Spring naar bijdragen

Chicobunny

Members
 • Aantal bijdragen

  256
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Chicobunny last won the day on 17 Januari 2018

Chicobunny had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

23 Uitstekend

6 Volgers

Over Chicobunny

 • Rang
  BB hulpje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

712 profielweergaven
 1. Mijn konijn is witte met alleen een klein aantal zwarte vlekken. Lange zwarte streep over haar rug, zwarte oren en zwarte neus en rond de ogen. de foto van mijn profiel is mijn oude konijn van een aantal jaren geleden. De keutels zijn gecontroleerd bij die dierenarts toen ze voor opname was. En waren goed.ze heeft geen dunne ontlasting of andere ontlasting. gewone normale keutels.
 2. Keutels zijn. bekeken toen bij haar opname. Zagen er goed uit. de heeft die kuur al gehad toen we voor het eerst bij de dierenarts waren geweest. Ze heeft eten op recept van de dierenarts gekregen waar meerdere vetten in zitten.
 3. heeft ze al gehad. bij de eerste keer dat we bij de dierenarts waren. dus dat is het ook niet😅
 4. Mijn dierenarts had het al over Utrecht. Maar wij wonen zelf in stadskanaal dat is aan de rand van de provincie groningen/drenthe. Ik vind het met een konijn er naar toe rijden best ver. En natuurlijk de stress terug rijden
 5. Hallo Allemaal. Een poos terug had ik al een topic over mijn Lotharinger konijn aangezien dat ze afvalt en dan weer een beetje aan komt. We zijn een paar weken geleden bij de dierenarts geweest met haar. Ze hebben haar een algehele bloedonderzoek gedaan. Dat was helemaal goed. Ook haar gebit was prima. En geen tumoren. Ze eet,drinkt,plast,poept goed en is actief. Maar dat ze zo afvalt en weer een beetje aankomt baart me nog steeds zorgen Onze dierenarts weet niet meer wat ze moet en zegt zelf zolang ze gezond oogt dat ik me geen zorgen hoef te maken. Nu de zomer er aan komt maak ik me niet veel zorgen maar als de herfst/winter er weer aan komt wel! Ik dacht zelf aan haar stofwisseling. Zoals bij mensen ook soms zo kan gaan. Maar onze dierenarts durfde daar geen antwoord op te geven. Mijn konijn schommelt heel erg tussen 3600 gram en 3800 gram. Maar ze is 2 jaar dus moet al eigenlijk boven de 4000 zitten. Heeft iemand hier ervaring met een konijn die dit ook heeft? Of misschien nog advies? Ze krijgt al aparte voeding met meer vetten er in. Dus qua voeding die ze via de dierenarts krijgt wordt ze ook niet dikker. Sorry voorhet lange verhaal.
 6. Hier komt inderdaad ook iemand 2 keer per dag ze eten te geven en water te verversen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .