Spring naar bijdragen

GawainBS

Members
 • Aantal bijdragen

  521
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  16

GawainBS last won the day on 18 Juni 2019

GawainBS had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

147 Uitstekend

Over GawainBS

 • Rang
  Burchtenbouwer

Recente profielbezoeken

666 profielweergaven
 1. Klinkt als een reptiel. ūüėČ
 2. Vorig weekend zijn wij op vakantie geweest in Haamstede, nabij Wissekerke. Is dat niet waar jij woont, Evee?
 3. Ik denk dat het af zou hangen hoe ''persoonlijk'' het speelgoed was.
 4. Als vader van een éénjarige dochter snap ik perfect dat andere mensen er niet 8u lang naast willen zitten. Ik zou als ouder dat mijn mogelijke medepassagiers ook niet willen aandoen en dus zo geen lange vlucht maken, als ik het kon vermijden. Een irritante volwassene kan je er trouwens op aanspreken.
 5. Bij ons is dat zondag. Dan is het kuis/"struikel-niet-over-de-'helpende'-konijnen"-dag.
 6. Ik bedoelde ''smakelijk'' als in ''Laat het je smaken.'' Wat je je disgenoten toewenst. Er zijn uiteraard vr elke taal unieke woorden en zo ontstaan leenwoorden, maar dat werkt beide richtingen uit.
 7. Ik kan me helaas niets voorstellen met wat je bedoelt. Ik zou gewoon "taai" zeggen. Enkele vbn waar het Nederlands wel woorden heeft, maar het Engels niet: "Smakelijk" en "koffiekoeken/ontbijtkoeken".
 8. Knaagspeeltje? Kompaan van Han Solo? Marjoleink heeft gelijk: je kunt je perfect in het Nederlands uitdrukken zonder in (Youtube) Engels te vervallen.
 9. Ik dacht te zeggen: "Zet de nijnerds in een hamsterrad om ze al lopend stroom te laten opwekken", maar het is voorbij 10u, dus is het Internationale Konijnen Si√ęsta Tijd tot ongeveer 16u, schat ik.
 10. GawainBS

  Kwaliteitshooi?

  Oh, ok. Ik dacht dat hoe minder groen het hooi was, hoe minder goed.
 11. GawainBS

  Kwaliteitshooi?

  Het is niet beschimmeld, maar het is vrij stoffig en geel. De vorige batch (zelfde merk) was dan weer groener, maar met heel veel doornen. Dat aten ze nóg beter. Bedankt voor de uitleg: zolang ze dit vlot blijven eten, hou ik het daar op.
 12. GawainBS

  Kwaliteitshooi?

  Hey, Is er een groot kwaliteitsverschil in hooi? Zoja, hoe belangrijk is het? Mijn (konijnkundige) DA zegt dat het belangrijkste is dat konijnen goed hooi eten en dat kwaliteit er niet zoveel toe doet. Luna & Flora krijgen al hun hele leven hooi van de Aveve, waar ze zeer flink van eten. Echter, de kwaliteit laat soms te wensen over. Alvast bedankt voor jullie inbreng!
 13. Wij spreken ook altijd van ''opvolgers'' bij huisdieren. Ze zijn dan ook een ware dynastie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .