Spring naar bijdragen

Desiree Dijksterhuis

Members
 • Aantal bijdragen

  39
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

7 Neutraal

Over Desiree Dijksterhuis

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Provincie
  Brabant
 • Namen van de konijnen:
  Stamper,Lucky en snowy
 • Huisdieren
  Drie konijnen, drie katten en twee honden

Recente profielbezoeken

199 profielweergaven
 1. Oke, dank, ik heb de ventilator dus wel aangezeten ze lopen los in de tuin dus nu kunnen ze zelf zoeken naar de juiste plek. Zoals ik het nu zie liggen ze op hun vaste plek onder een grote steen met een bloembak erop, hieronder liggen houtsnippersdus misschien toch koel genoeg voor hun. Op hoop van zege maar weer.
 2. Beste Rifca, dank voor je antwoord, de ventilator s hapte inderdaad ook extra zorg vandaar dat ik deze expliciet erbij noemde. Ik zal vandaag en morgen als opzichter rondlopen in de tuin en hoop dat alles mee gaat vallen. groetjes, desiree
 3. Hartelijk dank Evee , stelt me gerust en ik hoop dat het zich allemaal oplost, ik ga de verkleinde ruimte opbergen en de parasol extra opzetten voor de extra schaduw. groetjes, desiree
 4. Hartelijk dank voor jullie antwoord. de Nijntjes lopen de hele dag los in de tuin met voldoende schaduw plekjes, maar gezien deze extreem warme dagen dacht ik het volgende. is het een oplossing om de Nijntjes met een dubbele ren buiten onder de overkapping te plaatsen waar ik de waaier op stand 1 of 2 kan zetten? Ik weet nl niet of het teveel stress is voor de Nijntjes om ze de ruimte af te nemen die ze normaal gesproken hebben en op de warmste momenten te beperken in hun ruimte, maar wel in de beperkte ruimte de afkoeling kan geven die mogelijk is dmv een ventilator boven hun. hoor het graag.
 5. Wie kan mij adviseren betreft de aankomende warme dagen. gezien de warme dagen aankomende week begint het wat zorgelijk te worden betreft mijn nijnen. ze zijn inmiddels gewend om buiten de hele dag los te lopen in de tuin waar ook voldoende beschutting is, toch de warmte dreint overal tussendoor en mijn vraag is dan, is het verstandig om de nijnen binnen te zetten deze aankomende week, of misschien alleen overdag en avond lekker los tot bedtijd. ik ben bang dat ze de warmte niet voldoende kunnen regulieren. hopenlijk kan iemand mij hierin adviseren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .