Spring naar bijdragen

Plinny91

Members
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Plinny91 last won the day on November 17 2018

Plinny91 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

4 Neutraal

Over Plinny91

 • Rang
  Groentje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Noord brabant
 • Namen van de konijnen:
  Bertus en Bep
 • Huisdieren
  2 konijnen

Recente profielbezoeken

162 profielweergaven
 1. Voor mij het eerste jaar met mijn twee 24/7 loslopende bunny’s. Zelf zet ik altijd een kunstkerstboom. Nu zal ik hem dit jaar wel ergens op zetten zodat ze er minder gemakkelijk bij kunnen. Ik ben wel benieuwd hoe mijn nieuwsgierige konijnenkoppel hier mee om gaat. Gelukkig zijn mijn ballen e.d. Niet van glas en de draad goed wegwerken.
 2. Dankjewel, ik heb inderdaad verf op watervaste gebruikt.. dus geen agressief product met vele troep. Ook heb ik op de bodem een soort van pvc gelegd zodat evt urine of ongelukjes in de kast trekt. Je kunt net dan ook goed schoonvegen. qua ‘gaas’ heb ik een oude hondenbench gebruikt. Stevig en mooier dan dat hele dronken groene op pikzwarte. Ander gaas is vaak te dun en knagen ze zo door. Maar in dat artikel vindt je ook tips over minimale dikte. Ook goed kijken dat er geen scherpe kanten e.d. In de afwerking zitten want je wilt natuurlijk niet je konijnen bezeren.. succes!
 3. Oh wat leuk ik heb ook een konijnen insta sindskort: bertus_en_bep ik ga je volgen!!
 4. Plinny91

  Hoi hoi 🐰🐰

  Hoi allemaal, ik zal me even voorstellen mijn naam is Pleun en heb sinds twee weken een koppeltje uit de konijnenopvang: De Konijnenherberg in Moergestel. Een ram van 2,5 jaar welke ik Bertus genoemd heb en een voedster van 3 maandjes die Bep heet. Bertus is doof (was hij al) en helaas door een ander konijntje waar hij aan gekoppeld was toegetakeld aan zijn hangoor daar zit nu een blijvende scheur in. Maar des al niet te min een heel lief konijn. Bep is heel nieuwsgierig en enthousiast een echt schatje. Samen is het een prachtig koppel. Mijn konijntjes zitten binnen in een zelf gepimpd hok van een dressoir welke 24/7 open is. De eerste weken nog geoefend met een ren er omheen ivm territorium en zindelijkheid. Nu na wat afbouwen mogen ze los. voor mijn vorige konijntje kwam ik al regelmatig op het forum en nu dacht ik laat ik eens een account aanmaken. Zodat we elkaar kunnen verder helpen met vragen en informatie, groetjes!!
 5. Hoi allemaal, hier mijn konijnen Villa. Bertus en Bep wonen hier die ik bij de konijnenherberg in Moergestel heb geadopteerd. Eerst even laten wennen doormiddel van een ren nu 24\7 los in de woonkamer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .