Ga naar inhoud

Laniboekje

Members
 • Aantal items

  2310
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  25

Berichten die geplaatst zijn door Laniboekje

 1. Ik mis Picnic 🤣 Kreeg vandaag de wekker, vergeet je niet te bestellen? Ik kan niet bestellen jongens 😪😪😪

   

  Nu moet ik zelf boodschappen doen. En dat haat ik. Maar is wel gelukt vanmiddag in een zeer rustige en goed gevulde Jumbo te Zeist. Alleen geen wcpapier, nog steeds niet, haha. Wij zitten tot na het weekend weer prima hoor. En hamsteren, daar doe ik absoluut niet aan. Het treft de mensen waarmee ik werk (de minima) enorm en daar ga ik dus niet aan mee werken.

 2. Op 11-2-2020 at 21:48 zei Marjoleink:

  Het goede nieuws is dat een gebroken rib beter schijnt te genezen dan een gekneusde rib. Maar je moet echt wel flink hoesten om een rib te breken, jeetje. Beterschap!

  Klopt ja, dat zei de arts ook. 

   

  Moet er nu gewoon voor zorgen zo min mogelijk te hoesten (medicatie voor), niezen is een hell... En moet vooral ook niet hard lachen 😅

 3. 2 minuten geleden zei Lienappelsien:

  Haha leuke reactie van je dochtertje 😅

   

  Maar dat was een flinke hoest als je je rib er waarschijnlijk door gebroken hebt! Beterschap! 

  Ja, die kids. Mooie timing hebben ze soms.

   

  De arts zei dat ik natuurlijk al heel wat spanning op mijn ribbenkast had staan als je al vier a vijf weken zo hoest ondanks codeine e.d. Het was ook wel weer een flinke aanval, je haalt diep adem, zet kracht en krak. Het was net iets teveel van het goede. 

 4. Jeetje. Gewoon een gebroken rib van het hoesten he... 

   

  Man, man, man. Al sinds tweede week januari aan het kwakkelen. Griep welke evolueerde in bijholteontsteking. De nare hoest bleef, zat er soms helemaal in vast. En vanochtend, een hoestaanval. Een krak en een helse pijn. Man, zag echt even sterretjes, gelukkig kon ik mij zo goed en kwaad als kon op de bank storten. Komt dochtertje aan, slaat je paar keer met speelgoed op je hoofd: kom mama, spelen. 

   

  Ja. Spelen. Ik ga even creperen oké? 🤣 

   

  2020 is medisch nog niet echt mijn beste jaar.. 

 5. Op een of andere manier heb ik wel uitgedokterd hoeveel hooi mijn konijnen eten. En daar ben ik echt blij mee, ik voer ze 1x per dag en vaak knabbelen ze dan net aan de laatste plukjes en dan komt er weer een berg bij. 

   

  Grappig, als wij er een keer niet zijn of weg zijn en andere mensen voeren de konijnen dan ligt er altijd standaard wat te veel. 

 6. Hoe staat het met Ciara bij jullie? Vind het hier vooralsnog wel meevallen maar ik heb vanochtend wel in allerijl het nieuwe hondenhok voor de konijnen in elkaar kunnen timmeren. 

   

  Van het oude hok was het dak al wel rot. Had voor de zekerheid al een nieuwe besteld maar die wilde ik nog even goed beitsen en coaten. 

   

  Nou, dat beitsen en coaten moet maar een andere keer. Dak was half ingestort, oeps. Snel het nieuwe hok in elkaar geschroefd en nu zitten ze weer droog en windvrij. 

 7. Op 28-1-2020 at 12:55 zei Domino:

  Ik had zeil over die tegels gelegd want het lag er nog geen 5 minuten in en de eerste happen waren er al uit genomen. 😂 dat is wel even iets om in de gaten te houden 🙂

  Hahaha, ja! Ik trok die tegels van zolder en dacht: hmm, aantrekkelijk voor nijnen 👌🍴

   

  Heb daarna bij de Hornbach wat zeil gehaald inderdaad. 

  • Vind ik leuk 1
 8. Thanks! Kan aan het einde van de middag even langs de dierenarts. Moet zo ook nog even naar de winkels dus kan vast pleisterspray halen. 

   

  Zand ga ik nu inderdaad niet doen. Laat ik nu echter wel wat van die puzzeltegels hebben! Hulde aan het hebben van een kindje, haha. Ze lag daarop als baby. Vanmiddag maar even een kleine verbouwing van de ren doen. 

   

  Net nog even gekeken. Het ziet er niet anders uit dan gisteren. Niet beter maar zeker ook niet slechter dus dat is fijn. 

 9. Hee wat leuk! Ik heb Buck gezien 🙂

   

  Ik adopteer ook uit Amersfoort. Ik heb nu Noor en Jorgy van ze zitten. Die hebben ze gekoppeld aan Jasper (wat eerst mis leek te gaan maar nu helemaal prima). Fijne opvang hoor, deskundig, echt begaan met de konijnen. 

 10. Ha, 

   

  Was net even weer de nijnen pesten. Of zij pesten ons? Een van de twee, haha. Anyway. Ik heb dus een drietal buiten, een ervan is een Teddy. Ver buiten mijn comfortzone want ik riep altijd: alle konijnen zijn welkom behalve Teddys. Afijn. Je kent het wel. Opvang heeft de perfecte match... Met een Teddy. 

   

  Afijn, Jorgy dus. Die moet ik dan ook 'martelen' om haar te trimmen. Ik houd haar het liefst lekker kort. Ziet er niet uit, een punky maar dat is beter dan al die klitten en ze ziet er grappig uit. Gelukkig is ze superlief en tam en laat het allemaal prima toe. 

   

  Nu zag ik echter dat ze vandaag een kapot hakje heeft. Gek dat ik het eerder niet gezien heb want het is nu al wat open. 

   

  Maar goed, ik heb al tig jaar geen konijnen meer gehad met sore hocks. Wat is nu het beste voor konijnen die buiten leven? Op bestrating? Las al iets over een laag speelzand eroverheen, dat is prima, heb ik liggen. Maar het hakje is al open, is dat nou wel zo handig dan? 

   

  En qua zalfje? Kan morgen even langs de dierenarts om wat te halen want ik heb niets geschikts. Vaseline lijkt me niet? 

 11. Nah, zou ik niet doen. Ik heb konijnen in een ren en ik heb verderop kippen in een ren. Als de kippen losscharrelen en langs de ren scharrelen kunnen ze ook wel eens heel lelijk doen naar de konijnen door het gaas heen. Ik zou het dus niet riskeren. 

 12. 4 minuten geleden zei Hallo Hoi:

  Ik ga zeker eens opzoeken. Brutus vind de auto niet erg en hij is als hij gefocust is heel erg leergierig.

  Denk alleen dat onze lessen voor het nieuwe seizoen al helemaal vol zitten. Is altijd veel vraag naar. 

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .