus, een widder en een dwerg. We hebben de konijnen nu in een aparte kamer zitten maar zouden ze graag laten kennis maken met onze kat (1 jaar), in de woonkamer. De kat lijkt erg geĆÆntereseerd in de geurtjes van de konijnen op de gang, voor nu hebben we een kleedje in de woonkamer gelegd met de geur van de konijnen en dat willen we na een paar dagen weer terug leggen bij de konijnen zodat ze elkaar geur herkennen. Hebben jullie verder nog tips voor zo'n eerste kennismaking? Groetjes
 10. Hoi iedereen, Sinds kort woont er een vlaamse reus bij ons van 15 weken, ze groeit natuurlijk zo uit de producten die ik al heb voor mijn andere twee konijnen. Met name weet ik niet zo goed wat voor toiletbak ik het beste kan gebruiken voor 3 konijnen. Wat zijn jullie ervaringen ermee? En waar kopen jullie grotere spullen voor vlaamse reuzen? Groetjes, Sara
 11. @Lienappelsien @Ot&Sien Ik heb binnenkonijnen die eigenlijk overal mogen komen behalve in de gang, het is lastig om ze daar 2 weken te laten staat omdat ze dan de doorgang blokeren. Ze hebben er uiteindelijk 2,5 dag gestaan en nu zitten ze in de ren. Dit gaan eigenlijk goed, af en toe wat geren achter elkaar aan maar verder geen gekke gevechten ect. Dit heeft natuurlijk ook weer tijd nodig. Over de opvang: dit was bij mijn eerste koppeling ook tegen mij gezegd, toen heb ik ze indd ook wat langer op neutraal terrein laten staan, wat hun onderbouwing hierover is durf ik niet te zeggen. Maar het ging wel goed. Normaal gesprokken was indd het rammetje de dominante, nu neigt mijn voedster die er al was hiernaar.
 12. Nu zit de voedster steeds bij mij ram en mijn eigen voedster zit steeds apart, heb het idee dat de ram ze uit elkaar houd maar wel bij beide voedsters wil zijn. Kan dit?
 13. Ik kan helaas de konijnen niet zo lang daar laten staan...
 14. Sara Timmer

  Koppeling 3e konijn erbij

  Hoi Iedereen, Gisteren zijn mijn al bestaande koppel naar het dierenassiel geweest om een derde konijn er bij de te koppelen. Bij bestaande koppen is een mannetje (2) en vrouwtje (1) en het nieuwe konijn is een vrouwtje (geschat tussen de 16-20 weken). Koppelen in het assiel ging goed en ik mocht ze eind van de dag weer mee naar huis nemen. Op hun advies de konijnen op neutraal terein gelaten tot 21.00 uur en toen in hun ren gezet. Dit ging goed tot vanmorgen vroeg, een konijn begon te piepen van het rangorde bepalen geen wondjes te zien. Nu heb ik ze sinds vanmorgen vroeg weer op neutraal terein gezet maar trekt het nieuwe konijntje zich weg en vind er weinig acties plaats. Ze trekt ze eigenlijk terug, waardoor de bestaande koppel steeds bij elkaar zit te rijden. Hebben jullie advies?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .