Spring naar bijdragen

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 24-10-20 in Berichten

  1. 1 point
    Helaas woon ik in het Noorden dus dat zit er niet in. Dit is ook eigenlijk de enige 'grote' dierenartspraktijk in de buurt. Een autorit van 20 minuten is voor haar echt wel de max vanwege de stress. Oogdrukmetingen hebben we inderdaad ongeveer twee maand geleden laten, dat was prima (gelukkig). Er zit nu (afgelopen maand) een soort witte bobbel/vlek op of iets dergelijks. De DA belde vandaag dat er inderdaad een risico aan zit om het te laten doen. Maar ook niets doen is een risico aangezien ze bang zijn dat het oog kan knappen. Dat laatste zien we helemaal niet zitten, als het dan mis gaat is het echt te laat en geen redden meer aan. Dat willen we haar echt niet aan doen. Waarschijnlijk gaan we het ondanks alles toch proberen.
  2. 1 point
    Kom net terug van de dierenarts. Gewicht is het zelfde en de oren zien er veel rustiger uit. Urine is helemaal schoon, dus dat is heel mooi. Moet voor de zekerheid nog doorgaan met de pijnstiller met oog op het weekend en nog een week doorgaan met de oren druppelen. Ik moet dinsdag bellen hoe het gaat. Ze heeft verder een prima week achter de rug. Zo goed als de oude Vlekje weer. Moet even kijken waneer ik haar weer permanent naar buiten ga doen. Ik vind het wel lastig want ja wat zou het geweest zijn.. Ik ben natuurlijk ook heel bang dat ze weer zo'n aanval krijgt. Natuurlijk zijn we nog niet klaar want het gebit moet binnenkort ook nog.
  3. 0 points
    Zo, ik heb alle troep van haar pootjes geknipt, ze deed het hartstikke braaf. Kwamen mijn konijnenkapperskills weer eens van pas! Dat was lang geleden! Nu elke dag maar schoonmaken met een washandje en maandag met de dierenarts overleggen of we weer een korte abkuur zullen starten. Ze snottert weer flink en het is net stopverf zo taai. Arme Bets.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .