Spring naar bijdragen

MichelleloveElmo

Members
 • Aantal bijdragen

  8692
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  41

Alles door MichelleloveElmo geplaatst

 1. Of ik, mijne kwam uit de vriezer, die had ik zondag gemaakt😉😝
 2. Niet voor bovenaan het forum maar wel voor de fotowedstrijd. Je huisdier geschilderd of getekend ipv alleen een foto. Of een keer een andere creatieve vorm
 3. Lasagne, home made, maar wel uit de vriezer. Morgen rodekoolschotel als lunch en 'savond bloemkoolkerrie ovenschotel.
 4. En je kan Yogi ook nog uit spreken al joo'kie, dat klinkt bijna als yuki(met een beetje fantasie)
 5. Jeey, mn spiegel met zelfgemaakte lijst in t toilet hangt eindelijk weer. Hij hing eerst aan een gaatje in t mdf, maar dat was natuurlijk te zwaar, nu hangt hij aan een keyhole plaatje. Die leren riemen (nog van mijn oma geweest) zijn puur voor de sier. Die rekken uit als hij er echt aan hangt. (Wat dus gebeurde toen dat gaatje in t mdf stuk ging)
 6. Ik zou sowieso voor een naam met twee lettergrepen gaan, dat roept toch echt het prettigst
 7. Inmiddels besteld, had nog maar een emmer met voer ipv twee dus red het anders niet
 8. De tip voor een echt lekkere hutspot is de uien (in vet van de spekjes of beetje olie) lekker langzaam te laten carameliseren dat geeft echt zo veel smaak
 9. Wanneer krijg he de cuni complete 8 kg weer bunnen @Evee ik zou graag twee zakken bestellen.
 10. Daar ben ik ook bang voor
 11. Hoop dat hij er te slecht uit komt om president te zijn... Hoe gemeen dat ook klinkt.
 12. Ware liefde, lekker tegen elkaar, hier en daar een kusje. Samen lekker liggen in de doos, om hem daarna samen te slopen
 13. Ja klopt, maar waar doel je op. Klinkt alsof je iets weet maar heb geen idee wat😅 op marktplaats kon ik niks in de buurt vinden en überhaupt niet zo veel? Misschien zoek ik verkeerd?
 14. Prf, dat is ook onwijs spannend @Pablo&Lola Heel veel sterkte de komende tijd voor jullie allemaal
 15. Het ligt er idd aan wel materiaal er gebruikt word. Met stof heb je minder snel bacterie vorming. Wel is t zo dat je eigenlijk elke 2 a 3 uur een schoon masker zou moeten opzetten daarna is t masker dusdanig verzadigd dat je t eerst moet reinigen voor t weer goed zou kunnen werken. Oh en met wasbare mondkapjes moet je ook goed in de gaten houden dat ze niet te dun worden...
 16. Dal los je alleen op met ventilatie gaatjes... 🤔😇🙊
 17. Oohh sense8 verslonden heb ik die serie. Vaag maar super facinerend en intrigerend
 18. Whaaa, way een verschrikkelijke app is die nieuwe bibliotheek app. Man man man wat slecht. Sinds de lancering zijn al al diverse problemen. Valt zomaar uit, je kan niet door of terug spoelen in een hoofdstuk wand dan gaat hij naar t volgende hoofdstuk. Als je hem opnieuw opent ben je ook ineens een hoofdstuk veder.... Maar sinds de update begint hij als ik muziek luister of gebeld word spontaan t boek af te spelen. Super irritant!
 19. Zelf maken is idd niet perse goedkoper, maar wil leuke printjes, een uitneembare filter en 1 die mij goed zit. Tot nu toe kruipen mondkapjes bij mij altijd omhoog waardoor ze voor.mn ogen gaan zitten, met of zonder metaaltje bij de neus.
 20. Super slecht, maar: Da doo run rin van de crystals Ring of fire van Jonny Cash Lolliepop dell commucial full edition Veder: Back to you Hannah Mae Umbrella The Baseballs Voor jou Maaike Ouboter Monday morning Thr Baseballs Rainbow in the sky Paul Elstak Born this way The Baseballs Feather on the clyde passenger Please don't give up the fight racoon
 21. Ik heb wat stoffen besteld om zelf mondkapjes te maken. Mn collega was vandaag met een kriebelhoest op t werk, ongetest. Had ze overlegd met de maneger. Super raar.
 22. Whahaha, super cute! 😂
 23. Heeft ze voor jou al konijnen mondkapjes gemaakt? @Dollie
 24. Ik denk dat het duidelijk was. Als het kan werk thuis. Sociaal contact kan ook via telefoon of een vorm van beeld bellen. Als je ook een andere volwassenen wil zien is contact met iemand uit de buurt miss een optie. Dan zit je niet met t reizen en kan je beter afstand houden. Ik ga kijken of ik zelf een mondkapje kan maken. Ziet er niet heel moeilijk uit, al heb ik al een tijd niks meer met naaien gedaan en liep mijn machine niet heel soepel meer de laatste keer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .