Spring naar bijdragen

GawainBS

Members
 • Aantal bijdragen

  526
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  16

GawainBS last won the day on 18 Juni 2019

GawainBS had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

150 Uitstekend

Over GawainBS

 • Rang
  Burchtenbouwer

Recente profielbezoeken

731 profielweergaven
 1. Yup, gisteren was andijvie het eerste dat ze echt at. Maar ze komt normaal aangelopen voor korreltjes en ze zit ook geregeld aan de hooiruif. Ik krijg wel nog steeds boze blikken na de pijnstiller.
 2. Haar tandjes zijn bijgevijld. Ze had puntjes op de bnnkant van haar kiezen, die haar tong verwondden. Ze is nu terug thuis, maar nog groggy van de verdoving. Ze wilt momenteel niet eten, dus nog ff gedwangvoerd voor de nacht. Ze was wel al alert, dus er was geen risico van stikken in de voeding. Ze heeft zich nadien ook gewassen. De DA raadde aan van nog een paar dagen pijnstiller te geven, zodat de wondjes aan de tong knn helen. Hopelijk wil ze morgenvroeg zelf terug eten. P.S.: Ik krijg geen notificaties meer van het forum. Niet in Spam, nergens...
 3. DA heeft bloedonderzoek laten doen, maar dat was goed. Ze heeft een beetje zwelling op haar tong gezien, dus vrijdag gaan ze haar gebit behandelen. Inmiddels eet Luna beetje hooi, groenvoer & korrels zolang ze pijnstiller krijgt. De DA zou in principe vroeger willen behandelen, maar door de noodsituatie draaien ze op minimum bezetting. Ik ben al blij dat ze terug iets eet. Zolang ze dat doet, ga ik niet meer dwangvoeren, kwestie van stress te vermijden.
 4. Vanmorgen nr de spoed DA geweest. Ze denkt dat Luna last heeft van puntjes op de tanden. Luna heeft een spuitje met ontstekingsremmer, pijnstiller en darmstimulatie gekregen. Nu moet ik haar dwangvoeren, want ze eet niet meer. Als het morgen niet beter is, gaan ze haar onder narcose behandelen.
 5. GawainBS

  Konijntje wilt geen korrels

  Hallo, Onze Luna weigerde pellets te eten, evenals kruiden en een wortel. Vanmiddag heb ik haar wel nog groenvoer zien eten. Ze is wel alert, huppelt rond en wast zich nog. De DA van wacht zei van morgenochtend af te wachten. Zou ik haar nu al dwangvoeren? P.S.: Ik heb haar net aan het hooi zien knabbelen, dus ik ben redelijk gerust inmiddels. Maar suggesties zijn altijd welkom! Alvast bedankt!
 6. Klinkt als een reptiel. ūüėČ
 7. Vorig weekend zijn wij op vakantie geweest in Haamstede, nabij Wissekerke. Is dat niet waar jij woont, Evee?
 8. Ik denk dat het af zou hangen hoe ''persoonlijk'' het speelgoed was.
 9. Als vader van een éénjarige dochter snap ik perfect dat andere mensen er niet 8u lang naast willen zitten. Ik zou als ouder dat mijn mogelijke medepassagiers ook niet willen aandoen en dus zo geen lange vlucht maken, als ik het kon vermijden. Een irritante volwassene kan je er trouwens op aanspreken.
 10. Bij ons is dat zondag. Dan is het kuis/"struikel-niet-over-de-'helpende'-konijnen"-dag.
 11. Ik bedoelde ''smakelijk'' als in ''Laat het je smaken.'' Wat je je disgenoten toewenst. Er zijn uiteraard vr elke taal unieke woorden en zo ontstaan leenwoorden, maar dat werkt beide richtingen uit.
 12. Ik kan me helaas niets voorstellen met wat je bedoelt. Ik zou gewoon "taai" zeggen. Enkele vbn waar het Nederlands wel woorden heeft, maar het Engels niet: "Smakelijk" en "koffiekoeken/ontbijtkoeken".
 13. Knaagspeeltje? Kompaan van Han Solo? Marjoleink heeft gelijk: je kunt je perfect in het Nederlands uitdrukken zonder in (Youtube) Engels te vervallen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .