Spring naar bijdragen

Desiree Dijksterhuis

Members
 • Aantal bijdragen

  39
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

7 Neutraal

Over Desiree Dijksterhuis

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Provincie
  Brabant
 • Namen van de konijnen:
  Stamper,Lucky en snowy
 • Huisdieren
  Drie konijnen, drie katten en twee honden

Recente profielbezoeken

193 profielweergaven
 1. Oke, dank, ik heb de ventilator dus wel aangezeten ze lopen los in de tuin dus nu kunnen ze zelf zoeken naar de juiste plek. Zoals ik het nu zie liggen ze op hun vaste plek onder een grote steen met een bloembak erop, hieronder liggen houtsnippersdus misschien toch koel genoeg voor hun. Op hoop van zege maar weer.
 2. Beste Rifca, dank voor je antwoord, de ventilator s hapte inderdaad ook extra zorg vandaar dat ik deze expliciet erbij noemde. Ik zal vandaag en morgen als opzichter rondlopen in de tuin en hoop dat alles mee gaat vallen. groetjes, desiree
 3. Hartelijk dank Evee , stelt me gerust en ik hoop dat het zich allemaal oplost, ik ga de verkleinde ruimte opbergen en de parasol extra opzetten voor de extra schaduw. groetjes, desiree
 4. Hartelijk dank voor jullie antwoord. de Nijntjes lopen de hele dag los in de tuin met voldoende schaduw plekjes, maar gezien deze extreem warme dagen dacht ik het volgende. is het een oplossing om de Nijntjes met een dubbele ren buiten onder de overkapping te plaatsen waar ik de waaier op stand 1 of 2 kan zetten? Ik weet nl niet of het teveel stress is voor de Nijntjes om ze de ruimte af te nemen die ze normaal gesproken hebben en op de warmste momenten te beperken in hun ruimte, maar wel in de beperkte ruimte de afkoeling kan geven die mogelijk is dmv een ventilator boven hun. hoor het graag.
 5. Wie kan mij adviseren betreft de aankomende warme dagen. gezien de warme dagen aankomende week begint het wat zorgelijk te worden betreft mijn nijnen. ze zijn inmiddels gewend om buiten de hele dag los te lopen in de tuin waar ook voldoende beschutting is, toch de warmte dreint overal tussendoor en mijn vraag is dan, is het verstandig om de nijnen binnen te zetten deze aankomende week, of misschien alleen overdag en avond lekker los tot bedtijd. ik ben bang dat ze de warmte niet voldoende kunnen regulieren. hopenlijk kan iemand mij hierin adviseren.
 6. Boven verwachtingen het uitstekend gegaan, zoals ik ook hoopte, ik had er meer last van dan hun . Toen het losbarstte gingen ze netjes het nachthok in en langzaam aan kwamen ze er ook weer uit, ik ben er de hele tijd bij geweest om te observeren en dat voelde voor mij goed. Kortom een mooie wisseling van het jaar.
 7. Dank voor jullie duidelijke en verhelderde antwoorden. Het lijkt redelijk goed te gaan ondanks het vuurwerk. Ik heb er voor gekozen om het dit jaar aan te kijken en tijdens het vuurwerk bij hun te gaan zitten naast het hok, dit om te kijken hoe ze reageren. Tot nu toe lijkt het goed te gaan, maar het echte knallers moet nog beginnen uiteraard. We hebben een gedeelte extra dicht gemaakt een soort extra nachthok, dit om het vuurwerklicht tegen te gaan en ze de extra ruimte te geven. Extra appeltje en groenvoer wat ze heerlijk vinden zit toegevoegd met snoepgoed voor de Nijntjes. Ik denk dat ik er meer last van heb dan hun, althans dat hoop ik dan ook. Ze staan onder een grote overkapping en naar mijn mening ook veilig zeker met mijn eigen toezicht. wanneer ze in paniek gaan raken of zoals eerder gebeurde met de voedster, dan pik ik ze eruit en ga met ze in de s huur zitten. Meer kan ik helaas niet doen. Ik hoop op een goede jaarwisseling voor de Nijntjes. Voor luie uiteraard ook, dank voor jullie respons de afgelopen periode.
 8. Dank voor je bericht. Dit is het eerste jaar met vuurwerk ze zijn net 7 mnd oud. Toch maak ik me zorgen omdat de voedster bij het slijpen met een slijpmachine hele hoge geluiden maakte en ze zich toen als dood liet neervallen, heb toen meteen gehandeld om de voedster op te pakken en te troosten, dit leek te helpen, maar ze is wel bang van dat soort geluiden. Vuurwerk is natuurlijk iets anders. Ik zal hoe dan ook tijdens het vuurwerk bij ze buiten blijven om te observeren. Maar ik zou graag een prettigere oplossing willen omwille van de beestjes. Nu reageren ze best wel gestrest en wat angstig als ze in de tuin loslopen.
 9. In hoeverre is het geoorloofd om twee konijntjes binnen te houden tijdens het vuurwerk. Ik praat dan over max. Twee uurtjes. Dit ivm de warmte en kou regulatie van het konijn. Wie heeft er een eventuele andere oplossing voor, in de schuur zijn de geluiden net zo hard!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .