Spring naar bijdragen

Sara Timmer

Members
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Sara Timmer

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Sara Timmer

  Producten vlaamse

  Hoi iedereen, Sinds kort woont er een vlaamse reus bij ons van 15 weken, ze groeit natuurlijk zo uit de producten die ik al heb voor mijn andere twee konijnen. Met name weet ik niet zo goed wat voor toiletbak ik het beste kan gebruiken voor 3 konijnen. Wat zijn jullie ervaringen ermee? En waar kopen jullie grotere spullen voor vlaamse reuzen? Groetjes, Sara
 2. @Lienappelsien @Ot&Sien Ik heb binnenkonijnen die eigenlijk overal mogen komen behalve in de gang, het is lastig om ze daar 2 weken te laten staat omdat ze dan de doorgang blokeren. Ze hebben er uiteindelijk 2,5 dag gestaan en nu zitten ze in de ren. Dit gaan eigenlijk goed, af en toe wat geren achter elkaar aan maar verder geen gekke gevechten ect. Dit heeft natuurlijk ook weer tijd nodig. Over de opvang: dit was bij mijn eerste koppeling ook tegen mij gezegd, toen heb ik ze indd ook wat langer op neutraal terrein laten staan, wat hun onderbouwing hierover is durf ik niet te zeggen. Maar het ging wel goed. Normaal gesprokken was indd het rammetje de dominante, nu neigt mijn voedster die er al was hiernaar.
 3. Nu zit de voedster steeds bij mij ram en mijn eigen voedster zit steeds apart, heb het idee dat de ram ze uit elkaar houd maar wel bij beide voedsters wil zijn. Kan dit?
 4. Ik kan helaas de konijnen niet zo lang daar laten staan...
 5. Sara Timmer

  Koppeling 3e konijn erbij

  Hoi Iedereen, Gisteren zijn mijn al bestaande koppel naar het dierenassiel geweest om een derde konijn er bij de te koppelen. Bij bestaande koppen is een mannetje (2) en vrouwtje (1) en het nieuwe konijn is een vrouwtje (geschat tussen de 16-20 weken). Koppelen in het assiel ging goed en ik mocht ze eind van de dag weer mee naar huis nemen. Op hun advies de konijnen op neutraal terein gelaten tot 21.00 uur en toen in hun ren gezet. Dit ging goed tot vanmorgen vroeg, een konijn begon te piepen van het rangorde bepalen geen wondjes te zien. Nu heb ik ze sinds vanmorgen vroeg weer op neutraal terein gezet maar trekt het nieuwe konijntje zich weg en vind er weinig acties plaats. Ze trekt ze eigenlijk terug, waardoor de bestaande koppel steeds bij elkaar zit te rijden. Hebben jullie advies?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .